Selamun aleyküm kızlar hayırlı günler herkese.. Napıyosunuz nasılsınız? İşler bitmiştir herkesin herhalde bu saate kalmamıştır yemek ne yaptınız bana da fikir olur yoğurt çorbam var sadece başka ne yapayım manava gittim akşam ama sebzeler iyi değildi patates soğan domates salatalık aldık sadece 🤦🏻♀️
Fırına salçalı patates sür çorbanın yanına iyi gider yada makarna yap
Bence de iki çeşit var yiyen yesin
Aynen öyle
Valla canım kıymalı da oluyor sadede sebzeli de sebzesizde patates küp küp kızartmalık nasıl istersen öyle dilimle salça yağ kekik kimyon pul biber soğan sarımsak azıcık su fırında pisir sebzeli istersen domates patlıcan vs yine aynı şekilde ekle yap kıymalı yaparsan kıyma koy biz kuyruk yağıyla yapıyoruz oda oluyor Antepli yim canım baharat yoğun kullanılır bizde basit yemek bu doğra at
Çok teşekkür ederim canım😻💕
Yayla corbasi zaten karbonhidrat. Yanina salata ya da etli bi yemek daha yakisir. Ya da firinda karisik kizartma yapip uzerine domate sos yapabilirsin.
Patates ve makarna da ayni turevde yayla corbasiyla.
Ayyy çok yoruldum halı yıkadım ne yemek yapsam bende bilmiyorum surda durup bekliyim fikir çalayim
Halı yıkamak insanı çok yoruyor geçen hafta yıkadım bende kollarım kopmuştu..
Dizlerim soyulmuş kolay bir yemek yapar geçiştiririm hiç olmadı tost çay yeriz
Eşimi aradım patates kızart dedi rahatladım ben 💃💃 içim dışım patates oldu ama olsun ben aç değilim onlarda gene patates yesin 😁😁
Aleyküm selam annem le bebeğim uyudu büyük oğlumla ben Balkonda takılıyoruz
Aksama tarhana çorbası var
Yanina pirinç pilavı ve patatesle tavuk vericem fırına oğlum uyandıktan sonra fırınım arka odada sıcaklığı rahatsız etmesin Paşamla anami
Kaç günden beri patates yiyoruz sebze manavda da iyi değildi alamadım ben.. Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin
karnıyarık, pirinç pilavı
ben daha yeni başladım yapmaya 😂
Sebze olsa karnıyarık yapardım hemde seviliyor bizim evde ama malesef ellerine sağlık canım afiyetle olsun yiyenlere 🏵️🏵️
Kısır yaptım koca bi kazan ne zamandır canım çekiyordu bana da bol süt olur inşallah 😸 yanına da ıslak kek ve çay bugün de böyle olsun 💕
Ayy menü şahane ellerine sağlık afiyet olsun 🥰
Teşekkürler canımmm 😻😽
Aleyküm selam canım 🌸 oturuyorum kızımla
Bamya çorbası yaptım.
Eşim yemez ona da katmer patates salatası🥰
Çok uzun zamandan berii katmer yapmıyorum aslında yapsam yenir iyi fikir 👌
Yap canım güzel olur 😊 Afiyetle yiyin 🤍
Dünde aklımda pişi vardı erindim inşallah erinmez yaparım
Kavurma pilav salata kavun ve puding var bugün menüde
Maşallah canım döktürmüşsün ellerine sağlık 🌸🌸
Sağol 😊 seninde ellerine sağlık
Sağol canım 😊
Patatesi küp küp kesip haşlayıp üzerine zeytinyağı, pul biber ve diğer istediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz. Hem hafif hem güzel oluyor. Çorba yanına da iyi gider yanına da bir salata, oldu 🙂
Yemeklerim hazır, kalkıp tatlı yapmam lazım sadece.
Patates salatası mı? Valla eşimi aradım kızart dedi kızartıyorum şu an eşim ve çocuklar bunu yer ben aç değilim acıkırsam sadece çorba yeter bana bugünü böyle kurtardım 😊
Kızartma da çok iyi, afiyet olsun 😌
Aleykumselam cocukalr ile uğraşmaya devam, Dünden az etli taze fasulye var yanına dolma biber yapım pişiyor
Kızartma ile yırttım bugün.. Şükür 🤲 bizim burada yazları sebze bulmak zor.. Sebze olmayınca yemek için pek seçenek kalmıyor
Hic bi is yapmadim bugun hava da cok sıcak.
Mercimek corbasi
Tonbalikli makarna
Yeni temizlik yapmıştım o yüzden ufaktan bir topla süpür yaptım bugün için yetti...
Fırında tavuk patates yaptım valla pilav yanına da cacık havalar o kadar sıcak ki insanın hiç bişey yiyesi gelmiyo
Burada daha yeni iki günden beri sıcak ama evler hala tam ısınmadı canım valla ayağımda ince çorap var akşamları hala serin biraz.. Ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun canım 🌼🌼
Benim herif anasigilde ben gitmedim
Çocuklara makarna çorba yaptım
Bende bakalım ne yersem
Eşim kızartma istedi çocuklar da yer ben zaten aç değilim onlar doysun da ben ne olsa yerim dert değil 😁😁
Benim yemek derdim yok canım biz dışarıdayız pikniğe gidiyoruz
Ne güzel yaz demek piknik demek pazar günü için niyetlendik ama bakalım nasip 😊
Canim biz dün gittik hem deniz hem piknik bugünde godelimdedik eşimle yarın bende yolcuyum gitmeden gezelim dedik eşim
En iyisini yapmışsın canım
İyi oldu canım vallahi
1,485,147 soru
24,284,873 cevap
342,980 kullanıcı