Kızlar 2.5 yaşında kızım kıyafetini ben giydiriyorum aradan zaman geçiyor bi bakıyorum çıkartmış geri giydiriyorum anlatıyorum bak ben de kıyafetle duruyorum çıkartmaman lazım çok ayıp diyorum sonra yine çıkartıyor bezine kadar bazen kızıyorum çıkartma diye anlatamıyorum kimseden böyle birşey görmedi neden böyle yapıyor anlamadım ne yapsam bu huyundan vazgecirebilirim
Sıcak canım hava bunalıyordur.
Bende bunaliyor diye düşündüm ama komple çıkartıyor zibinla dursa sıkıntı yok
Sıcak olduğu için yapıyor olabilir sıkılmış olabilir benimki de bazen çıkarıyor
Canım zıbını da çıkarıyor sıcak diye evde bazen zibinla duruyor zaten ama onu da çıkartıyor
Öyle yapınca ben tekrar giydiriyorum zıbınla yada atletle durmak zorunda evde babasıyla benden başka kimse yok
Bende tekrar giydiriyorum da bakalım unutur insaAllah babası varken de yapmıyor ben varken yapıyor
Benim kızımda yaz kış bu sorun var maalesef kış günü baktım üşüyor uyku tulumu aldım ama ama benim kızım özel çocuk gelişim geriliği var bende anlatmaya çalışıyor um ama eskiye göre az almiş
Ya kışın da yapıyordu ama zıbın kalıyordu şimdi zıbını bezi filan komple çıkartıyor bazen sıcak diye zibinla bırakıyorum bakıyorum onu da çıkartmış
Canim sukret ki yaz mevsimindesin. Benim ki 1.5 yasinda kis mevsiminde yapmaya baslamisti. Ben artik tulum ,kulutlu corap falan giydiriyodum. 1 sene de anca azalarak bitti.
Birak hava zaten sicak tek bezle kalsin. Kulot bez dene belki onu cikaramaz.
Canım kışın da aynı sorunu yaşıyorduk ama onda sadece zibinla duruyordu o zaman da diyordum sıcak heralde diye üşüdüğü zaman getiriyordu cikartmasin diye tulum giydirmeye başlamıştım çocuk fermuar açmayı öğrendi değişen birşey olmadı evde biri varken yapmıyor zaten bana da çok kimse gelmez de ne bilim mahremiyet açısından birşeyler öğrenmesi gerek diye düşündüm
Eminim külot bezi de çıkartır
Benimkide erkek bende anlatıyorum ama oda yapıyor ben çok sıcak olduğu için bunaldigini düşünüyorum ama huyda kalır diyede korkuyorum
O çıkardığında sürekli giydir tekrar tekrar bikamadan anlat ben öyle yapıp hemen giydiriyorum üstünü biri gelir seni böyle görur böyle görürlerse ayıp diye gelemezler filan diyip kandiriyorum yada giyersen sevdiği bişey söylüyorum onu yaparız diye
Unutur İnşaAllah ya daha yeni yine çıkartmaya çalıştı kızdım en son vazgeçti
İnşallah unutur benimki hala arada yapıyor inşallah unuturlar kçükler daha mahremiyeti de bilmiyorlar ondan
Evet anlamıyorlar mahremiyet ile ilgili kitap almayı düşündüm belki faydası olur diye
Al canım belki faydası olur
Sen sürekli uyar illaki bırakır canım
Kışında aynı sorun vardı canım ama zibinla duruyordu şimdi komple çıkartıyor unutur İnşaAllah
Etiketlerini kesmeyi dene kızım da 3 yaşında bir ara istemiyordu kasindiriyor diyordu belki rahatsız oluyordur
Kıyafetlerini aldıktan sonra hemen etiketlerini keser yıkarım ondan sonra kullanmaya başlıyorum bir tane bile etiket yok
Benim kızımda bu yaşında böyleydi sürekli soyunurdu, nedenini bende çözemedim ama 3ten itibaren bırakıyorlar en azından benim kızımda öyle oldu
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim
1,485,581 soru
24,290,586 cevap
343,369 kullanıcı