0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İki buçuk aylık bebeğim var kundaktan kendisini çıkartıyor yapmayınca da uyanıyor lütfen ne yapmalıyım bana akıl verin delirecegim 🥺🥺

5 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından

Bırak cikartsin kendini rahat edemediği için uyanıyor demek ki. Uyanır uyanır bir süre sonra alışır kundaksız yatmaya 

-Reklam-
0 oy
(5,107 puan) tarafından

Kiz8m sicsk zaten hava ne kundagi  sal gitsin çocuğu bir uyanır 2 uyanır sonra uykuya yenik düşer 

tarafından

Ben çok denedim olmuyor ya 3 4 gün uyaniyordu böyle gece gündüz 

0 oy
(1,902 puan) tarafından

Kundağı bırak. Uyana uyana uyumayı öğrenecek. Kendi çıkmaya başladıysa demekki artık güvenlik problemi oluşturuyor kundak. Bir de bu sıcakta ne kundağı allasen ya. Seni beni kundaklasınlar da yatırsınlar bakalım içinde kalabilcez mi

tarafından

kollarını kipirdatip uyanıyor morro refleksiyle endi kendine cektirmese iyi bide klimanın önünde tülbentle yapiyorum çok denedim kundaksiz uyutmayi ama uyaniyo

(1,902 puan) tarafından

Yavrum kaç yaşına kadar kundaklayacaksın.? 4 aylık olduğunda kendi kendine dönmeye başladığında mecbur bırakacaksın kundağı. Boğulmaması için. Ne kadar erken o kadar iyi. Bak ben hi. Kundaklamadım.  Kundaklamayan bir sürü de insan var. Bizim bebeler nasıl uyudu. Öğrenecek uyumayı

0 oy
(1,285 puan) tarafından

benim kızım da bu aylarda iki aylık falandı çok sıcak yapma kollarını yarım kundak yapsan yeter demek ki bunalıyor ben yapmıyordum kısa kol giydiriyodum nasıl alıştırırsan öyle gider

0 oy
(1,905 puan) tarafından

Havalar sıcak kundakta kalmak istemiyor bir iki gün uykusuz kalırsınız sonra alışır yapma boşver 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 304 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 356 göst.
0 oy
6 cevap 308 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,992 soru

24,282,787 cevap