+1 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından

Kizlar merkezde oturuyorum 3 cu katayim sabah ezandan sonra uyandım bı baktım fare korktum eşimi uyandirdim eşimde kendisi fareden korkar neyse ben bakım dedim bı baktım gittiği yerde fare yok bı yere gitti ve eşim buunun yuvası var diyor 

Ben 4 aydır burda otuyorum hiç görmedim yuvası olsa bide 3 cu kata nasıl çıkar bunu da anlamadım 

Yuvası olabilirmi bebekleride varmıdır çok korktum 

Markete gidecem bugün fare yapıştırıcı su bulsam alacam 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

İnşallah kolay düşer. Yok yuvası olmuyor genelde sen kuytu yerlere peynirde koy ortasına bi kaç yapışkan koy. Maalesef ilk kat bahçeli bizim eve de girdi kaç kere mutfakta dışarda yiyebileceği hiç bir şey bırakma o zaman yapışkana gelir. Bazen de kendiliğinden çıkıyormuş inşallah sizinki de çıkar

(317 puan) tarafından

İnşallah canım 

-Reklam-
0 oy
(1,192 puan) tarafından

Ufak beben yoksa zehir al yapışkan daha eziyet verici olur hayvana... 

0 oy
(119 puan) tarafından

Farenin yuvası oluyor malesef ama 3.katta olma ihtimali düşük. Bir yerden girmiştir. Beklemeden ilaç ya da yapışkan gibi birsey alıp evinize koyun. Eğer yavruları olursa zorlanirsiniz. Gidenlerden ya da binadan gelmiş olabilir. 

(317 puan) tarafından

Olabilir canım.

0 oy
(11,913 puan) tarafından

5. Kara bile çıkabiliyor annemlerin evine bir kaç kez Ufak fındık faresi girmişti. Birde tuvaletten büyük lağım faresi gelmişti bir kez ben karşılaştım bir kez annem ve kardeşim ama ruhumu teslim edecektim o kadar korktum amcamlarinda tuvaletye kır kaç kez çıkınca tesisata biseyler yaptılar. Sen evin bir kac yerine fare. Zehri bırak inşallah yuvası yavrusu yoktur 

(317 puan) tarafından

İnşallah 

tarafından

Ayy çok ürperdim miniklere şükredicem nerdeyse😬

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 440 göst.
25 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 126 göst.
+2 oy
5 cevap 145 göst.