+3 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (3,709 puan) tarafından

Kızlar burcunuzun en çok hangi özelliğini taşıyorsunuz. Ben ikizler burcuyum ve ℅100 net olmadığım her konuda anında fikir değiştirebilirim. 1 kızım var bazen ikinciyi çok isterken bir anda aman manyak mıyım diyorum. Birde bir ortamı ya da orada olan bir insanı sevmiyorsam resmen yüzümden okunuyor duygularım, asla gizleyemiyorum

23 Cevaplar

+2 oy
(4,305 puan) tarafından

Başak burcuyum titizim detayciyim soğuk yapılıyim 😂😂😂 yaşasın Başak Burcu 

(1,585 puan) tarafından
+1

Artı bende  Başak canım :)) 😂😂

(3,709 puan) tarafından
+1

Kızımda başak burcu ve resmen insan sevmiyor

(721 puan) tarafından
+1

Bende Başak burcuyum ve aynı herşey ahahaha🤣🤣

-Reklam-
+1 oy
(3,367 puan) tarafından

Akrep burcuyum. Kolay kolay insanlara sinir olmam ama birinden sogudugum zaman asla bir daha için eskisi gibi olmaz, kinciyim. Dedektif gibi güzel stalk yaparım 

0 oy
tarafından

Ben yengec burcuyum 

Ve küçüklüğümden de smdide gözyaşım hep kirpigimdedir sanaiyesinde ağlayabilirim o kadar duygusalimm 

Ev kusuyum yazları hiç sevmem sürekli park olayi var diye sjsm çünkü kışın hiçbir kuvvet beni dışarı çıkaramaz 

(2,747 puan) tarafından

ahh beni anlatmışsın, bende yengeç burcuyum🥹

0 oy
(668 puan) tarafından

Bende ikizlerim canım çok kararsızım herşeyde illa birilerinden fikir alırım inatimda mutluysam bı anda durduk yere canımı sıkarım 

(3,709 puan) tarafından

İkizler de kararsızlık çok fazla, bende hep kız kardeşime sorarım 😅

0 oy
(309 puan) tarafından

Balık burçluyum hep en sevmediğim huyu çok duygusalım çabuk inanalım çabuk kanalın çok çabuk yardım ederim yardımseverim geri zekalı a**** gibi herkese inanamam herkesi kendim gibi sanmam herkese iyilik yapmam bir yerden darbe yediysem darbe yediğim halde yine o yere gidiyorum bana yapılan kötülüğü hemen unutuyorum çenem yok kendimi savunamıyorum biri bana bir şey dediği zaman sus pus oluyorum şok'un etkisiyle oluyor herhalde o da en nefret ettiğim balık burçlu

0 oy
(3,790 puan) tarafından

Yay burcuyum yükselenim ikizler.duygu patlamsları yaşıyorum resmen.neşeleyim gezmeyi araştırmayı yeni şeyler öğrenmeyi çok severim.çok mersklıyım.iyi bir arkadaşım.çevremde sevilen biriyim.

0 oy
(8,305 puan) tarafından

Yengeç burcuyum ama çevrem duygusal olmadığımı söyler o da ay burcum koc o etkiliyor bence ev severim en çok bu ozelligim yengeç evde hiç canım sıkılmaz sakinim ama inatçı ve kindar işte değişik bir burç hiç memnun değilim yengeç olmaktan 😂

(3,709 puan) tarafından

Sanırım bir çocuk saha yaparsam Yengeç olmasın diye dua edicem, kimse memnun değil 😂

(8,305 puan) tarafından

Kesinlikle yengeç olmasın bı de çok git gel oluyor bu mutlu bı mutsuz yani ortası yok her şey içsel olarak yaşanıyor filan annem bile der herkesi anlıyorum sen kızımsin seni anlamıyorum 😂

(3,709 puan) tarafından

Hiç yengeç tanıdığım yok, ama buraya yazınca yengeçler mutsuz 😅

0 oy
(3,380 puan) tarafından

Oğlak burcuyum. Çoğu özelliğini taşıyorum , en çok kararlı olmam insanların dikkatini çekiyor😊

