Diyet yapmayı sağlıklı beslenmeyi çok sevıyorum ve kendımı mutlu hissediyorum diyet yaptıgım günler , fakat enerjım çok düşüyor bı anda açlık hissi oluşuyor enerjım düşüyor . Tamamen benle alakalı beslenme seklım yağ proteın karbonhıdrat ayarlı neyse kahve asırı iyi gelıyor bı anda Türk kahvesi içince vaooov oluyorum Epenerjik oluyorum ama sorun şu ki kahve içince uykum kacıyor uyku kacırmayan kahve yok mu acaba . . Değişik kahveler denemeyi çok seviyorum
kahve kafein deposu illaki uyku kacair . :) napdin diyeti nerelerdesin
Kahve çok iyi kesıyor iştahı Türk kahvesi içim diyorum ama ha , enerjı verıyor, çocuklara olan sinirimi alıyor gayet mutlu edıyor benı ama kahve içince yatakta dön dolaş gece oluyor 2 -3 gelmıyor uykum ancak gündüz kahve gece uyku hapı içeyim :))
Kız napayım valla direnç kılosu kırma eşiğine tam gelıyorum allahım tam hedefe gidicem diyeti bozuyorum 3 gün bozunca geri dönüyorum bu kez de 3 günlük yediğimi aldıgım ödemi 5 günde zor verıyorum.
E bu kezde tartıda hep aynı sayıları görmek motivasyonumu bozuyor hıc bozmadan 10 gün diyet yapsam dırenc kırılıcak hiç görmediğim sayıları görcem e öyle olursa da motıve olurum bırakmam hıc görmediğim bir sayıyı görmem lazım ama tam gelıyor o eşiğe allah bozuyorum bozunca da bozunca hemen hop kilo bu kez onunla uğradı derken saçma sapan bir döngüdeyim şu aralar valla yoruldum motivasyon kalmadı moralimi çocuklar bozuyor hep kavga ağlama yoksa kendimi aç bırakıp yatacam hep ama sinirlenince canım tatlı çekiyor.
E bırde bızde kabızlık var malum gelmıyor senınde öyle mi hala
al bendende okafar kelimesi kelimesine ayni dôngudeykm. vocuklara sinirlenince of ya beni ancak biseyelr yemek paklar diyirum . devam devam nalesefki kabizlik kalici
Bide benim eşim çok aç boğaz yani anlatamam adam birde zayıf çünkü günde 10 kere sı.çıyor geçen hafta kafatı profiterole taktı bu hafta sufle ye takmıs hep antin kuntin tatlılar istiyor yaptım ona ama hıc yemedim ama bır insana böyle yapılmamalı ezıyet oluyor banada akşam gene bana sufle yap yazmıs ebenin a.mını yapcam yazdım ben tam kılo sayısını degısme eşiğine gelınce bu adam kuduruyo acıkıyo bi pis bogazlığı tutuyo oyyyy... Valla gına geldı
Bak biz niye kiloluyuz Çünkü bağırsaklar yavaş çalışınca metabolizma da yavaşlar. Vücut toksinleri atamaz, şişer, su tutar. İçeride dışkı, gaz ve ödem birikir. Yağ yakımı durur çünkü karaciğer ve bağırsaklar düzgün çalışmaz. Ayrıca iyi bakteriler azalır, kötü bakteriler artar → bu da insülin direnci yapar, sürekli yeme isteği doğar. Özetle: kabızlık çözülmeden kilo vermek çok zor. Zaten bi defa canın sürekli tatlı ister bagırsakta kötü bakteri olduğu için kabız birinin bagırsagında zaten kesın kötü bakteri vardır . Benım tuvalet hissim yok mesela dışkım normal yumuşak ama onu itecek bir bağırsak hareketine sahıp degılım o yüzden gelmıyor. Aslında kabızlıgu çözsek hem cildimiz hem beynimiz düzelcek en onemlısı böyle kılo almıycaz dıyetle ugrasmıycaz
benimkide zayif hatta 173 boyunda 67 kilo 😂😂 benim esim bigazina duskun degildir ama sey kilo sirunu yok diye kafasina eser canim istedi der alir gelir sabki herkes onun gibi olmak zorunda
Bu erkekler nıye böyle zayıf hatta şuna dıkkat ettım kılosunu kafasına takan kadınların kocası ip ince oluyor kız neyse sen bromelain Zühre ana aldın mu memnun musun
guzel baya isetio sevdim odem atio
