0 oy
126 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,971 puan) tarafından

Bizimki iki kademeli. İkinci kademesi de dik yani biraz yatar pozisyonda olsa neyse ama değil. Eşime değiştir diyorum hâlâ değiştirmedi. Yolda kızım uyuyunca kucağımda tutuyorum bana da eziyet oluyor hele uykum varsa mahvoluyorum 

Bunların biraz yatar kademelisi yok mu

Eşim diyor oto koltuğunda uyusun çocuk oturarak mı uyusun deyip koymuyorum yerine

3 Cevaplar

+1 oy
(15,616 puan) tarafından

360 derece dönenler var diğer tarafa döndürüp yatırabilirsin. Bizimki 6 yıl öncenin modeli lorelli. Britax ın vardı sanki lorelli hala var mı bilmiyorum yeni markalar çıkıyor sürekli 

-Reklam-
+1 oy
(5,177 puan) tarafından

Bizde ki iki kademeli biri oturmali, digeri yatiriyor arkaya, uyuyunca gercekten kurtarıcı. Markasi su an aklimda degil ama 4 yil once asiri pahaliya almamistik yani normal fiyatlardaydi. Birde 36 kiloya kadar kullanilabiliyor, ona dikkat ettik surekli koltuk degitirmeyelim diye. Su an 6 yaşında, hala.kullaniyoruz

(7,971 puan) tarafından

Dik değil yani yatıyor öyle mi

(5,177 puan) tarafından

Tam.yatmiyor tabi, yine hafif dik ama basini destekliyor yan yastiklari, basi arkaya dogru gidiyor

+1 oy
(3,472 puan) tarafından

Be safe isofixli olanı kullanıyorum. 3 kademesi var. 3. Kademe baya yatıyor kafası oraya buraya düşmüyor. Uyudukları zaman rahat bi şekilde uyuyabiliyorlar. Tavsiye edebilirim 

(25,233 puan) tarafından

Kaç yaşında şu an çocuk kaç yaşına kadar kullanılır ki bunlar post sahibi değilim ben de arayıştayım 

(3,472 puan) tarafından

Açıklamasında 9-18 yazıyor. Oğlum 4 yaşında hala kullanıyoruz. 15 kilo oğlum şuan. Kiloyu aşsakta kullanabiliriz diye düşünüyorum.

(25,233 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

(3,472 puan) tarafından

Rica ederim 🌸 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
7 cevap 493 göst.
13 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde BetusMoms (4,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
+1 oy
12 cevap 347 göst.

Kategoriler

1,484,460 soru

24,276,040 cevap

342,442 kullanıcı

...