0 oy
265 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,887 puan) tarafından

Kızlar benim adetim 4 gün geçti geçen hafta 3 gün lekelenme oldu pembe hafta sonu da sütlü tatli vardı bilirsiniz ona da en çok tarçın yakışır bende çok severim tatlının üzerine biraz fazla attım yedim bol bol 

Acaba adeti o etkiler mi ? Doktora randevu aldım 3 temmuz a ama adet olacak gibi de değilim 

Belirtilerim var evde test yapmadım yanıltıyor diye . Mide bulantısı, kasıkta arada bir batma , uyku hali ve adet gecikmesi ekstra lekelenme de olmuştu belki de psikolojik olabilir bilmiyorum 

Adeti tarçın mi etkiledi acaba bilginiz var mı ? 

3 Cevaplar

+1 oy
(7,386 puan) tarafından

evet tarçın adeti geciktirir. 

hatta adetin gecikmesinin isteyenler 1 tatlı kaşığı tarçın yiyor 

(6,887 puan) tarafından

Ayy ben bilmiyordum acaba ondan mı gecikti benim adetim. Ne kadar etkiler ki acaba 

(7,386 puan) tarafından

ben bi kere denemiştim 1 hafta gecikmişti. ha tabi korunmasız ilişki olduysa gebelik de olabilir tabi, test yap

(6,887 puan) tarafından

Korunmuyorum canım birde yumurtlama günlerini de yakaladık . Evde kaset yapsam çıkar mı çok yeni ya daha gecikme 

(7,386 puan) tarafından

yap testi daha da adet olmazsan pazartesi gidip kan verirsin 

(6,887 puan) tarafından

Pazartesi gitmem artık zaten Perşembe gününe randevu aldım 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Evet geciktirir 

(6,887 puan) tarafından

Kız ben bilmiyordum acaba ondan mı oldu bana da komsum dedi etkiliyor çok kaçırma diye yok ve nolcak dedim bende 

tarafından

Hatta çok fazla yersen tansiyon düşüklüğü bile yapıyor ben de düşük tansiyon sorunu var biraz fazla tükettiğimde başım dönüyor 

(6,887 puan) tarafından

Yok çok yemedim de neyse ben gebelik testi yapayim da aklım da kalmasın 

0 oy
(6,887 puan) tarafından

Kızlar bilgisi olan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.