0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (1,721 puan) tarafından

Bebeğimin pisigi çok nasıl geçiririm boynunun altı pisikten parlak kırmızıya döndü hiç süt icmiyo uyumuyo da uzanarak biraz veriyorum ama ben o şekilde duramiyorum pisigi geçiyor tekrarlıyor kurutuyoreum da yine aynı çok yoruldum bu durumu yaşayan var mı 😔

5 Cevaplar

+1 oy
(3,170 puan) tarafından

Canım günlük yıka Pamuklu bezle kurulan Fito krem benim çocuklarım da pişiye çok iyi geldi

-Reklam-
+1 oy
(5,186 puan) tarafından

Cok sık bence bezini değiş ben şuan molfixs kullaniyorum islak mendil uni bayb keremde mustella 5.5 aylik hiç bir yerinde pişik gormedim ama günlük bakiminida yapiyorum dus aldirisam mutlaka iyice heryerini kurtuluyorum islak birakmam  nemlendiricisini sürprizim pamuklu kıyafetler tercih ederim piisk kremi kesinlikle hep kullan mustella bence çok iyi bu konuda hele kakali 1 saat bile tutma 

+1 oy
(4,874 puan) tarafından

Biraz klasik olacak ama bebek pudrası iyi geliyo valla. Bide ocsizinc diye cinkolu bı krem eczanelerde vardır. Tek suruste iyi gelir. Boynunun altını koltuk altını yıkayınca filan nemli birakmamaya çalış canim. Bı de sıcak var ya. Geçmiş olsun minik melege

0 oy
tarafından

image

Canım bunu kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim Cidden kullan Süper bir krem 

(8,037 puan) tarafından

Ben poposuna bunu kullanıyorum. Boynuna koltuk altına kantaron yağı sürüyordum

tarafından

Ben de tüm vücut kullanıyorum kuruluk kaşıntı pişik için, içeri çok temiz güzel o yüzden tavsiye ediyorum 

0 oy
(8,037 puan) tarafından

Bez bir mendili yıkayıp boynunu koltuk altını pişen yerleri siliyordum yada kirleniyorsa pismeden de siliyordum sonra bezle kurutup ardından kantaron yağı sürüyordum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 240 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 793 göst.

Kategoriler