0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (508 puan) tarafından

Bebeğim 11 aylık ama emeklemiyor koltuktan tutunup Ayakta durabiliyor desteksiz oturabiliyor biraz tombul bir bebek acaba ondan mı diye düşünüyorum bana emeklemeden ayaklanır diyorlar sani normal mi yüzüstü kalmayı hiç sevmiyor oturmayı çok seviyor

7 Cevaplar

+2 oy
(7,086 puan) tarafından

Emeklemeden yürüyen çok çocuk var. Sizinki de öyle tercih etmiş demek ki :)

(508 puan) tarafından

Umarım oyledir

(7,492 puan) tarafından

evet emeklemek gelişim basamağı da değil zaten. ama tombik bebeklerin emeklemesi biraz daha zor oluyor. bir doktor arkadaşıma bunu demişti bacakları kalın, emeklemeden yürür bu diye. öyle de olmuştu 

-Reklam-
+1 oy
(28,605 puan) tarafından

Evet olabilir emeklemeden yürür belkide

0 oy
(11,913 puan) tarafından

Belki emeklemeden direk yürür her bebek emeklemek zorunda değil 

0 oy
(5,173 puan) tarafından

Seni ekstra yormuyorsa sürekli kucak istemiyorsa boşver daha iyi böyle. İlk kızım 8 aylık emekledi ikinci kızım 6.5 aylık emekledi 7 aylık 9.5 aylık da yürüdü çooook hareketli bir bebek hiç durmuyor her yeri dağıtıyor hep tehlikeli şeyler peşinde.  Boşver böyle daha iyi emeklemeye başladığından beri 5 dk oturamıyorum. Eltimin bebeği de 9.5 aylık maşaAllah suanlik tek oturuyor daha ayaklarının üzerine basmıyor eltim de hiç yorulmuyor oturduğu yerde duruyor bebegi 😅

0 oy
tarafından

Emekleme bı gelişim belirtisi değil canım bebem 9 aylık emekliyo tutunup gidiyo abisi 8 aylık yürüdü ilk ohlumda hiç emeklemeden yaşında yürüdü yani hepsi farklı sağlıkla buyusunler 

0 oy
(6,238 puan) tarafından

Emekleme bir gelisim adimi degil. Ilk oglum emeklemedi benim. 10 aylik yurudu. Muhtemelen sizinki de direk yurucek.

0 oy
(3,390 puan) tarafından

Görümcemin oğlu 14 aylıkken öğrendi emeklemeyi. Tombul bebekler genelde normalden yavaş ilerliyor. Korkmana gerek yok ama yine de doktora gittiğinde sorarsın için daha rahat eder. 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 262 göst.
18 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
8 cevap 158 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (498 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,581 soru

24,290,586 cevap