sanırım motoruyla alakalı bi sorunu var garantisi bitmiş maalesef çok pahalıya patlar mı acaba ya uffff
yeni önereceğiniz bir şey var mı
Markası neydi bozulanın kaç yıldır kullanıyodun
buydu canım ve daha iki yıllık evliyim nişanlıyken almıştım
Bende arnica marka almıştım 3 buçuk yıl oldu ama onunda hortumları falan koptu uç kısmındaki düzgün çekmiyor acaba aynı marka mı diye merak ettim benimkide kötüymüş baya hep de garantisi bitince ortaya çıkıyor sorunları 🤦🏻♀️
Aslında ben çok memnundum Çok aşırı sessizdi çok güzeldi çekmesi falan nasip gidince gidiyormuş işte art arda birkaç eşyam daha bozulunca moralim bozuldu
Benimmde dik süpürge bozuldu yaa çok üzülüyprum
Ben de çok üzülüyorum ya art arda birkaç eşyam daha bozuldu Onun için Neyse nasip başka şey olmasın da 🥲
Ben fakir marka kullanıyorum memnunum canım Philipsde güzel diyorlar fiyatlari bilmiyom ama
Philips mükemmel ötesi birşey Philips maraton
Aynen Philips Marathon çok iyi Bunu ben de çok duydum Benimki de aşırı iyiydi nasip ya Bakayım yapılabiliyorsa yaptıracağım
Arnica tesla premium benimki memnunum
Evet bunu da biz kursta kullanıyorduk Ben de çok memnundum
Benimde motoru yandı yaptırmak yerıne yenisini almak daha mantıklı ıdi bnde yenı aldım
amaaaaann sanırım bende öyle yapacağım tavsiyeniz için teşekkür ederim
Az önce benimkide beni üzdü 😁 kablosu içinde sıkışmış çıkmıyor evi süpüremedim. Ve 3 ay önce aldım şimdi garantiye yolamam lazim
neyse ki garantisi var
Aldigima çok.pismanim keşke iade kabul etseler
hangi marka ben açıkçası benimkinden memnundum tefalindi çook sessizdi
Benimkide çok sesiz Vestel marka
2 sene önce benimde bozuldu 1.500 liraya motor değişti 1 sene gitti sadece yenisini almak daha mantıklı gibi canım
ooo inanmıyorum ya o zaman yenisini alayım çoook teşekkür ederim cevabın için
1,485,581 soru
24,290,598 cevap
343,370 kullanıcı