0 oy
143 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (606 puan) tarafından

Diyet yapmayı sağlıklı beslenmeyi çok sevıyorum ve kendımı mutlu hissediyorum diyet yaptıgım günler   , fakat enerjım çok düşüyor bı anda açlık hissi  oluşuyor enerjım düşüyor  . Tamamen benle alakalı beslenme  seklım   yağ proteın  karbonhıdrat ayarlı   neyse  kahve asırı iyi gelıyor bı anda  Türk kahvesi içince vaooov  oluyorum Epenerjik oluyorum ama  sorun şu ki   kahve içince uykum kacıyor  uyku kacırmayan  kahve yok mu acaba . .  Değişik kahveler denemeyi çok seviyorum

3 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından

kahve kafein deposu  illaki uyku kacair . :) napdin diyeti nerelerdesin 

(9,081 puan) tarafından

evinde yerin varsa guzel tabi genis genis olmasi 😂 aynen eski model

satisi yok sanirim .  ikinci ellerde var satis

(606 puan) tarafından

Seninkinin büyüklüğü sana yetıyor mu peki    mesela senınınkıne 100 kg biri binebilir mi

(9,081 puan) tarafından

yetio tabi 120 kg kapasitesi 

(606 puan) tarafından

Ya biliyor musun ben çok sıkıldım   böyle  sürekli boz al ver  bizim bağırsakları temızlememız lazım yoksa bu  böyle bizi  süründürür

(9,081 puan) tarafından

aynen ben gdicem simdi tatil matil gecsin de. . eylul gibi hem bagirsak hemde cikdiyeye gdicem yuzumde sivilceler cikip duruo bence bagirsaklardan vucut iceriden kirli karaciger enximleri falan muhtemelen bagirsak sagligim kotu diye etkilio cildimide. dun mesela cok dikkat ettim vc cikmamistim bu sabah 1 kilo fazla ciktim . bugun de dikkat ettim vc ye ciktim z sabahki kilomdan bir kilo eksigi

suan. yarin sabaha kadar bi 500 gram daha gider.  vc cok etkilio yani 

-Reklam-
0 oy
(941 puan) tarafından

Kafeinsiz kahveler kaçırmaz herhalde

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Dibek menengiç deneyenilirsin

Bende hiç uykusuzluk yapmıyor bünye alışınca yapmaz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 229 göst.