+1 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından

Bugün tam bir hafta oldu Saçımı yıkayıp Dışarı çıkmıştım sinüzitim o günden beri ağrıyor soğuk uyguladım sıcak uyguladım tuzlu su yaptım buhar yaptım geçmiyor başına gelen evde uygulayabileceğimiz bir tarifiniz var mı yardım ederseniz çok sevinirim

7 Cevaplar

0 oy
(7,019 puan) tarafından

Ben direkt Aferin Sinüs alıyorum bu noktaya geldiğimde. Ev tipi çözümler yaramıyor maalesef.

Yapabilirseniz denize veya havuza girin, suya dalıp çıkın.

(109 puan) tarafından

Emziriyorum kullanabilirmiyim aferin sünizi

(7,019 puan) tarafından

Hımm, o zaman zor gibi :( Kaç aylık bebiş

-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından

Kekik buharı yaptin mi

0 oy
(7,984 puan) tarafından

Burnuna tuzlu çektin mi

0 oy
(4,740 puan) tarafından

Bebeklere burun temizliği yapıyoruz ya onu yetişkinler icin olani var onu hazırlayın lavabonun kenarına bırakın her lavaboya girdiginizde az az uygulayın.  Paracetamol deneyebilirsiniz parol ya da minoset. 

0 oy
(946 puan) tarafından

Nane çayı iç ağrı kesici özelliği var bir de burnun üst yanlarını ov

0 oy
(6,905 puan) tarafından

Ben 1 ay çektim canm onu çok zor vallahi . 10 gün ha geçti ha gececek die bekledim aferin sinüs kullandm bir işe yaramamıştı en son kulağıma vurdu ağrı ölüyorm sandm nefeste alamıyordum allah yardımcın olsun . Kulak burun boğaza gtmiştim doktor antibiyotik felan verdi 3 gün sonra biraz iyi gelmişti maf oldum ya geçene kadar 1 ay sürmüştü inanki

(1,562 puan) tarafından

Aradan zaman geçmiş ama benimde başımda yıllardır bende de var iki gündür çok tıkandım yine ama ilk defa başıma geldi sadece bi tarafta hafif kanlı akıntı geldi sizinde başınıza geldi mi biraz tedirgin oldum

0 oy
(7,232 puan) tarafından

Yarım bardak suya elma sirkesi azıcık köy git gel bunu kokla iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.