Hanımlar hayat enerjinizi nerden buluyirsunuz bnm en küçük şeyde enerjim 0 oluyor. Eşimde bende çalışıyoruz 2 çocuk var 3-6 yaş erkek ikiside. Evde yemek temizlik herşey bende . Eşim sadece parka indirir cocuklari evde sadece çizgi film açar. Önceleri çok söylerdim gel beraber oyun oynayalım TV saati bitti vs. Ama artık gerçekten çok yoruldum. Sanki evde 3 çocuk var ben kontrol ediyorum. Bebeklikleride zor geçti yemek yeme sorunları oldu yemediler. Küçük çok mız mız herseyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Geçen kapalı balkona çamaşır serdim dedim içerde içme sigarayı camın onunde iç. Haftasonu annemlerden geldik ben valiz bisaltiyorum her zamanki gibi ev temizliyorum vs.oda çamaşırların knune oturmuş sigara içiyor. Aşırı sinirlendim. Yeter artık yapmıyorsun yıkma bari diye kızdım a iki gündür surat yapıyorum anlamiyorda bişey mi oldu ne var diye. Ama şimdi bile dün çıkardığı çoraplar yatağın kenarında. Surekligi suratsizligimdan şikayetçi bu çocuklarada yansıyor . Evde bı kadın surekli mutsuz. Aman olsun yapmazsa yapmasın diyemiyorum . En azından çocuklarla düzgün bı şekilde ilgilense diyeceğim önemli değil. Akşam elinde bı çay sigara telefon koli bandıyla bantlayasim geliyor. Abartiyor muyum
Haklısın eş destek olmadığında anne yoruluyor her açıdan fizik, ruh.
Ama çığlığı bir basıyorum herkes çalışıyor 😂
Bn artık kizmaktan bağırmaktan surat asmaktan da yoruldum
Bence haklısın hayat müşterek sen eve çalışıp para getiriyorsan eşinde bu paradan yiyorsa ev işlerinde ve çocuk bakımında sana yardımcı olmak zorunda bende yıllarca çalıştım ev işini hep eşimle beraber yaptık iki senedir evdeyım yine de ev işlerine yardımcı olur banada tembih eder oğlumuz da ev işi öğrensin eşine yardımcı olsun herşeyi öğret der erkek ev işi yapmaz lafını hiç sevmem madem yardımcı olmuyorsun de temizliçi tutucam falan de
Eşim böyle yapsa bana . Net olarak söylüyorum direk işi bırakırım . Hem çocuklara hem kocaya hemde işe gidemem vallahi
Bende küstüm eşime ama o bunun farkında değil sanki bir tek o yorgun bir tek o yoğun akşam yemeği yer telefonu eline bir alır saat ikiye üçe kadar telefonun başında çocuklara biz azar sıkıysa birşey işte sonrada senin yüzün gülmüyor hanım
Küsme sonrası yüzük çiçek biseyler aliyor. Ama bnm derdim bunlar değil ki. Sonra hicbirsey seni mutlu etmiyor. Etmez sen iki dk ni ayırıp telefondan kafanı ceviremiyirsan kusura bakma.
Bizimki onu da almıyor
Napcan yardım etmiyorsa ne yapsanda yapmaz ben yoruldum artık söylenmiyorum
9 aylık hamileyim yürümem lzm bir gece bile benle çikmadi çıkmıyor üst katimda hamile 9 aylık her akşam kocasıyla tur atiyo adamın içinden geliyo karısını çıkarıyor
Evdeki harcamadan kısıp kadın çağırırım ben madem o bana manevî destek olmuyor ben de ona maddi destek olmam
Ya zaten bu telefonda ne halt var anlamıyorum tuvalete gidip 1 saat çıkmıyolar. En azından çocuğu uyut diyorum başlıyor bende uyumuyor sürekli konusuyor. Uyumaz tabi çocuk alışık değil ki. Dediğin gibi bazen alıp telefonu duvara fırlatasım geliyor benimde. Evde varkende yok gibiler. Ya balkonda sigarada ya tuvalette. Oturup bir bardak çay içerken sohbet yok. Kızıyorum müşteri yazıyor ilan atiyolar bilmem ne yine ayni. Çok sinir bozucu oluyolar
Solana değil soldurana bakmak lazım. Bı kadın yuvasinda kolay kolay suratsız olmaz
1,485,592 soru
24,290,744 cevap
343,391 kullanıcı