0 oy
204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,728 puan) tarafından

Annemsiz bi sabah daha annemin evindeym ama bu ev o kadar yabanci ki cigerim o kadar sizliyo ki 

Bir bucuk sene oldu ama nafile hasreti hic azalmiyo 

Duzelemiyorm ben ya disaridan goren geziyo tozuyo der ama kabima sigamiyorum kendimi vurunca disariya unutucam onsuzlugun acisini duymucam saniyorm ama oyle olmuyo 

Teselli bulacak kimsem yakinim kalmadi ana baba baci yok kardesimin yaptigi ayri bi yikti beni .

Bu dunyanin en agir yuku fakirlik,gurbetlik vs degil koksuz kimsesiz kalmakmis 

Her ne kadar disariya kuyrugu dik tutayim yikildi demesinler desem de gunun sonubda kimsesizlikte zor deyip acimalari bunu bilerek akrabalarin sessizce yok olmalari zor be 

Hep anama babama kiziyorm garipliginizi kimsesizliginizi miras mi biraktiniz diye

Babam 5 yasinda yetim kalmis

Annem kizcocugu oldugu icin annanem tarafindan hep dislandi hor goruldu o kadar anasina kardaslarina emegine ragmen

Kahvalti yapmadan sigara yaktim omrumce sigara icnedim ama artik derdime katik edeyim dedim baktim yanan sigara degil cigerim olmus ne fayda edecek dedim sondurdum

Oglum var siginagim Rabbim yalan dunyada dunyalik hicbir nimetten tadamadim evladimin gununu gostersin onun acisini gostermesin maddi manevu olarak 

3 Cevaplar

0 oy
(810 puan) tarafından

Annesizim. Baba da el oldu . Kardeş yok . Yaşadıklarımı anlatmaya gerek yok sen zaten şu an beni benden iyi bilirsin. Tek tesellim çocuklarım var . Ve ben onların büyüyüp bi yerlere dağıldıktan sonra evimizde toplanacağımiz bayramları iple çekiyorum. Anne çay koy biz geliyoruz desinler . Torunlarım olsun bakmaya gideyim . Özledim getirin diye trip yapayım. 

Ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı. Vücudum biz gibi eridi . Genç yaşta saçlarıma ak düştü . Ayağımı taşa carpsam annesizligime ağladım . Ölmüş kadına sitem ettim neden beni bırakıp gittin Anne diye . 

Bir gün yeter bu depresyon deyip bahsettiğim hayalleri kurmaya başladım . Ben çocuklarımın ev bark sahibi olduktan sonra evimizde toplanacağımiz günleri düşünüyorum artık . 

(3,728 puan) tarafından

Rabbim annelerimizin mekanini cennet eylesin 

Evlatlarimizin gununu gostersin

Oglumin insAllah cok cocugu olur ve onlara yetecek maddi manevi guce sahip olur o mutluluk yeter de artar bile dunyalik olarak yalnzca bunu istiyorm

-Reklam-
0 oy
(8,997 puan) tarafından

Çok zor bir acı yaşadığın. Bunu yaşamayı bırak düşüncesi bile korkutucu ama ne olursa olsun ölümlü dünya sırası gelen gidecek. Hayatın en acımasız yüzü ölüm. Hep derim madem öleceğiz neden dünyaya geldik... Allah sıralı ölüm versin hep bunu diyorum. Sırasız olan daha büyük acı. 

(3,728 puan) tarafından

Inan anam babam varken dunyaya doyulur mu diyodm coook yasamak istiyodm onlar gittikten sonra herseyin rengi soldu  yasiyo.muyum evet ama oylesine 

Rabbim ozellikle genc ve cocuk yasta ana baba acisi vermesin yaslanmalarini gormeyi nasip etsin

Rabbim evladimin acisini gostermesin omru bahti bereketli olsun kuzumun onunda benden baska kimsesi yok beni de Rabbim evladim kendini kurtarana aile kurana kadar en azindan basindan eksik etmesin

(8,997 puan) tarafından

Amin canım benim amin 

0 oy
(19 puan) tarafından

Ben 3 yıl önce annemi kaybettim daha 10 yaşındaydım ve daha yeni yeni her şeyi öğreniyordum. Annem ile fazla anım yok iki üç tane fotoğrafı var bende ama fotoğraflar bana yetmiyor. Ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum arkadaşlarımın yardımını istiyorum ama söyleyemiyorum. Bana yardımı dokunan yok sanki bu dünyada ne yapmalıyım bilmiyorum. Bu arada başınız sağ olsun mekanı cennet olsun. 

(3,728 puan) tarafından

Allah razı olsn bu araların şükür sebebi olmakta zoruma gidiyor Allah kimseyi bu acıyla sınamasın ama insanın yanında acımaları amme acı nasıl dedi mesela arkadaş öyle zoruma gitti

Yani eller sadece vah tüh dram ihtiyaçlarnn mezesi olmakta ypratıyo kımse ana gibi basıno omzunu koyduğunda basını okşayıp yanındayım sıkma canını demiyor yada sevmiyor annem sürmelim derdi öyle kaslı gözlü olmadıgm halde 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 110 göst.
30 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 411 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
0 oy
4 cevap 192 göst.
3 Kasım 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mhmthan (133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler