0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (1,632 puan) tarafından

Anlasabildigimiznkonular sinirli genelde anlaşamayız herseye burnunu sokar tek ortak bağımız çocuğumuz hersey bitmsindurumda bende ne yapicam ne edilemez bilmiyorumn

7 Cevaplar

+4 oy
(7,492 puan) tarafından

çocuk bahane

hiçbir çocuk mutsuz anne baba görmek istemez.

bir evliliği çocuk kurtarmaz, siz öyle zannedersiniz sadece.

ileride çocuğun sana niye katlandın, katlanmasaydın da diyecek. çünkü mutsuz anne baba çocuğu in da mutsuz büyümesine sebep olur. 

nereden biliyorsun deme, biliyorum işte. 

-Reklam-
+1 oy
(3,399 puan) tarafından

Çok polomige girmeden devam edeceksiniz 

(1,632 puan) tarafından

Öyle.yaouyorum.ama.hersey bitinceye insanın içinden gelmiyor.bilmiyorum

(3,399 puan) tarafından

Her evlilikte benzer sorunlar oluyor ya hiç bir evlilik mükemmel değil ya ama çocuk için sabredin inşallah güzel bir kapı açılır size

(1,632 puan) tarafından

Amin canim teşekkür ederim.bilmiyorum ki tek doğru yani çocuğumla ilgilenir yani surejli değil.ama üstüne titrek ama.benim.aileme asla siyaha beyaz dediyse beyazdır ahahhh

+1 oy
tarafından

Ben çocuklarım için mahkemeden döndüm suan 4 oglum var sabret evladın için bosanan çevremde çok var İnanki çocuğum için lense biraz daha sabretseydim derler tabi her evlilik farklı ama emin ol bı zaman sonra onlar düzelmiyor bizide malesef duvar gibi yapiyolar Allah büyüktür ona sigin

0 oy
(489 puan) tarafından

İnan bana bugün birçok kişiyle konuştum çocukları için nelere sabreden anneler var 

0 oy
(244 puan) tarafından

Aynı durumdayım

0 oy
(1,057 puan) tarafından

Aynı durumdayım

40 yaşında ama 7 yaşında gibi davranıyor. Benim sabrımı çocuk değil eşim tüketiyor. Eşim demek istemiyorum o derece soğudum 

0 oy
(25,303 puan) tarafından

Bir arada mutsuz ebeveynlerdense ayrı ayrı ama mutlu ebeveynleri tercih eder çocuk en azından çocuğun menfaati konusunda anlaşın 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 719 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oznur.97 (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,240 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde sevdakr (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
0 oy
5 cevap 192 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu