Merhaba anneler şuan baya yorgun halde yazıyorum ikinci anneliğin ne kadar tecrübeli olsak ta yinede çok yoruluyorum. benim kızım ayın 2 sinde 6 aylık olucak iyi kötü gayet normal bi uykusu vardı geceleri kalkardı ama geride uyurdu iyi. Son bi kaç gecedir geceleri uyumuyor sabaha kadar 6 7 5 değisiyo bazen kalkıyor dün mesela 5 6 kere kalktı :(( yatağımın yanında park beşik var onun içinde yatırıyorum ama gazı desen cikarıyo cıkartirken bile bazen uyanıyor böyle nasıl desem yatağın içinde kıvranıp duruyor diş süreci başladi desem ağlamiyoda sadece yatağın içinde hareketli yani napacagimi şaşırdım uyumadigi için bende uyuyamıyorum bu seferde süt birikmiyor sizinkinin uykusu nasıl bu aylarda olan anneler cevap verirseniz sevinirim
6 aydan beri öyleyiz. Benimki beşikte de yatmayı bıraktı. 8 ayı doldu. Gece eli üzerimde olmazsa uyumuyor. Şuan üstten 3 diş birden patlattı. Perişan halde. Yatakta memem açık uyuyoruz mememi yakalayıp emiyor delirmeme ramak kaldı
Rabbim kolaylık versin bizlere
Meme iyi geliyor çünkü bebeklere
Zeytinyağli karanfil diş çıkarma sürecinde çok etkili
Dahami geç yatirsan acaba gece uykusuna birde havalarda sıcak benimde oglum5.10 günlük gece uyuyor ama gece uykusuna zor dalar simdilik iyi ama ilerde ne oluruz bilemiyorum insan zorlanıyor tabikide kendinde uyumak istiyorsun
Daha geç yatirmamin ne faydası olucak ki zaten 5 bucuktan beri uyumuyodu günduz uykusunda iyi değil 9 gibi uyutmaya başliyorum
Yarım saat önce uyudu geç uyuyor canım en son akşam ustu yarım saat uyumustu 6 ayligiz bizde bir disimiz yeni çıktı çok huzursuz zor uyutuyorum valla kollarım kopuyor hep kucakta
Zeytinyağli karanfil çok iyi geliyor diş çikarma sürecinde
Nasl yapılıyor canm
Küçük kavanoza bir yemek kaşığı zeytinyağı ve 3,4 adet ezilmiş karanfili koyuyosun bir saat sonra parmaginla dişlerine sür. Bunu buzdolabında muhafaza et ki bozulmasin günlerce kullanabilirsin
Teşekkür ederim canım mutlaka deniycem
Rica ederim 🙂
Uykusu var ama bir yeri agriyor diye uyuyamiyor kesin
Kulagi agriyor ola bilirmi?ben kizimda kulak agrisi cok cektim.
Kim bebegim uyumuyor diyince direk kulaktan suphe ediyorum.
Ve sancilari vardi her gece yatmadan uyutmadan once karnina kulaklarina nane yagi surup oyle yatiriyordum
Buna uyku gerilemesi diyorlar benim oğlumda 6 aylıktan beri öyle uyku dengesi bozuldu şuan 8 aylık hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen uykuları çok değişti buda çok normal diyor doktorlar bazen ansızın gece 4 de bir kalkıyor oyunlar şebeklikler felan çok şaşırıyorum çünkü ilk çocuğum hiç böyle değildi gece kalkıp oyunlar yapmazdı her çocuk bir değil o yüzden bu uyku sorunlarına hasta vs değilse uyku gerilemesi diyorlar canım araştır istersen
1,488,976 soru
24,338,010 cevap
345,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın