0 oy
230 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,029 puan) tarafından

Kızlar 2.5 yaşında kızım kıyafetini ben giydiriyorum aradan zaman geçiyor bi bakıyorum çıkartmış geri giydiriyorum anlatıyorum bak ben de kıyafetle duruyorum çıkartmaman lazım çok ayıp diyorum sonra yine çıkartıyor bezine kadar bazen kızıyorum çıkartma diye anlatamıyorum kimseden böyle birşey görmedi neden böyle yapıyor anlamadım ne yapsam bu huyundan vazgecirebilirim 

8 Cevaplar

0 oy
(5,438 puan) tarafından

Sıcak canım hava bunalıyordur. 

(2,029 puan) tarafından

Bende bunaliyor diye düşündüm ama komple çıkartıyor zibinla dursa sıkıntı yok

-Reklam-
0 oy
(8,037 puan) tarafından

Sıcak olduğu için yapıyor olabilir sıkılmış olabilir benimki de bazen çıkarıyor

(2,029 puan) tarafından

Canım zıbını da çıkarıyor sıcak diye evde bazen zibinla duruyor zaten ama onu da çıkartıyor 

(8,037 puan) tarafından

Öyle yapınca ben tekrar giydiriyorum zıbınla yada atletle durmak zorunda evde babasıyla benden başka kimse yok 

(2,029 puan) tarafından

Bende tekrar giydiriyorum da bakalım unutur insaAllah babası varken de yapmıyor ben varken yapıyor 

0 oy
(3,170 puan) tarafından

Benim kızımda yaz kış bu sorun var maalesef kış günü baktım üşüyor uyku tulumu aldım ama ama benim kızım özel çocuk gelişim geriliği var bende anlatmaya çalışıyor um ama eskiye göre az almiş

(2,029 puan) tarafından

Ya kışın da yapıyordu ama zıbın kalıyordu şimdi zıbını bezi filan komple çıkartıyor bazen sıcak diye zibinla bırakıyorum bakıyorum onu da çıkartmış 

0 oy
(6,535 puan) tarafından

Canim sukret ki yaz mevsimindesin. Benim ki 1.5 yasinda kis mevsiminde yapmaya baslamisti. Ben artik tulum ,kulutlu corap falan giydiriyodum. 1 sene de anca azalarak bitti. 

Birak hava zaten sicak tek bezle kalsin. Kulot bez dene belki onu cikaramaz. 

(2,029 puan) tarafından

Canım kışın da aynı sorunu yaşıyorduk ama onda sadece zibinla duruyordu o zaman da diyordum sıcak heralde diye üşüdüğü zaman getiriyordu cikartmasin diye tulum giydirmeye başlamıştım çocuk fermuar açmayı öğrendi değişen birşey olmadı evde biri varken yapmıyor zaten bana da çok kimse gelmez de ne bilim mahremiyet açısından birşeyler öğrenmesi gerek diye düşündüm 

Eminim külot bezi de çıkartır 

0 oy
(325 puan) tarafından

Benimkide erkek bende anlatıyorum ama oda yapıyor ben çok sıcak olduğu için bunaldigini düşünüyorum ama huyda kalır diyede korkuyorum 

(325 puan) tarafından

O çıkardığında sürekli giydir tekrar tekrar bikamadan anlat ben öyle yapıp hemen giydiriyorum üstünü biri gelir seni böyle görur böyle görürlerse ayıp diye gelemezler filan diyip kandiriyorum yada giyersen sevdiği bişey söylüyorum onu yaparız diye 

(2,029 puan) tarafından

Unutur İnşaAllah ya daha yeni yine çıkartmaya çalıştı kızdım en son vazgeçti 

(325 puan) tarafından

İnşallah unutur benimki hala arada yapıyor inşallah unuturlar kçükler daha mahremiyeti de bilmiyorlar ondan 

(2,029 puan) tarafından

Evet anlamıyorlar  mahremiyet ile ilgili kitap almayı düşündüm belki faydası olur diye 

(325 puan) tarafından

Al canım belki faydası olur 

0 oy
(28,605 puan) tarafından

Sen sürekli uyar illaki bırakır canım 

(2,029 puan) tarafından

Kışında aynı sorun vardı canım ama zibinla duruyordu şimdi komple çıkartıyor unutur İnşaAllah 

0 oy
tarafından

Etiketlerini kesmeyi dene kızım da 3 yaşında bir ara istemiyordu kasindiriyor diyordu belki rahatsız oluyordur 

(2,029 puan) tarafından

Kıyafetlerini aldıktan sonra hemen etiketlerini keser yıkarım ondan sonra kullanmaya başlıyorum bir tane bile etiket yok 

0 oy
(4,683 puan) tarafından

Benim kızımda bu yaşında böyleydi sürekli soyunurdu, nedenini bende çözemedim ama 3ten itibaren bırakıyorlar en azından benim kızımda öyle oldu

(2,029 puan) tarafından

İnşaAllah canım çok teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
+1 oy
1 cevap 179 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy