İlk öğretmenim ailem uygulamasında ödenecek listesinde 1500 yazıyor... E devlette taleplerim kısmında ise düzenli ödeme ile onaylandı yazıyor.. ben 5bin alacağım tek seferlik sanıyordum 2 cocugum var ama bir tanesi ocaktan sonra . Bu yazilana göre ne alacagim ki acaba
1500 alacaksın
3. Cocuga ne kadar veriliyor Ilk digum parasi 2024 dogumlu
2024 doğumlu ya birşey yok maalesef
Ilk yeni dogan parasi ne kadar
2025 doğumlu olan her çocuğa 5 bin veriyorlar
Yok benimki 2024 ilk dogunca bir Kere digum parasi oluyir o ne kadar acaba
Birinci çocuksa 300 2 ye400 3.cocuksa 600 benim kızım 2024 doğumlu geçen sene başvuru yapmamış tim geçenlerde yaptım ikinci çocuk 400 yattı e devletime
Peki bugün yatacağı soyleniliyordu tarih olarak. Nereden alacağım acaba PTT mi yoksa hesaba filan yatıyor mu
Halkbank'tan canım ben de öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum
Halkbank hesabın mi var canım senin. Benim oradan yoktu
Birde bana mesaj gelmedi ben uygulamadan gördüm bugün yatacagini. Size mesaj gelmismiydi canım
Bana mesaj da geldi ama uygulamada görünüyorsa yatmıştır Halkbank'tan kimlik ile çekmiştim ben ilk sefer ama bugün birkaç kişi gitmiş sisteme daha para gelmemiş demişler Ben de gidip gitmemekte kararsız kaldım
Eğer uzaksa sende pazartesiyi bekle o zaman canım. Muhtemelen bize de öyle derler çünkü
Gidip çekip Geldim canım yatmıştı param verdiler
Sadece kendi kimliğini mi götürdün canım . Kimliğini verince yardımcı mi oldular
😄evet kimlik ve ben
Aylık 1500 alıcaksın 2.cocuk
Halk bankasından alacaksınız
Evet halkbanktan kimlikle sıra numarası alıp alsın bugün bende aldım demin
Aylik 1.500 tl 3. Çocuk 5000 bin tl aliyor
Bende bilmiyorum banka diyorlar bende doğurdum ocakta 5000 bin tl almam lazım ama nerden alınıyor veriyorlarmış bilmiyorum çekenler vardi
Halkbanktan sıra numarası alıp kimlikle gidin veriyolar bugün
Ben kayıt oldum sandim bakıyorum.goremiyorum gitsem acaba alabilirmiyim
Her ay 1500 alacaksın
Halkbanktan sıra numarası alıp kimlikle gidin
1,488,904 soru
24,336,888 cevap
345,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın