+1 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (665 puan) tarafından

Straplez sütyen kullanıyorm, nbb kullanirdim onun telleri hiç çıkmadı. Ama Pierre Cardin aldım ilk yıkamada telleri çıktı. İade mi edeyim çünkü yıkama programina birebir uydum. Fark olacaaksa telsiz iade edeyim olmayacaksa etmem ama size sorayım dedim

14 Cevaplar

+1 oy
(7,032 puan) tarafından

Telli sütyen kaldı mı be 😄 Bayaaaadır giymiyorum çok da memnunum, çok rahatsız ediyordu beni 

-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından

Ben tellerinin çıkmasını daha çok seviyorum ucundan çekince komple çıkıyor telsiz giyiyorum sonra :))))

(665 puan) tarafından

Ama gevsemez mi ya

(9,081 puan) tarafından

oyle cok bollasio ben. ben daha giymeden dikerim saglamlastirirm tekin cikacagi iki ucu. nasilsa cikacak en dandik opzardan alina. sutyende cikio. pahali marka sutyeninkide . cikmadan dikiyorum ben iki ucunu

0 oy
(7,412 puan) tarafından

özellikle uğraşmıyorum ama çıkıyorsa ikisini birden çıkartırım ve balensiz sütyen tercih ederim 

0 oy
(5,135 puan) tarafından

Genelde cikmiyor ama çıkıncaya bence bir işe yaramıyor şekli gidiyor

0 oy
(7,487 puan) tarafından

Ben telsiz olanlardan alırım telli olanları  kullanamam ben

0 oy
(487 puan) tarafından

Telli dolgulu alırım ben teli çıkanları evde kullanırım dağınık duruyor teli çıkınca 

0 oy
(418 puan) tarafından

Telliler eskide kaldı bence artık. Eğer çıkarsa formu bozuluyir kötü duruyor. İade edebiliyorsan et edemezsen ikisininde çıkar kullanmaya devam et

0 oy
(4,087 puan) tarafından

Benim çok sevdiğim bir tanesinin teli çıktı. Hepsini çıkarsam kullanılabilir mi ki🤔daha önce başıma gelmemişti. 

0 oy
(4,961 puan) tarafından

Ucu çıkınca rahatsız ediyor çıkarıyorum ama şekli çabuk bozuluyor uzun süre gitmiyor çıkarmayıncada rahatsız ediyor mecbur çıkarıyorum 

0 oy
tarafından

Telsiz sutyen beni dehşet rahatsız ediyor 

0 oy
(10,186 puan) tarafından

Ben telsiz kulaniyom şuan bayadır kulanmiyom südyen  çocuk emziriyom diye  yarım atlet kulaniyom 

0 oy
(1,530 puan) tarafından

Telsiz giyorum canim.toparlayici cok rahat hic birsey yokmus gibi

0 oy
(47 puan) tarafından

Emzirme sütyeni kullanıyorum baya rahat 

0 oy
(508 puan) tarafından

Balensiz Bralet tarzı telsiz sutyenleri seviyorum ,evde hatta hiç sütyen takmiyorum dışarı çıkarken giyerim sadece telli sutyen dolgulu sütyen giymeyi 5-6 yıldır bıraktım canım çok rahatsız edici geliyor bana teller 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,188 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,220 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 409 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (28,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 315 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,147 soru

24,284,921 cevap