+2 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (7,412 puan) tarafından

image

bindik bir alemete gidiyoruz bakalım nereye 😂😂 teysesinin doğum günü hediyesi denge bisikleti. inşallah kullanabilir kızım 🤗

not:yine arabalı kıyafet yine benim minnoş kızım😂😂

çocuğuna denge bisikleti kullanan varsa yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum 

11 Cevaplar

+1 oy
(5,132 puan) tarafından

Denge bisikleti neymiş ilk defa duyuyorum 🙂

(7,412 puan) tarafından
+1

pedalsız bisiklet 😂 

(5,132 puan) tarafından

Allah allah bunuda gördük normal alsaydı daha iyi öğrenildi 

-Reklam-
+1 oy
(2,605 puan) tarafından

Bisikleti bılemem ama bu pijamayla felan çok tatlı görünüyor kızın 🌸

(7,412 puan) tarafından
+1

pijamanın büyüğü olsa ben giyerim o kadar beğenmiştim alırken 😂😂 kumaşı falan da tam yazlık 😅

+1 oy
(14,125 puan) tarafından

Gorumcem ogluna kullanmıştı bende ondan ilk defa görmüştüm 😊yani ne bilim ne desem 

(7,412 puan) tarafından
+1

kas gelişimi ve denge açısından işe yarıyormuş inşallah kullanır rahat

(14,125 puan) tarafından
+1

Evet canım biliyorum ama biz iki cocugumuzada normal pedallı aldık 😊pek bir fark göremedim 😂

(7,412 puan) tarafından
+1

prematüre doğdu benim kızım. geçen de hasta oldu diye muayeneye gittik doktor boy ve kilo olarak persentilde ortanın altında takip edelim dedi. biz de iyi gelir düşündük bakalım 

(14,125 puan) tarafından
+1

Anladım canım İnsaAllah iyi gelir o zaman 

+1 oy
(2,629 puan) tarafından

Teşekkürler teyzeye 

Ben pedallı olmasını tercih ederdim 😅😅

Kızın çok tatlı

Görmedim ama sanki tıpkı sen👌🏻♥️

(7,412 puan) tarafından
+1

kas gelişimine çok faydası varmış. bi de diğer bisikletlere göre bisikleti daha çabuk öğrenirlermiş

valla ben babasına hatta babaannesine çok bemzetiypeım

(2,629 puan) tarafından
+1

Bilemiyorum bana nedense bir tuhaf geliyor göz alışmamış herhalde😅

+1 oy
(7,990 puan) tarafından

Pedalı yok mu

(7,412 puan) tarafından
+1

yok. denge kurmayı ve bisiklet sürmeyi daha hızlı öğrensin diye bu şekilde 

+1 oy
(3,731 puan) tarafından

Pedalsız zor olur yaa sadece duruyor mu çocuk öyle 😁

(7,412 puan) tarafından
+1

dengede durmayı öğreniyor aslında, yürüye yürüye sürecek sonra hızlanacak aynı motor sürer gibi sürmeyi öğrenecek 

(3,731 puan) tarafından
+1

Yani elektieikli mi bu anlamadım canım

+1 oy
(3,579 puan) tarafından

Bizde aldık birkaç ay oldu yani bnaa göre olsada olur olmasada olurdu😅 çok sevmedi oğlum

Doğum günü kutlu olsun nice uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah ❤️

(7,412 puan) tarafından
+1

teşekkür ederiz. biz de heves ettik. 

bi de prematüre doğdu, persentil olarak ortanın altında. doktor takip edelim dedi. kas gelişimine faydalı olur diye düşündük 

(3,579 puan) tarafından
+1

Bak bilmiyordum benim kızımda 27 günlük 35 haftalık doğdu belki ilerde onunda içine yarar iyiki almışız o zaman 

+1 oy
tarafından

Aklımdaki tek soru pedalsiz nasıl olacak 😁🤦‍♀️

Maşallah kuzuya Rabbım bağışlasın inşallah nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara iyiki doğmuş 💙🥳

(7,412 puan) tarafından
+1

yavaş yavaş hızlanacak sonra ayakları yerden kesecek, motor gibi gidecek bisikletin hızı mereye kadar müsaade ederse. 

denge ve kas gelişimi için öneriyorlar. inşallah işe yarar.

iyi ki doğmuş minnoşum 😍 daha var biraz ama erken geldi hediyesi 

0 oy
(99 puan) tarafından

Ben Danimarkada yaşıyorum burada çok meşhur alıştığı zaman ayakları da kaldırıp akar gider :) bundan sonra direk iki tekerlekliye geçtiğini söylüyorlar çocukların ama ben bundan sonra yine 4 tekerlek almıştım İnşallah size faydası olur güle güle kullansın

0 oy
(4,087 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim kızım 2 yaşından beri kullanıyor. Şuan 3 buçuğa doğru gidiyor ve hala aynı bisikleti sürüyor. Sürerken hız alıp, ayaklarını bile kaldırıyor  artık. Başlangıçta zorlanıyordu. Pedallı bisikletten daha hafif olduğu için daha hızlı gidiyorlar, buna dikkat etmek lazım. Çıkıntılı yerlerde gidince de daha rahat oluyor. Ayaklarıyla hop kaldırıma çıkıyor, pedallı da zor oluyor. 

Kardeşi (16 aylık) bile biniyor. Tabiki ben sürüyorum, ayakları yetişmiyor henüz. 

Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullansın 🍀

0 oy
(4,745 puan) tarafından

Bunu sosyal medyada hep goruyordum araştırmaya hiç fırsatım olmadı ne ise yarıyormuş tam olarak neden pedallı degil 

Rabbım hayırlı mutlu huzurlu ömür nasip etsin civcive💞💞

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 494 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 449 göst.
25 Haziran 2019 Diğer kategorisinde 1kız1oğlan annesi:) (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,849 göst.
0 oy
6 cevap 405 göst.
18 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mahperi (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,133 soru

24,284,664 cevap

342,962 kullanıcı

...