0 oy
163 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (605 puan) tarafından

Diyet yapmayı sağlıklı beslenmeyi çok sevıyorum ve kendımı mutlu hissediyorum diyet yaptıgım günler   , fakat enerjım çok düşüyor bı anda açlık hissi  oluşuyor enerjım düşüyor  . Tamamen benle alakalı beslenme  seklım   yağ proteın  karbonhıdrat ayarlı   neyse  kahve asırı iyi gelıyor bı anda  Türk kahvesi içince vaooov  oluyorum Epenerjik oluyorum ama  sorun şu ki   kahve içince uykum kacıyor  uyku kacırmayan  kahve yok mu acaba . .  Değişik kahveler denemeyi çok seviyorum

3 Cevaplar

0 oy
(9,073 puan) tarafından

kahve kafein deposu  illaki uyku kacair . :) napdin diyeti nerelerdesin 

(605 puan) tarafından

Kahve çok iyi kesıyor iştahı Türk kahvesi içim diyorum ama ha  ,   enerjı verıyor, çocuklara olan sinirimi alıyor  gayet mutlu edıyor benı ama  kahve içince yatakta dön dolaş gece oluyor 2 -3 gelmıyor uykum     ancak  gündüz kahve gece uyku  hapı içeyim :))  

Kız napayım   valla direnç kılosu kırma eşiğine tam gelıyorum allahım tam hedefe gidicem  diyeti bozuyorum  3 gün bozunca  geri dönüyorum bu kez de 3 günlük yediğimi aldıgım ödemi 5 günde zor verıyorum. 

E bu kezde tartıda hep aynı sayıları görmek motivasyonumu bozuyor hıc bozmadan 10 gün diyet yapsam dırenc kırılıcak hiç görmediğim sayıları görcem  e öyle  olursa da motıve olurum bırakmam hıc görmediğim bir sayıyı görmem lazım ama tam gelıyor o eşiğe allah bozuyorum bozunca da     bozunca hemen hop kilo bu kez onunla uğradı derken saçma sapan bir döngüdeyim şu aralar   valla yoruldum motivasyon kalmadı moralimi çocuklar bozuyor  hep kavga ağlama  yoksa kendimi aç bırakıp yatacam hep   ama sinirlenince canım tatlı çekiyor. 

E bırde bızde kabızlık var  malum gelmıyor  senınde öyle mi hala  

(9,073 puan) tarafından

al bendende okafar kelimesi kelimesine ayni dôngudeykm.  vocuklara sinirlenince of ya beni ancak biseyelr yemek paklar diyirum . devam devam nalesefki kabizlik kalici

(605 puan) tarafından

Bide benim eşim çok aç boğaz yani anlatamam   adam birde zayıf çünkü günde 10 kere sı.çıyor  geçen hafta kafatı profiterole taktı bu hafta sufle ye takmıs  hep antin kuntin tatlılar istiyor yaptım ona ama hıc yemedim ama bır insana böyle yapılmamalı ezıyet oluyor banada    akşam gene  bana sufle yap yazmıs ebenin a.mını yapcam yazdım  ben tam kılo sayısını degısme eşiğine  gelınce bu adam kuduruyo  acıkıyo bi pis bogazlığı tutuyo oyyyy...  Valla gına geldı    

Bak biz niye kiloluyuz   Çünkü bağırsaklar yavaş çalışınca metabolizma da yavaşlar. Vücut toksinleri atamaz, şişer, su tutar. İçeride dışkı, gaz ve ödem birikir. Yağ yakımı durur çünkü karaciğer ve bağırsaklar düzgün çalışmaz. Ayrıca iyi bakteriler azalır, kötü bakteriler artar → bu da insülin direnci yapar, sürekli yeme isteği doğar. Özetle: kabızlık çözülmeden kilo vermek çok zor. Zaten bi defa canın sürekli tatlı ister bagırsakta kötü bakteri olduğu için kabız birinin bagırsagında zaten kesın kötü bakteri vardır   . Benım tuvalet hissim yok  mesela dışkım normal yumuşak ama onu itecek bir bağırsak hareketine sahıp degılım   o yüzden gelmıyor.    Aslında kabızlıgu çözsek  hem cildimiz  hem beynimiz düzelcek en onemlısı böyle kılo almıycaz dıyetle ugrasmıycaz

(9,073 puan) tarafından

benimkide zayif hatta 173 boyunda 67 kilo 😂😂  benim esim bigazina duskun degildir ama sey kilo sirunu yok diye kafasina eser canim istedi der alir gelir  sabki herkes onun gibi olmak zorunda

(605 puan) tarafından

Bu erkekler nıye böyle zayıf hatta şuna dıkkat ettım kılosunu kafasına takan kadınların kocası ip ince oluyor  kız neyse  sen bromelain Zühre ana aldın mu memnun musun

