İslali çok mu bekliyor canm
Yok canım sabah 7 de suya koydum öğlen üç te pişirdim
Fazla haşlamışsın sanki.ben 15 dakika haşlayıp 40 dakikadada pişiriyorum güzel oluyor
Yok canım fazla haslamadim bu fotoğraf bana ait değil internette buldum aldığım markanın şikayet kısmında vardı kucuk beyaz seyler varya onlar oluyor işte
Ben hiç haşlamam et varsa et soğan salça kavurur içine fasulyesini koyar pisisirim bide öyle demeyin yeni almisainiz yoksa bayat olduğu için filizlenir fasulye
Bende haslamam ki suda bekletiyorum sonra eti kavuruyorum suyunu salinca soğan koyup kavururum salçasını koyup fasulyeyi koyup pişiririm bu fotoğraf bana ait değil ama pişmiş halı de öyle oluyor
Hiç görmedim böyle ama bildiğin filizlenmis bunlar
101 den bimden alma çok kalitesiz oluyor onlarin baklagili. Duru falan bilindik markalar al güzel çıkıyor onlar. Ben genelde ocağa koyarım kaynayınca altını kapatır bir iki saat bekletirim öyle hemen şişiyor zaten. Sonrada düdüklüde 15 dk pisirmek yetiyor
Canm neden tamamen düdüklüde pişirmiyorsun peki . Ben düdüklüde etli yapıyosam eti mühürlerim soğanı koyarım salçayı koyarım şişirdiğim kuru bakliyatı , baharatı suyunu koyar düdüklünün kapağını kaparım 30 / 35 dk da pişiyor benm düdüklüde . Sadece tek yaptığım şey şişmiş bakliyatım yoksa geceden yada sabahtan bakliyatı şişirmek oluyor hiç öyle haşlamakla uğraşmıyorm
15 dakka etiyle salcayla pişiyor zaten öncesinde kaynayınca kapatıyorum bir nevi suyu ısıtıp ıslatıyorum yani daha kısa sürede ıslanıyor öyle yapmadan iki saat önce ıslatsam yeterli oluyor
Kabuklanmiyor mu canım öyle
İslatmadan hasla fasulye 1 saate haslaniyor en fazla ben asla ıslatmam fasulyeyi canim bir de oyle dene
1,488,901 soru
24,336,837 cevap
345,887 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın