0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından

Haşlama et yaparken ilk suyunu döküyorum köpükleri i alıyorum suyunu çekene kadar pişiriyorum kavuruyorum sonra biraz su ekliyorum o ekledigim su etle ozlesince suyu kahverengi oluyor neden kızlar 

1 cevap

0 oy
(17,535 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Normal değil mi bu. Etin suyunun berrak olmasini bekleme bence. 

(94 puan) tarafından

Kız milletin etinin suyu berrak oluyor bende mi sıkıntı var bi yerde yanlış mı yapiyorum diye düşündüm :)

(17,535 puan) tarafından

Kemik suyu dersen o berrak olabilir ama etin suyu berrak olmaz. Et piştikçe o suyu koyulaşir bence. Kemik suyu kaynatırken iyice yikayip köpüklerini alinca rengi açık oluyor. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (1,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 356 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,484,460 soru

24,276,032 cevap

342,441 kullanıcı

...