+2 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

M U H A R R E M    A Y I N D A 

Ç E K İ L E B İ L E C E K   Z İ K İ R L E R

(⭐Sayıyı eksiltebilir veyahut arttırabirsiniz kendi gücünüz nisbetince)

• 🌹100 Kere İhlas Sûresi
  • 🌹100 Kere Estağfirullah
  • 🌹100 kere La ilahe illAllah Muhammeder Rasulullah
  • 🌹100 Kere SubhanAllahi vel hamdü lillahi vAllahu Ekber
  • 🌹313 Kere Ya Selam
  • 🌹100 Kere Ya Rahman Ya Rahim
  • 🌹100 kere La ilahe illAllahu vahdehu La şerike leh. Lehül Mülk ve lehül hamd. Ve hüve ala külli şey in Kadir.
  • 🌹100 kere La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil Azim.
  • 🌹33 kere Eşhedü ella ilahe illAllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Rasuluhu.
  • 🌹41 kere Selamun kavlem mir Rabbir Rahim.

📌 Muharrem ayının 1. Gününde yani bugün her birinde Bismillahirrahmanirrahim diyerek 1000 İhlas-ı Şerif okuyanları Allahu Teala lutfuyla, keremiyle huzuruna bu alemden kul borcu ile götürmeyecektir.🤲🏻

📌 Muharrem ayının 1. Günü yani bugün ve 10. Günü 3 kere okuyan kimseyi Allahu Teala gelecek senenin Muharrem ayına kadar bütün belalardan emin kılar. 

🌹SubhanAllahi mil el mizani ve müntehel ilmi ve meblegar riza ve zinetel la mel ce'e vela menca minAllahi illa ileyh.

🌹 SübhanAllahi adedeş şef i vel vetri ve adede kelimatit tammati külliha es elükes selamete birahmetike ya erhamerrahimin.

🌹 Vela havle veke kuvvete illa billahil aliyyil azim. Ve hüve hasbi ni mel vekilü ni mel mevka be ni men nasir.

🌹 ve sallAllahu ala Seyyidina Muhammedin hayri halkihi ve ala alihi ve ashabihi ecmain.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hastalandım malesef 🥺 Allah razı olsun 🌸

tarafından

İhlas ve Selamun kavlem mir Rabbir Rahim hariç hepsini okuyabilirsin ♥🦋🌺🦋♥

tarafından

Yaa çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 💜

tarafından

Ne demek efenim ben de teşekkür ederim Allah sen den de razi olsun♥

-Reklam-
0 oy
(6,422 puan) tarafından

Akurum gulum ben senin bu postlari kopyalayip anneme kayinvalideme kayinbabama ve esimin teyzesine atiyorum sorun olur mu canim daha once yapiyodum bunuda yapayim dedim simdi danismak aklima geldi musaden var mi 

tarafından

Hiç bir sorum olmaz hatta sevap katlanır Allah razi olsun. Sadece kayınbabana atarken bazı yerlerde burda yazmamışımda yazdığım oluyor hayızlıyken okunmaz yazıyorum ya o kısmı silersin öyle atarsun❤❤❤

(6,422 puan) tarafından

Tamam canim cok teşekkürler 

(6,422 puan) tarafından

Canim 1inci gun ve 10uncu gun okunacaklar hemen altinda gül emojisiyle maddelendirdigin mi hepsini tek tek 3 kere ojudum ben onlarin oldu mj 

tarafından

Evet evet aynen SubhanAllahi minel mizani olan 

0 oy
(2,423 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim 

Fırsat buldukça yapmaya çalışacağım

tarafından

Amin sen den de razi olsun ♥İnşaAllah rabbim fırsat versin de okumayı nasib etsin♥

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 363 göst.
0 oy
4 cevap 352 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hadiordan (1,457 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde serpil123 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.

Kategoriler