Bir koşu bandı buldum letgodan sana link atcam bakar mısın alınır mı
at kuzu bakalim
Yalnız koşu bandının arkasında bir sürü ıvır zıvır var onlarda neyse. Anlamadım
En tarafsız gazeteci gıbısın kız yorum yap tarafsız yorumcu yalnız kocama asırı gıcık oldum sıfır almadı dıye cimri gıcık itici insan
kanka bu katlanmaz cok yer kaplar . yerdeki yuvarlak olan tekerlek gibi olan twist ustune cikip saga sola dönüosun bel inceltme seysi. digeri de kemer var kalcaya bacaklarina yada beline falan takiosun titresim yapio . motor gucu guzel 3 olmasi iyi ama cok yer kaplar bu. 6500 buna alana kadar bence relax almak daha iyi . ama 13 bine falan dusuyor ucuz iyi katlanir voitler. ucuza alacam diye niye kullanissiz alasinki. cok zorlamassa kiy paraya al 12 13 bine duzgun bisey sifir olsun. senden once belki 150 kiloluk adam kullandi bunu okadar yukun altina girdi belki iyice eskidi. bide cok yer kaplamasi zaten bence en buyuk dezavantaj
😂para var ama kiyamiyosun muhtemelen . bisey alacaksan kiyacaksin en pahali mal ucuz olan maldir bence
benimki mesela kapi arkadinda diklemesine duruo yer kaplamio yatak alti koltuk alti falan konur. bu senin ilanda buldugun bir tek kisilik yatak kadar yer kaplar
Parası var tabıkı olmaz mı ama almıyor sıfır letgodan alalım diyor satıcı 4 bine verıyor Ama sana bir şey diyeceğim şimdi rela alsam onun motor gücü çok düşük Evet 0 ama motor gücü düşük Bu da 0 değil ama motor gücü çok iyi Ne bileyim ya evet Benden önceki kişi çok kötü kullandıysa zaten zarara gireceğim Benden önceki kişi de eğer ürünü güzel kullandıysa çok büyük bir kâra geçeceğim Bilemedim ki arkasında bir sürü ıvır zıvır var Onlar da işe yarar mı sence onları sonradan mı takıyorlar yoksa bu Cihazın kendisinde mi var Onlar Peki sence bu ürünü sıfırı ne kadardır satıcı 4.000'e bırakıyor yalnız
yani birsuru alet var icinde evet ama nebilim katlanmio ya evim buyuk degilse bukadar kocaman hengameyi sokmazdim eve ben . salon tarzi cunku bu kaba . ev tipi degil ev tipi olanlar daha minik
komar oluo. yemek masasindan vok yer kaplar bence. woit walker m
bak bakalim google sifiri nekadar bilmiom . yani kartin yokmu sen al taksitle odersin 2 2 2 alti ayda odenir.😂
Çok mu eski bu model helal olsun sen nasıl bildin hemen modeli kız ben şuan Google da bakıyorum satılmıyor galıba peki böyle kocaman olması iyi olmaz mı geniş geniş koşarım
evinde yerin varsa guzel tabi genis genis olmasi 😂 aynen eski model
satisi yok sanirim . ikinci ellerde var satis
Seninkinin büyüklüğü sana yetıyor mu peki mesela senınınkıne 100 kg biri binebilir mi
yetio tabi 120 kg kapasitesi
Ya biliyor musun ben çok sıkıldım böyle sürekli boz al ver bizim bağırsakları temızlememız lazım yoksa bu böyle bizi süründürür
aynen ben gdicem simdi tatil matil gecsin de. . eylul gibi hem bagirsak hemde cikdiyeye gdicem yuzumde sivilceler cikip duruo bence bagirsaklardan vucut iceriden kirli karaciger enximleri falan muhtemelen bagirsak sagligim kotu diye etkilio cildimide. dun mesela cok dikkat ettim vc cikmamistim bu sabah 1 kilo fazla ciktim . bugun de dikkat ettim vc ye ciktim z sabahki kilomdan bir kilo eksigi
suan. yarin sabaha kadar bi 500 gram daha gider. vc cok etkilio yani
Kafeinsiz kahveler kaçırmaz herhalde
Dibek menengiç deneyenilirsin
Bende hiç uykusuzluk yapmıyor bünye alışınca yapmaz
1,488,904 soru
24,336,888 cevap
345,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın