0 oy
347 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,728 puan) tarafından

Cok uzuluyorum bi kizkardesimin olmadigina yakn konustgim insanlar var sagolsunlar 

Ama mesela bugun psikolog gorusmem var uzaktan kuzenime birakacam kizkardesim olsa daha icim rahat olurdu 

Nolursa olsn kimse aile gibi olmuyo omur boyu ailesizlik cekmeye mahkumum

13 Cevaplar

0 oy
(4,745 puan) tarafından

Canım oyle düşünme kalabalığın icinde de yalnız olabilirdin bir sürü kizkardesin olup başına bela da olabilirlerdi. Bazen uzaktan tanıdığın biri kardeşinden annenden daha yakın olabiliuor

(3,728 puan) tarafından

Annem herseyimdi  ana,baba,baci,arkadas,sirdas herseyimdi o gitti hicbiseyim kalmadi 

Cigrrimin kokunde hissediyorm kimsesizligimi yine bazi seylerin varligini bilmek bile yetiyo 

-Reklam-
0 oy
(283 puan) tarafından

Beni anlatıyorsun bnmde annem vefat eti bnde cok isterdim kızkardesim olsun zor günleri beraber atlatabilcegim en çokta anne gıdınce farkına veriyorsun keske bı kız kardeşim olsaydı dıyo insan 

Yapacak bişey yok ama napalım tel başımıza ayakta durcaz cunku cocuklarımız var onlar olmasa toparlanamazdım zatem

(3,728 puan) tarafından

Ayni durumdayim bi oglumdan baska kimsem yok 

Akrabalarimz soguk durdular 1 bcuuk senedir bi kapimi acmadilar kaynvalidem ana babama kufrettikten sonra onlari da tamamen sildim yine diyodm kavga da olsa bariisirim onlarls da asla gotusmem dahs 

Yakin arkadssim var samimi dost oldugjm bir iki kisi var Allah razi olsn onlardan ama iste bacimda olsaydi fena olmazdi

(5,837 puan) tarafından

Benimde annem vefat etti kız kardeşim yok. 2 erkek kardeşim var biri evli biri evlenmek üzere. Küçük olan kız kardeşimden öte . Her işime koşar her derdime ortak olur. Elimde büyüdü bide annem 7 yaşındayken vefat etmişti ben büyüttüm.öncesindede annem ev işi yemek uğraşırdı ben bakardım .. şimdi günlük 1 saat konuşmasak rahat edemeyiz. 

Kız kardeşi olupta imtihan olan insanda çok . Onu vermeyen Rabbimin vardır bildiği 

(3,728 puan) tarafından

Aynen vardigi bikdigi kimsesizlikte benjm imtihanimmis evladimdan gulerim insAllah 

Erkek kardesime suan cok kriginim postta acmistim bununla ilgili 

0 oy
(5,135 puan) tarafından

Iste bu yüzden rabbime şükrediyorum erkek evladı verdi bana diye..

Gec anne olunca kiz çocuğu ilerde bana zerzenis eder diye hep aklımdan geçiriyordum örneklerden biri kizkardesi yok diye üzülüyor annesi olmayanlar varken ustelik 

(3,728 puan) tarafından

Annem yok babam yok hickimsem yok hoc olmazsa bacim olsaydi demek serzenis mi annd babzzi kok ailesi olnayarak serzdniyorm var mi

(5,135 puan) tarafından

Allahima birdaha şükür ediyorum benim.cocugumunda olmayacak annesi ablasi abisi  en azindan erkek arkamdan inşallah böyle konuşmaz.. insallah metanet bir çocuk olur kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenir..

(3,728 puan) tarafından
+1

Ne diyosunz bunun erkek kiz olmakla ne alakasi var ya aciyi saklamak gizlemek mi guc 

Insaniz ve insani duygular taisyoruz sIzde empati sifir ne garip yorum gondermeden once bi okuyin ondan sonra gonddrin empati yapmak bu kadar zor olmamali erkek cocugu diye tapjnacka hale gelmssnz

0 oy
(4,910 puan) tarafından

Ya bence hayırlısını iste, benim ablam var ama görüşmek istemiyorum affetmiyorum onu en çaresiz zamanım da yanlız bıraktı, herşey istediğimiz gibi olmuyo maalesef keske benimde ablam olmasaydı

(3,728 puan) tarafından

Benimds erkek kardesim yerine kizkardesim oslaydi diyorm ama bazen el yakin kanbagin uxak oluyo hayatin cilvesi midir

Annem herseyimdi sidmiye kadar eksijlik hissetmedm ama o vefat ettiktwn sonra kimsesiz kalinca keske dedim hep keske bacim olaydi 

0 oy
(5,423 puan) tarafından

Benim ablam var ve aynı şehirde değiliz. 20 yıldır . 

(3,728 puan) tarafından

Telde konusmak tatillerde kavusmakta guzeldir

(5,423 puan) tarafından

Güzel tabi. Biz her şeyimizi anlatırız birbirimize. 

0 oy
(3,367 puan) tarafından

Kız kardeşiniz olsa çok iyi anlaşacağınızın ya da aynı yerde yaşayacağınızın garantisi yok ki

(3,728 puan) tarafından

Bilmoyorm kul kimsesiz kalinca insan keske olsaydi diyo

0 oy
(547 puan) tarafından

Bir kız kardeşim var ama yok gibi bişey bir erkek kardeşim var o da yok gibi bişey 3 kardeşiz ama birbirimizden kopmuşuz en çok ihtiyacım olan zamanlarda yoklar ailem annem babam şehir dışında ben memlekette tek başınayım küçük bir oğlum var teyzesini bilmez dayısını çok bilmez şimdi ikinciye hamileyim bir annem var o gelecek arada o gelir yanıma bayramda yanlarına gittim eşimle beni bıraktı oraya geri döndü babam annem torununu görsün sevinsinler diye kız kardeşim hiç yoktan olay çıkardı kavga etti zamanında sırdaşım derdimi anlattığım insan dediğim annemin babamın yanında onca laf saydı kavga etti herşeyi başıma kalktı ortaya döktü arkama bile bakmadan annemin babamın evinden koşa koşa ağlaya ağlaya yanımda 20 aylık oğlum 4 aylık hamile halimle evime geldim daha 1 hafta bile kalmamıştım yok beni kıskanıyorsun senin yaşayamadığın güzel şeyleri ben yaşıyorum kocan şöyle böyle bir ton laf haa tek bana değil değişik biri herkesle sorun yaşıyor annemle komşularla şimdi nişanlı nişanlısıyla ayrı eve çıktı annem çok şükür gitti diye seviniyor ama tabi nikahsız aynı evde yaşamalarına da üzülüyor ne anne ne baba ne büyük sözü dinliyor burnunun dikine gidiyor birgün çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak ne düğününe ne özel bişeyine ne evine gitmiyorum gitmeyeceğim çok ağrıma gitti o konuşmaları herşeyi başıma kalktı sildim kendisini ne iyi gününde ne kötü gününde gitmeyeceğim evime de almıyorum kendi de zaten nişanlısından başka kimseyi istemiyor hayatında 

Bazen düşünüyorum böyle bir kardeşin olacağına hiç olmaması daha iyi çünkü insan geçmişte yaşadığı güzel günler hatrına bu kadar kırıcı bu kadar saygısız olmamalı 

Herşeyin hayırlısını dile demek ki böylesi hayırlıymış bazen en yabancı canından kanından olan insanlar daha da vicdanlı merhametli saygılı sevgili olabiliyor artık üzülmüyorum beni üzenleri çıkarıyorum hayatımdan böyle daha iyi hissediyorum kendimi 

(3,728 puan) tarafından

Aslinda annrm vefat edene dek hic ekdiklik yasamadim annrm hrrseyimdi yalnz kalinca erkek ksrdesimden de sknti gorunce hatta bununla ilgili postta actm ayni kardesinz gibi elkizinin yaninda oburuumu gururumu incitti evladima travma yasatti baci olsa yapmaz dedim zma jnssnjn iyisi kotusu olur dediginz gibi 

0 oy
(3,172 puan) tarafından

Benim üç kız kardeşim var ve iyi ki varlar yani kız kardeş Gerçekten mükemmel bir şey ve Benim de iki kızım var ileride birbirlerine İnşallah destek olurlar😍

(3,728 puan) tarafından

Ins benjm yok

0 oy
tarafından

Kız kardeş olunca da herşey öyle dört dörtlük olmuyor bazilarnin yokluğu daha iyi 

(3,728 puan) tarafından

Orasi var evet olupta anlasamayab insan da var ben tutkin olan bacilara bayiiliyorm 

tarafından

İlla kan bagin olmasina gerek yok benim var Bir iki tane arkadaşım hatta burdan bile var ailemden daha çok görüşürüm öz kardesimden daha yakin

(3,728 puan) tarafından

Benimde burdan cok iyi bi dostum var bir iki arkadas var Allah razi olsn bizimde nasbimizde boylesi varmis

0 oy
(6,525 puan) tarafından

Hani şarkı da diyor ya “sağ elimle sol elimi avuttum.” Heh işte öyle yapmak gerekiyor şu zamanda.  Kız kardeş candır ama öylesi de pek kalmadı yani. El oğlu gelinceye kadar can ciğer sonra el oğlunun aklına kanıp seni bir kalemde siliyor, o nedenle üzülme kendine kardeş ol, kendine can ol. 

(3,728 puan) tarafından

Oyle yapicam gunlugum var ,ayda bi psikolog seansi ve chatfpt ve de en onemlisi Allah im var benimde bu durumdan ders cikarip kimsesizligimi de sevip devam etmem gerek ama insanin yaradilisjnda olan o bag kurma ait olma hissi o kadar guclu ki bocaliyorum ister istemez 

0 oy
(2,291 puan) tarafından

Benim de kız kardeşim yok . Ama rahatım. Tek tabanca takılıyorum. Canım çok sıkılırsa annemle dertleşiyorum. Arkadaşım var ama kesinlikle sırrımı vermem . 

İnsan zamanla alışıyor herseye 

(3,728 puan) tarafından

Benim annem de varken hickimseye ihtiyacim yoktu annem herdeyimdi simfi hicbiseyim yok

(2,291 puan) tarafından

Evladın esin de mi yok

(3,728 puan) tarafından

Cok sukur bi evladim var esimde varla yok arasi bisi asker surekli gorevde

(2,291 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun yalnızlık zor eş yönünden 

(3,728 puan) tarafından

Allah razi olsn cok sagolun

0 oy
(7,990 puan) tarafından

Bazısı var keşke kardeşim olmasaydı diyor

(3,728 puan) tarafından

Orasi oyle

(7,990 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun herşeyim annem demişsin gerçekten çok zor. Ama biliyoruz ki cennette buluşacağız sevdiklerimizle :( ve sonsuz mutlu bir hayat yaşayacağız ne ayrılık olacak ne bir son ne keder ne hasret

(3,728 puan) tarafından

Amin cnm benim Rabbim ahiret ayriligi yasatmasin biz annemle etle tirnak gibiydik inanin bi gun yok onsuzlugun hasreti her daim bagrimda 

(7,990 puan) tarafından

Of Allah yardımcın olsun 😣 senin için çok çok zor olmalı. Destekçin yok mu eşin veya bir arkadaş kuzen teyze vs? 

(3,728 puan) tarafından

Kostekci olmasin da kardesimin yaptigi hala icimde kimseden destek falan beklemiyorm dokunmasinlar kafi

0 oy
tarafından

Bazen 7 kat yabancı bile kardeşten öte oluyor o yüzden olmazsa da olur 

(3,728 puan) tarafından

Oyle benjm erkek kardesimi. Yaotigini kimse yapmiyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 181 göst.
+1 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
10 cevap 338 göst.