Bugün tam bir hafta oldu Saçımı yıkayıp Dışarı çıkmıştım sinüzitim o günden beri ağrıyor soğuk uyguladım sıcak uyguladım tuzlu su yaptım buhar yaptım geçmiyor başına gelen evde uygulayabileceğimiz bir tarifiniz var mı yardım ederseniz çok sevinirim
Ben direkt Aferin Sinüs alıyorum bu noktaya geldiğimde. Ev tipi çözümler yaramıyor maalesef.
Yapabilirseniz denize veya havuza girin, suya dalıp çıkın.
Emziriyorum kullanabilirmiyim aferin sünizi
Hımm, o zaman zor gibi :( Kaç aylık bebiş
Kekik buharı yaptin mi
Burnuna tuzlu çektin mi
Bebeklere burun temizliği yapıyoruz ya onu yetişkinler icin olani var onu hazırlayın lavabonun kenarına bırakın her lavaboya girdiginizde az az uygulayın. Paracetamol deneyebilirsiniz parol ya da minoset.
Nane çayı iç ağrı kesici özelliği var bir de burnun üst yanlarını ov
Ben 1 ay çektim canm onu çok zor vallahi . 10 gün ha geçti ha gececek die bekledim aferin sinüs kullandm bir işe yaramamıştı en son kulağıma vurdu ağrı ölüyorm sandm nefeste alamıyordum allah yardımcın olsun . Kulak burun boğaza gtmiştim doktor antibiyotik felan verdi 3 gün sonra biraz iyi gelmişti maf oldum ya geçene kadar 1 ay sürmüştü inanki
Aradan zaman geçmiş ama benimde başımda yıllardır bende de var iki gündür çok tıkandım yine ama ilk defa başıma geldi sadece bi tarafta hafif kanlı akıntı geldi sizinde başınıza geldi mi biraz tedirgin oldum
Yarım bardak suya elma sirkesi azıcık köy git gel bunu kokla iyi gelir
1,484,974 soru
24,282,444 cevap
342,838 kullanıcı