0 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (125 puan) tarafından

Bayramda hamilelik testi yaptım pozitif çıktı sevındım beta verdim çıktı deger ıkı günde ıkı kat arttı kadın doğuma gittim dış gebelik dedi kese yok ıkı hafta sonra baska doktora gittim o da dedi var ama küçük dun acilde kan verdım beta degerim düşük çıktı bugun kadın doğuma gittim doktor dedi kese büymemiş normalde ıkı kat olması lazımdı baktı baktı bebek var gibi ama varsa da kalbi atmıyor dedi salı günü gel kürtaj yapalım dedi dunya başıma yıkıldı ağlaya ağlaya eve geldım ben neyim bilmiyorum boş gebelik mi varmı yokmu kese büyümüyor beta düşüyor kürtajdan da korkuyorum ilaçla tedavisi de yokmuş ben ne yapmalıyım 

3 Cevaplar

+1 oy
(28 puan) tarafından

Ben olduk kurtaj basima gelenleri anatayim beki her hastane her doktor ayni seyleri uygulamiyordur

Ben de cok korktm beni amaliyathaneye alip narkozla uyuttular uyandim hic br sey hatirlmadim uyaninca da hic bir yerim agrimadi 1  2 saat sonra kalkip eve gittim korkmami gerektireck bir sey yokmuş umarim sebi biraz rahatlatır

(1,583 puan) tarafından

Aynen canım benide böyle ettiler için rahat olsun Hakkında hayırlısı olsun seni bu durum yaşıyorz çok iıi anlıyorum bizi bende ağladım :((

(4,774 puan) tarafından

Benim karnımda 3 aylıktı öldü zorunlu kürtaj oldum kanamam başlamıştı kendi kendine büyük olduğu için kürtaj gerekti bayiltilar uyandım almışlardı 

(4,774 puan) tarafından

Bende çok ağlamıştım ama elden bir şey gelmiyor 

(125 puan) tarafından

Olmaya oldu elimden bişey gelmez ilk duyduğumda ağladım ama hayırlısı demekten baska bir çarem yok İnşallah benımde kolay geçer 

(4,774 puan) tarafından

Öyle canım nasip Allah isteyen herkese versin 

-Reklam-
0 oy
(7,984 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

Vardır bunda da bir hayır

(125 puan) tarafından

Aynen canım Allah tan gelene ne diyebilirim ağladım üzüldüm ama elimden bişey gelmiyor

0 oy
(3,349 puan) tarafından

Beta dusuyorsa dis gebeliktir benimde oyle olmustu

(125 puan) tarafından

İlk doktor öyle dedi bu boş ddi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 238 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 435 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 861 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebek 35 (229 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,991 soru

24,282,785 cevap

342,865 kullanıcı

...