Kızlar bu ara sürekli açlık hissediyorum sabah uyanıyorum sanki günlerdir açım. Kahvaltı yapıyorum aradan bi iki saat geçmeden yine ayni. Birde yani saatlerdir açmış gibi bi halsizlik oluyor için geçiyor resmen. 7 gibi akşam yemeği yedim şuan gene açlık hissediyorum. Yemek yerken bile tokluk hissi oluşmuyor. Kafayı yiyecem neden böyle. Yarın bi sağlık ocağına kan vereyim diyorum. Daha önce başına gelen oldu mu?
Kesinlikle kan testi verin şekerle alakalı bir sıkıntı olabilir
Zaten taşıyıcı olma ihtimalim var babam seker hastası
O zaman kesinlikle test verin
Şekerine ve tiroidlerine baktır canım
Teşekkür ederim yarin bir gideyim sabah
Bana da öyle oluyordu kan değerlerim çok düşük çıktı
Şuan iğne vuruyorum ekstra ilaçlar alıyorum
Beslenmeme dikkat ediyorum aslinda kan degerlerim iyiydi en son
Canım ben resmen bildiğin otluyordum.
Bebek de emziriyorum süt olsun hemde yeşillik bayılırım yok değerler düşük.
Hemen hemen her gün tavuk et yemeği yapıyorum doktor protein bile düşük dedi
Bende aynıyım ve kan değerlerim çok düşük randevu aldım bakalım hastaneye gidecem
Ay yok canım ya aşırı sıcak birde 5 gün izin aldı eşim çok tadını çıkaramadık açıkcası acele acele vallaha birde bebek arabada zorluk çıkardı yol çok uzadı ha yinede iyi geldımı geldi az buçuk kafamız dağıldı vallaha aşkım
Doğrudur canım çocukla zor oluyor hele ki küçükken daha zor oluyor olsun yine de gelip bir hava almişsiniz sağlık olsun minnoşum büyüyünce tekrar gelmek nasip olur inşallah
Durumu nasıl bir sıkıntı yok demi hala gaz sıkıntısı var mı
Ay aşkım gaz bitermi ya eskiye göre bir tık daha iyi ama yine zor günlere devam malesef hiçbir çözüm bulamadık şuan sadece yatağıma girebiliyorum Allah'tan ona şükür diyorum ama bütün günüm kucakta gaz çıkarmakla geçiyor
Allah kolaylık versin balım zor ama geçiyor hepsi inanki şöyle bir dönüp baktığında vayy bee biz ne günler atlattık diyorsun yeterki sağlık olsun gerisi hepsi geçer 💜
İnşallah bırtanem canım bal kızı öp benim yerime selamlar olsun ❤
Kahvaltıda 3-4 tane kaynamış yumurta ye bak bakalım acıkıyor musun 😂
İşte çok yiyincede midem bulanıyor kahvaltıdan sonra bir bardak çay bile içemiyorum bu ara
Bende öyleydim ama 10 gündür şeker ve ekmeği tamamen kestim 3 kilo gitmiş ben birde kahve içiyorum aç karna sabah bide günlük 3 lt su
Sekerin dusuyo olabilir canim bende anlattigin gibiyim ama benim midem kucuk ekmek yemiyorum zaten de yedigim de az 1 saat sohra yine acikiyorum o yuzden
Bende sizin anlattığınız gibiydim tahlil yaptırdım benim insülin direncim yüksek çıkmıştı. Bi tahlillerine baktir istersen sende
1,485,594 soru
24,290,774 cevap
343,395 kullanıcı