0 oy
102 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (73 puan) tarafından

Kızlar oğlum 4bucuk yaşında yazın da boş kalmasın istiyorum ne tür aktiviteler yapabılırız kurs falanda olur ya da camiler alır mı bu yaş cocugu 2 yas kardesi de var ama onun için evde kalsın istemiyorum pek sıkılıyor

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım nasılsıniz 🫠ben iki büyüğü o yaşlarda sübyan mektebine gönderdim cok iyi oluyor hem aktivite oyun hemde dini eğitim alıyorlar etrafına sorabilirsin❤️

(73 puan) tarafından

İyiz elhamdülillah sizleri sormalı. Evet canım sübyana gidiyordu zaten  yazında başka yerlere gitsin istiyorum ne bileyim daha böyle Spor gibi de olabilir cami de olabilir 

tarafından

Etrafinda araştırman lazım ozaman başka Spor felan ama güvenilir olması önemli benimki subyana giderken terlik firlatmis çocuk gözü mosmor geldi küçükler sonucta

(73 puan) tarafından

Yüzme varmiş ama ben küçükle nasıl gidcem o da var işte bakalım artık

-Reklam-
0 oy
(4,915 puan) tarafından

Canım tam üstüne geldi valla . Benim oğlum da 4.5 yaşında kayıt yaptırdım diyanetin 4-6 yaş arası çocuklar için kuran kursuna . Yarın veliler toplantısı var sonrasında çocuklar başlayacak inşallah.  Bakalım nasıl bir deneyim olacak benim için 😊 onun dışında evde deneyler yapabilirsiniz çok seviyor çocuklar. 

(73 puan) tarafından

Yok canım diyanete vermicem zaten gitti bir sene subyana . Size de hayırlı olsun 🌹

(4,915 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🌸

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 241 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
13 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 360 göst.

Kategoriler

1,484,987 soru