Bnm ilk gebeligimde hiç kusmadim erkekti hanımlar ikinci gebligimde her sabah kustum kızım oldu şimdi gene hamileyim ama yani hep mide bulantısı kusma demek istediğim yani ben sırf belirtilerimi kizimdaki aynısı olduğu için diyorum kız bebeğe mı hamileyim genelde hep hislerim doğru çıkar sizde yanilma oldumu ( sadece merak )
kızım var 1 kere bile kusmadım, bırak kusmayı mide bulantısı bile yaşamadım
Erkekte kusmayinca kız bebekte kusunca ucuncuyude kız dedim bende
Bence alakası yok 3 oğlum var 3 ündede 9 ay bulandım kustum vitaminlerle filan alakalı bence
Ayn ya bazen düşünmüyorum değil yani nezamn kullanmaya basladom acaba ondan mıdır die
İlk bebeğim kızdı 9 doğurana kadar kusmuştum bulantılarım hiç geçmemişti şimdi ikinci bebeğime hamileyim erkek bebek 5 aylığım hala bulantımda kusmamda devam ediyor sanırım bundada yine doğum yapana dek sürücek
Sağlıcakla kucağına al cnm ama 3 olunca bnm hemn kendimce önceki yaşadığım tecrübeye dayanarak söyledim ve içimden de öyle geçiyor
Hiç alakası yok bütün belirtiler vardı 2 oğlum oldu
Ama aynı belirtiler işte mesala kız da kusma vardı ama erkekte yoktu şimdi kusmak var o yüzden dedim kızdır
Alakasi yok canim, hic bulantim olmadi, kizim oldu
Haklı olabilirsin cnm
Alakası yok canım iki oğlum var ilkinde aşırı derecede midem bulanıyordu kusuyordum sürekli ama ikincisinde hiç hamile değil gibiydim
Aynn cnm haklı olabilirsin sağlıklı olsunda ama işte hala icimden kız geçiyor iki çocuğumun cinsiyetini tutturdum bakalım buda doğru cikacakmi
Sağlıklı olsunda canım
Bulantı yada hisle alakası yok benimde ilki kız ikinci oğlan 3..ye hamileyim o kdr çok erkek hissettim ki ama kızmış kızımda 6 ay kustum oğlumda 3 ay bu 9 aylık hala devam ediyor usandım
Benim biri kızdı hiç bi belirti hissetmedim hatta bazen hamile değilmişim ben ya derdim şimdi erkeğe benziyo dediler ama öldüm dirildim nasıl bi 3 ay geçirdim bi Allah bilir bi ben hala toparlamayadım bile tam olarak
Gebelikte yaşanan hiçbir şeyin cinsiyetle alakası yok.
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın