0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (514 puan) tarafından

Merhaba anneler şuan baya yorgun halde yazıyorum ikinci anneliğin ne kadar tecrübeli olsak ta yinede çok yoruluyorum. benim kızım ayın 2 sinde 6 aylık olucak iyi kötü gayet normal bi uykusu vardı geceleri kalkardı ama geride uyurdu iyi. Son bi kaç gecedir geceleri uyumuyor sabaha kadar 6 7 5 değisiyo bazen kalkıyor dün mesela 5 6 kere kalktı :(( yatağımın yanında park beşik var onun içinde yatırıyorum ama gazı desen cikarıyo cıkartirken bile bazen uyanıyor böyle nasıl desem yatağın içinde kıvranıp duruyor diş süreci başladi desem ağlamiyoda sadece yatağın içinde hareketli yani napacagimi şaşırdım uyumadigi için bende uyuyamıyorum bu seferde süt birikmiyor sizinkinin uykusu nasıl bu aylarda olan anneler cevap verirseniz sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
(2,915 puan) tarafından

6 aydan beri öyleyiz. Benimki beşikte de yatmayı bıraktı. 8 ayı doldu. Gece eli üzerimde olmazsa uyumuyor. Şuan üstten 3 diş birden patlattı. Perişan halde. Yatakta memem açık uyuyoruz mememi yakalayıp emiyor delirmeme ramak kaldı 

(514 puan) tarafından

Rabbim kolaylık versin bizlere

(8,472 puan) tarafından

Meme iyi geliyor çünkü bebeklere

Zeytinyağli karanfil diş çıkarma sürecinde çok etkili

-Reklam-
0 oy
(5,511 puan) tarafından

Dahami geç yatirsan acaba gece uykusuna birde havalarda sıcak benimde oglum5.10 günlük gece uyuyor ama gece uykusuna zor dalar simdilik iyi ama ilerde ne oluruz bilemiyorum insan  zorlanıyor tabikide kendinde uyumak istiyorsun

(514 puan) tarafından

Daha geç yatirmamin ne faydası olucak ki zaten 5 bucuktan beri uyumuyodu günduz uykusunda iyi değil 9 gibi uyutmaya başliyorum 

0 oy
(18,668 puan) tarafından

Yarım saat önce uyudu geç uyuyor canım en son akşam ustu yarım saat uyumustu 6 ayligiz bizde bir disimiz yeni çıktı çok huzursuz zor uyutuyorum valla kollarım kopuyor hep kucakta 

(8,472 puan) tarafından
+1

Zeytinyağli karanfil çok iyi geliyor diş çikarma sürecinde

(18,668 puan) tarafından

Nasl yapılıyor canm

(8,472 puan) tarafından
+1

Küçük kavanoza bir yemek kaşığı zeytinyağı ve 3,4 adet ezilmiş karanfili koyuyosun bir saat sonra parmaginla dişlerine sür. Bunu buzdolabında muhafaza et ki bozulmasin günlerce kullanabilirsin

(18,668 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım mutlaka deniycem 

(8,472 puan) tarafından

Rica ederim 🙂

0 oy
(1,531 puan) tarafından

Uykusu var ama bir yeri agriyor diye uyuyamiyor kesin

Kulagi agriyor ola bilirmi?ben kizimda kulak agrisi cok cektim.

Kim bebegim uyumuyor diyince direk kulaktan suphe ediyorum.

Ve sancilari vardi her gece yatmadan uyutmadan once karnina kulaklarina nane yagi surup oyle yatiriyordum

0 oy
(3,726 puan) tarafından

Buna uyku gerilemesi diyorlar benim oğlumda 6 aylıktan beri öyle uyku dengesi bozuldu şuan 8 aylık hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen uykuları çok değişti buda çok normal diyor doktorlar bazen ansızın gece 4 de bir kalkıyor oyunlar şebeklikler felan çok şaşırıyorum çünkü ilk çocuğum hiç böyle değildi gece kalkıp oyunlar yapmazdı her çocuk bir değil o yüzden bu uyku sorunlarına hasta vs değilse uyku gerilemesi diyorlar canım araştır istersen 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 410 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ruyamm34 (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
26 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 186 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,976 soru

24,338,010 cevap

345,925 kullanıcı

...