(9,073 puan) tarafından

guzel baya isetio sevdim  odem atio

(605 puan) tarafından

Bir koşu bandı buldum letgodan sana link atcam bakar mısın alınır mı 

(9,073 puan) tarafından

at kuzu bakalim

(605 puan) tarafından

Yalnız koşu bandının arkasında bir sürü ıvır zıvır var  onlarda neyse. Anlamadım

(605 puan) tarafından

En tarafsız gazeteci gıbısın kız yorum yap tarafsız yorumcu yalnız kocama asırı gıcık oldum sıfır almadı dıye  cimri gıcık itici insan 

(9,073 puan) tarafından

kanka bu katlanmaz cok yer kaplar . yerdeki yuvarlak olan tekerlek gibi olan twist ustune cikip saga sola dönüosun bel inceltme seysi. digeri de kemer var kalcaya bacaklarina yada beline falan  takiosun titresim yapio . motor gucu guzel 3 olmasi iyi ama cok yer kaplar bu. 6500 buna alana kadar bence relax almak daha iyi . ama 13 bine falan dusuyor ucuz iyi katlanir voitler.  ucuza alacam diye niye kullanissiz alasinki. cok zorlamassa kiy paraya al 12 13 bine duzgun bisey  sifir olsun. senden once belki 150 kiloluk adam kullandi bunu okadar yukun altina girdi belki iyice eskidi.  bide cok yer kaplamasi zaten bence en buyuk dezavantaj 

😂para var ama kiyamiyosun muhtemelen . bisey alacaksan kiyacaksin en pahali mal ucuz olan maldir bence

(9,073 puan) tarafından

image

bak mesela 12 bin . katlanio en azindan evde hengame olmaz 

imagebenimki mesela kapi arkadinda diklemesine duruo yer kaplamio yatak alti koltuk alti falan konur. bu senin ilanda buldugun bir tek kisilik yatak kadar yer kaplar

(605 puan) tarafından

Parası var tabıkı olmaz mı  ama almıyor sıfır letgodan alalım diyor   satıcı 4 bine verıyor  Ama sana bir şey diyeceğim şimdi rela alsam onun motor gücü çok düşük Evet 0 ama motor gücü düşük Bu da 0 değil ama motor gücü çok iyi Ne bileyim ya evet Benden önceki kişi çok kötü kullandıysa zaten zarara gireceğim Benden önceki kişi de eğer ürünü güzel kullandıysa çok büyük bir kâra geçeceğim Bilemedim ki arkasında bir sürü ıvır zıvır var Onlar da işe yarar mı sence onları sonradan mı takıyorlar yoksa bu Cihazın kendisinde mi var Onlar Peki sence bu ürünü sıfırı ne kadardır satıcı 4.000'e bırakıyor yalnız

(9,073 puan) tarafından

yani birsuru alet var icinde evet ama nebilim katlanmio ya evim buyuk degilse bukadar kocaman hengameyi sokmazdim eve ben . salon tarzi cunku bu kaba . ev tipi degil ev tipi olanlar daha minik

komar oluo. yemek masasindan vok yer kaplar bence. woit walker m

bak bakalim google sifiri nekadar bilmiom .  yani kartin yokmu sen al taksitle odersin 2 2 2 alti ayda odenir.😂

(605 puan) tarafından

Çok mu eski bu model helal olsun sen nasıl bildin hemen modeli  kız  ben şuan Google da bakıyorum satılmıyor galıba   peki böyle kocaman olması iyi olmaz mı    geniş geniş koşarım  

(9,073 puan) tarafından

evinde yerin varsa guzel tabi genis genis olmasi 😂 aynen eski model

satisi yok sanirim .  ikinci ellerde var satis

(605 puan) tarafından

Seninkinin büyüklüğü sana yetıyor mu peki    mesela senınınkıne 100 kg biri binebilir mi

(9,073 puan) tarafından

yetio tabi 120 kg kapasitesi 

(605 puan) tarafından

Ya biliyor musun ben çok sıkıldım   böyle  sürekli boz al ver  bizim bağırsakları temızlememız lazım yoksa bu  böyle bizi  süründürür

(9,073 puan) tarafından

aynen ben gdicem simdi tatil matil gecsin de. . eylul gibi hem bagirsak hemde cikdiyeye gdicem yuzumde sivilceler cikip duruo bence bagirsaklardan vucut iceriden kirli karaciger enximleri falan muhtemelen bagirsak sagligim kotu diye etkilio cildimide. dun mesela cok dikkat ettim vc cikmamistim bu sabah 1 kilo fazla ciktim . bugun de dikkat ettim vc ye ciktim z sabahki kilomdan bir kilo eksigi

suan. yarin sabaha kadar bi 500 gram daha gider.  vc cok etkilio yani 

-Reklam-
0 oy
(978 puan) tarafından

Kafeinsiz kahveler kaçırmaz herhalde

0 oy
(1,503 puan) tarafından

Dibek menengiç deneyenilirsin

Bende hiç uykusuzluk yapmıyor bünye alışınca yapmaz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 251 göst.