0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar çocukların adresi benim yanımda gözüküyor yani benim yanımda ama çocuklar bende değil babası çocukların adresini Kendi yanına alacak ve alırken de benim adresimi öğrenecek büyük ihtimalle çünkü adres değişikliği yapılırken illaki söylüyorlar şu adresten şu adrese diye bunu nasıl gizli tutabilirim

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Yanlış anlama benimki bı merak. Eşin sana kötü bir ama çocuklarına iyi bir babamı. Çocuklar annelerinden ayrı kalınca üzülüyorum. Çünkü zamanın erkeklerine güven olmuyor. Benim annemde babam kötü diye bizi bıraktı gitti ama babam bize dahada beter davrandi en sonunda babam polisle sokağa attı bizi ortada kaldık 4 kardeş. Ordan oraya sürüklendik. Hepimiz bir kenera savrulduk. Sen eşinin cocuklarina iyi davranacagi konusunda guvenebiliyormusun? Eminim senin içinde kolay olmadı ama çocuklar günahsız.

-Reklam-
0 oy
(32,554 puan) tarafından

Neden gizli tutmak istiyosun kötülük yapmasından mı korkuyorsun

(157 puan) tarafından
+1

Evwt  evet 

(32,554 puan) tarafından
+1

Ne yapabilir ki sana pskpat bir karaktere mi sahip öyle bir karaktere sahipse çocuklar neden onda kalıyor 

0 oy
(5,196 puan) tarafından

Polise danissan veya nufusa durumu anlatip sordan?

0 oy
(7,386 puan) tarafından

babası taşımadan sen bambaşka bie yere kaldırabilirsin ikametgahı

(157 puan) tarafından

Nasıl yani nasıl tasiycam

0 oy
(26 puan) tarafından

Canım postaneden adres gizliliği yaptırabiliyorsun sonra aile mahkemesine dilekçe sunup tekrar adres gizliliği alabiliyorsun ama postaneyle görüş ben ordan yapmıştım 

(157 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canım sadece postaneden yapmak yeterli değil mi yani hangisi daha iyi mahkemeye sadece dilekçe sunacağım değil mi başka bir şey yok yani hani mahkemeye falan çıkmayacağım aydan'a sadece bir kere dilekçe vereceğim o kadar öyle mi oluyor yani canım Bir de şöyle bir şey var ben başka şehirden başka şehre geldim daha adresimi yeni aldım yani bu Yeni taşındığım şehrin  adliyesine gitsem hemen yaparlar mı işlem mahkeme ile yapınca adres gizli ne kadar sürüyor yani hemen gizleniyor mu adresi yoksa sürüyor mu bayağı

(26 puan) tarafından

Mahkemeye felan çıkmıyorsun canım mahkemeye dilekçe sunuyorsun oda sana süreli şekilde veriyor sonra seni arıyorlar kağıdını alman için süren bittiğinde tekrar dilekçeyle uzatıyorsun mahkeme görülmüyor postaneye git ordada ben iletilerimi telefona istiyorum adrese değil de ben öyle yaptım şuan eve posta gelmiyor telefona geliyor 1 senedir böyle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 137 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 328 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
+2 oy
1 cevap 360 göst.

Kategoriler

1,484,990 soru