0 oy
(14,986 puan) tarafından

Merhaba bende ikizler burcuyum 👋

Tüm özellikleri taşıyorum artı bi şeyi istersem bırakmam olana kadar hadi bıraktım konuyu yine benim istediğim gibi olur sonunda 

İkinciyı kiırkım çiktı tutturdum oğlum olsun diye çok şükür nasip oldu kizim 3 oğlum 1.5 yaşında 

(3,709 puan) tarafından

Evet bir ikizler bir şey istiyorsa o öyle olmak zorunda. Manipülasyon gücümüz çok iyi, zeka ve çene yüksek olunca

0 oy
(2,309 puan) tarafından

Terazi burcuyum, güzel olan her şeyi severim.

Yükselenim yay, gamsız bir pollyannayım.

Ay burcum oğlak, askeri disiplin benden sorulur. 

(3,709 puan) tarafından

Erkek kardeşimi tarif ettin sanırım. O da Terazi ve gamsız bir insandır

(2,309 puan) tarafından

Benim erkek kardeşim de terazi ama yükseleni akrep, ay burcu da boğa olduğu için tembel ve ketum biri ziyadesiyle. 

(3,709 puan) tarafından

Yükseleni ve ay burcunu bilmiyorum da bizimki tembel değil. Ama kendine yetecek kadar çalışır, deli gibi kendini yırtmaz 😅

0 oy
(28,604 puan) tarafından

Burçlara inanmam ben

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Yay burcuyum, ama otoriter Bir anne yüzünden burcumun özelliklerini kaybettim. Normalde özgürlüğüne düşkün olur yaylar ama ben tam tersi eve kapanırım. 

0 oy
(134 puan) tarafından

Yengeç burcuyum fazlasiyla ananç ve duygusalim 

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Kova Burcuyum inatçıyım burnumun dikine giderim sinirliyim 

(1,285 puan) tarafından

off bende öyleyim bide hazır cevaplılık var 😅

(4,727 puan) tarafından

O bende de var çat diye düşünmeden konuşurum 😂 birde kalabalık ortamları sevmiyorum geriliyorum 😂 

0 oy
(4,910 puan) tarafından

Terazi burcuyum, yemekleri bile eşit koyarım tabağa oldukça adaletliyim asla doğru bildiğim yoldan şaşmam ve çoooook kararsızım 

0 oy
(5,598 puan) tarafından

Terazi burcuyum kavga gürültü kaba saba insanlar sevmem. 

0 oy
(25,259 puan) tarafından

İnatçıyım burnumun dikine gitmeyi severim ve kimse işime karışsın istemem. Mesela bir yere gitmek istiyorum sen de oraya git deseler isteğim kaçar muhtemelen de yapmam 

0 oy
tarafından

Boğa burcuyum temizim detayciyim.inatim 

Dediğim dedik yemek yemeyi severim ama çok sinirliyim açık sözlüyum

0 oy
(1,377 puan) tarafından

Kova Burcu

✨ Özgürlüğüme aşırı düşkünüm, kısıtlanmaya gelemem.

Yeniliklere açığım ve yaratıcıyım,eski kafa insanlara tahammül edemem.

Güven problemim var,ama insanlarla çok güzel anlaşır sohbet ederim.

İnatçıyım,kafama koyduğum şeyi yaparım.

Yalancı insandan nefret ederim.

Aşırı duygusal ve ağlak bir insanım...

0 oy
(1,905 puan) tarafından

Nerden geldi bu burç bilmiyorum yengeç burcuyum neredeyse hepsini taşırım hiç sevmem burcumu

(3,709 puan) tarafından

Yengeçler sevmiyor burcunu anladığım kadarıyla

(0 puan) tarafından

Akrep burcuyum🥰

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 464 göst.
0 oy
12 cevap 459 göst.
0 oy
32 cevap 1,354 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu