0 oy
110 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (601 puan) tarafından

Arkadaşlar 12. 7 ve 3 yaşında kızlarım var.malum tatildeyiz ve biz küçük bir ilçede yaşıyoruz bize en yakın Park 20 dk . Uzaklıkta her zaman gidemiyoruz . Evim müstakil bahçede oynuyorlar ama yetmiyor onlara farklı etkinlikler istiyorlar sizce bu tatili nasıl değerlendirebiliriz. Onlarla bahçede can topu,ip atlama , gibi oyunlar oynuyoruz . Aklınıza gelen farklı etkinlikler varsa yazabilirmisiniz.(Benim ailemden hiç kimse yok burada. Bı kayinbabam ve eltim var. Onun dışında aile ziyaretleride çok olmuyor bizde)

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sulu veya pastel boyama yapabilirler yerde taş falan varsa boyasalar daha çok dikkat çeker. Kartondan ev şekli yapıp boyatabilirsin ya da ahşap boyama var farklı objeler var bunlar normal boyamadan daha çok oyalıyor. Havuz alabilirsiniz çiçek ekebilirsiniz salıncak kurabilirsiniz toprak kazabilirler toprağa taşları dizerek yol otopark gibi şeyler yapabilirler bileklik seti alabilirsin

(601 puan) tarafından

Boymalar yapıyoruz. Ahşap ve bileklik seti aklıma yattı. Teşekkür ederim ❤️ 

-Reklam-
0 oy
(3,172 puan) tarafından

Şu denizde oynanan kova kepçe seti oluyor ya Hani ondan olabilirsin Kumla oynasınlar şişme havuz da alabilirsin onlar için iyi olur biraz büyüklermiş ama😇

(601 puan) tarafından

Farklı etkinlikler olabilir.. yorumun için teşekkür ederim 

0 oy
(7,386 puan) tarafından

su. çocukları en çok oyalayan şey şu 

havuz al koy bahçeye miss

bahçenin büyüklüğü ne kadsr bilemem ama minik kaydıraklardan alabilirsin, küçükler eğlenir hiç olmazsa

bahçenin bir köşesini ver onlar kazsınlar tohum eksinler sulasınlar

(601 puan) tarafından

Bahce büyük havuz alabilirim teşekkür ederim.

0 oy
(875 puan) tarafından

Ben havuz aldım iki balkonum var arka balkona koyuyorum çok seviyorlar birde zaten lojmandatiz pateni var scooter var bisikleti var çocukların parkta dibimde yinede beni salmiyolar😂😂😂😂

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 157 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
11 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 2409 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
17 Ocak 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Alyakus (2,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.

Kategoriler

1,484,991 soru

24,282,785 cevap

342,865 kullanıcı

...