0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

Arkadaşlar çoğu kadın gibi doğum korkum var,daha hiç hamile bile olmadığım zamanlarda suda doğum biraz olsun rahatlatıyordu,yapan var mı lütfen tecrübelerini paylaşsın bizimle

3 Cevaplar

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Suda doğum hakkında bilgim yok ama fikir yürütecek olursam; sıcak su krampları biraz hafifletiyor ve vücuda iyi geliyor diye suda daha kolay doğum olur. Normalde doğumdan önce bile ılık duş iyi gelir diyorlar. Sosyal medyada her şey dört dörtlük gibi görünüyor olsa da suda doğum yapan ve kısa süren bazı içeriklere denk geliyorum. 

-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından

İstanbul'da Başaksehir cam ve sakura şehir hastanesinde  sozde suda doğum var  videolarında falan anlatıyorlar ya  neyse işte sordum doktora kaç sene geçmiş onhastane yapilali ama hala faaliyete geçmemiş  bazı yerler böyle var diyor ama aslında yok 

0 oy
(7,315 puan) tarafından

suda doğumu bilmem. ama bir kadının doğum hikayesi dinlemesini doğru bulmuyorum. önlük bizim millet nerde iğrenç, zor 100 kişide 1 görülen bir doğum hikayesi var onu anlatır gebe kadına

aman normal doğurma dikişler çok fena

aman sezaryen olma iyileşemiyorsun karnında koca kesik falan. e bu bebek doğacak di mi bir şekilde 😂

o yüzden çok doğum hikayesi dinleme. 

ha bu suda doğumu araştır ona bir şey diyemem ama sadece iyice lavman yapılması gerektiğini duymuştum ben. Malum normal doğumda ıkınırken insanın doğası gereği kakasını yapabiliyormuş. suda doğumda bu biraz sıkıntı 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 188 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aayfer (70 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 184 göst.
+1 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
20 cevap 802 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (261 puan) tarafından soruldu

Kategoriler