0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (234 puan) tarafından

Eskiden yanlız kalmaktan çok korkardım kimsenin kalbini aman kirmayim ben özür dilerim aman kimse üzülmesin aman diye diye hep kırıldım sonra yavaş yavaş eledim insanları ve kimse kalmadı çaba gösterdigim kimse yok şuan bir tane arkadaşım yok ailem Yok sadece eşimle çocuklarım var bazen bu durum iyi değil ama bazen de çok iyi sohbet edecek kimsem bir kahve içelim diyecek kimsem yok evet eşim var ama arkadaş aile çok ayrı herkes tercih yaptı ben onların peşinden koşmayı bıraktım sadece bebeğim peşinden koşuyorum bütün vaktini ona veriyorum benim gibi olan var mı merak ediyorum yadimu 30 oldu acaba o yüzden mi artık böyle oldum doğru mu sizce 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,380 puan) tarafından

Yaşla alakalı değil, tercih meselesi. Annemi bildim bileli hep çok arkadaşı vardır, çabuk güvenir, rahat açılır ve en önemlisi çok sever birlikte vakit geçirmeyi. Ben hemen güvenemem, kimse yapışsın istemem, alanıma izinsiz girsin istemem rahatsız olurum.  O yüzden belli mesafede durur davranırım. Kısaca senin tutumun nasıl olursa etrafındada öyle insanlar oluyor

(234 puan) tarafından

Bende anne gibiydim bana bir adım gelene 10 gttim kırıldım çok fazla Vazgeçmek zor aileden ama onlardan bile geçtim ben değerli görmediler bende değersiz hissedigim yerde yokum ama önceden böyle değildim kırılıyordum içime atıyordum ama artık kabul edemiyorum yeni yüklendi bana bakalım sonuçları neler 

(3,380 puan) tarafından

O zaman tebrik ederim seni, tabiyki uzaklaştığın için değilde kendi değerini öne koyup ona göre davrandığın için. Zira kırılsan bile susmak özdeğer eksikliği

(234 puan) tarafından
+1

Teşekkürler canım çok şey kaybettim mesala saçımda hiç siyah kalmadı işte aklımı sorguladim bana bunu insanlar yaptırdı ve diyorum ki onlar o kadar değerli miydi ki senden bu kadar şey çaldılar unutmak istiyorum artık 

(3,380 puan) tarafından

Evet maalesef olgunlaşmak, ders çıkarmak acı tecrübe ile oluyor. Ne insanlar var hala bunun farkında olmayan. Arkadaş her yaş isteniyor ama doğru kişi olmayincada illa arkadaşım olsun diye kendinden ödün verilmemesi gerekiyor. Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın şu devirde

(234 puan) tarafından

Amin canım inşallah teşekkürler 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Çok doğru ama 36 yasindayim kimseyi elemiyoruz aslında doğruyu görüyoruz tahammül sınırlarımız oluyo ve tükene tükene yanlizlaşiyoruz bence çocuklarsa en büyük nimet bizim yanlizligimiza bebeğim 9 aylık benimde çok darlaniyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor iki emekliyor sirinlik yapıyor herşeyi unutuyorum boşver çokluk çöplüktür🤦

(234 puan) tarafından

İyiki varlar onlar yaşımdan mi bilmiyorum ama umarım artık kimse beni kırmaz 

tarafından

Kimseye kırılacak kadar onemseme 👍iyiyseler sende iyi ol kötüyseler uzaklaş 

(234 puan) tarafından

30 yıl kadar bunu anlamakta geç kaldım ama bu saatten sonra böyle  çok doğru söylüyorsun 

tarafından

Yaşaya yasaya ogreniyoruz canım kendimden başka kimseye güvenmem şu hayatta.kayinpederim hep derdi insana güvenme ölür çok doğru.

(234 puan) tarafından

Çok doğru söylemiş geç kaldım ama bu yaşimdan sonra  iyi olur iylsh 

+1 oy
(982 puan) tarafından

Çünkü 30 lu yaşlarda daha olgunlaşıyorsun kimin ne olduğunu görüyorum sonra kendi Kabuğun çekiliyorsun 

(234 puan) tarafından

İnsanlar eskiden derlerdi inanmazdım ben mi asla derdim ama bende sakinlestim ve insanlar kaçtım 

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

En önemlisi kendini değerli hissetmişsin insanları eleyerek bu olması gereken birseydi çünkü 

Yaş aldıkca insan daha sakinlik istiyo bu net kendine saygın artıyo kendini iki yüzlülere karsı savunurlen buluyosun. İnsanın eşinden iyi arkadası yoktur bence hem cocugunda varmıs o insanların yanında kendini hem ruhen hem fizeken yoruyodun bak şimdi o enerjini ailene veriyosun daha üyi değil mi ? 

(234 puan) tarafından

Evet bak tam yerden buldum beni artık kendimi değer veriyorum beni kıran kim olursa olun benim fikrimle hareket ediyorum keşke önceden olsaydı o uykusuz gecelerime yazık oldu çok şükür öyle yapıyorum bütün hayatım onlardan ibadet evet yalan yok bazen diyorum bir arkadaşımla oturup kahve içsem bir arkadaşım gelse ama bakıyorum hepsi bana laf sokmuş beni kirilcagimi bile bile yada arayınca açmadılar diyorum bu işte iyiki böyle oldum evet kendimi dinliyorum ilk defa yenidir 

+1 oy
(3,349 puan) tarafından

Benimde yok hic arkadasim 26 yasindayim bende

(234 puan) tarafından

Umarım alışırsin bu devirde doğru insan çok zor 

+1 oy
(121 puan) tarafından

Benimde hiç arkadaşım yok 31 yaşındayım önceden çok arkadaşım olurdu evlendikten sonra sürekli evlatlarinla imtihanda oldum kendi sikintilarimdan çevreyi göremedim sonra mesafe girdi şuan hayatımı oğluma göre sekillendirdim 18 yaşında bir yeğenim var gezmek istediğim zaman onunla cikiyorum dışarı. Oda gittiğinde yine yanlizlik yine ben😂

(234 puan) tarafından

Ah biz kadınlar yanlız korkutmuyor ama alışkanlık olmuş ne yapacaz

(121 puan) tarafından

İnsan bazen kahve içecek dertlesecek yada bir çarşıya çıkarken yoldas istiyor ama imkanlar elverişli değil. İnsanlar çok bozuldu güvende azalıyor. Samimiyet kuramiyorsun.

0 oy
(7,635 puan) tarafından

Maalesef bende senin gibiydim. Şuan kimsem yok zaten ailemden uzkatayim hiç arkadasimda yok. Bir süre sonra alışıyor insan

(234 puan) tarafından

Alışma sürecindeyim o yüzden belki bu sitem benimde 

0 oy
(7,032 puan) tarafından

Ben insan sevmiyorum sanırım. Seçili, sayılıdır vakit geçirmek isteyeceğim insanlar. Kendimi bildim bileli böyleydi. Az olsun öz olsun. Kimse olmasa da ben bana yetiyorum. Eskilerin tabiriyle "Kafam götürmüyor" 😂 

(234 puan) tarafından

En iyisini yapıyorsun 

0 oy
(6,385 puan) tarafından

Yapi bence bu ya bende cok kalabalik sevmem bekarkende geclikte de hic bi zaman oyle cok arkadasim olmadi benim annem pek kimseye guvenmez gondermezdi arkadaslarin gezer tozarlardi beni gondermezdi onceden cok uzulurdum ama simdi aman diyorum cokda lazim degilmis oyle ya evlendikten sobrada yabanci bi yere gelmistim zaten cevrem yik bisey yok yalnizlik hosuma gitti zaten pandemi zamaniydi derken oyle yalniz kaldım aile konusunda da kimseyle fazla samimiyete girmem hic unutmuyorum yeni evliyim annemin kullanmadigi bi borcami vardi orsya gittik bisey miyapcaktim neydi al bunda yap mi dedi ne dedi tam hatirlamiyorum senin olsun dedi sonra baska bi gun aradi alisma sakin bi daha vermem dedi onun dusuncesi de esimi alistirmamak ama benim oyle zoruma gittiki anlatamam bi borcama layik gorulmedim yapiyosa bana yapiyo esimle ne alakasi var diye dusundum cok uzuldum hala unutmam ders oldu ama asla minnet etmem kaynanamda ben yapiyorum annen niye yapmiyo demesin diye ondanda beklemem herkesle mesafeliyim hic kimsem yok konu komsu var hic biriyle samimi degilim 

(234 puan) tarafından

Senin de o zaman benim gibi bu süreç zor geçiyordur insan bazen arıyor birine bir kişi bile olsa

(6,385 puan) tarafından

Valla bi tane var gudip gledigim onu da sirf cocuklarda yasit diye gidiyorum cocuk arkadassiz kalmasin asosyal olmasin diye ben aramiyorum ya alismisim yalnizliga ha iyi oluyo mu oluyo ama inan olmasa aramam 

0 oy
(1,515 puan) tarafından

Arkadaş Bi kere edindim oda herşeyi yanlış anlayıp arkadaşlığımızın içine etti.. Komşularım la iyiyim  gider geliriz aşırı samimi olmam ama çay kahve içeriz hoş sohbet ederiz o kadar.. Yanlız kalmak zor arkadaş komşu insan arıyor.. 

(234 puan) tarafından

Çok güzel en azindan arada bir sohbete gideceğim birileri var yani benim de Evet birkaç komşum var böyle gidip geldim çocuğum hakkında yorum yaptıklarında hoşuma gitmedi 2 yaşında bebeğim var tombiş olması işte ne yediriyorsun çok mu yiyor lafı tamam yani samimi değilim o da kabul etmediğim için O da orada bitti güzel bir gruptu birkaç kez gittim

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 195 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Fatma1112 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kzmmm (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.

Kategoriler

1,485,143 soru

24,284,814 cevap