En güzel kız isimleri nelerdir hala bulamadım kızıma isim
Küçüklüğümden beri hayalim kızım olsaydı adı Tuğçe olacaktı Tuğçe Serra onun dışında kardesinim ismi Zeynep Berra ❤️ Elif Gamze Hazal Seher Duru sevdiğim kız isimleri ben öyle çok incikli cincikli isim sevemiyorum klasik isimleri seviyorum
Zeynep koydum ben yeni nesil isimleri sevmiyorum
Asel lina mila mira liya olmasında ne olursa olsun 😃😃
3 aylık kızım CeyLin ela koydum
benim kızımın adı Mavi 💙
Betül beyza Öykü Eda Ela İrem Yağmur Nisan Eylül Nehir Irmak Nisa mina Masal Neva olabilir
Ben üç harfli isimleri çok beğeniyorum kızda erkek te
ada ece nur naz ela gibi mesela
Umay : bereket
Eliz : emir veren prenses
Aden: Cennet bahçesi
Berfu : Kar tanesi
Kızım olsa bu 4 isimden birini koyarım
Anlamları çok hoşuma gidiyor
Katiliyorum dogacim😂anlamlari degistiriyolar
Kızımın adı eliz
Sizin bahsettiğiniz kavim âd kavmi olabilir mi aden diye lanetli bir kavim bilmiyorum. @Osoncikolatabenim
Vallah nette öyle yazıyordu anlamlarını ben oluşturmadım canım 😂
Aden instagram da bir çok dini sayfalarda Kuran'da geçen güzel kız isimlerinin arasında var. Anlamı Cennet bahçesi demek. Aden (Adn) cenneti diye geçer. Allah nasip ederse inşallah Aden Hüma koycam
Elisa ve Zeynep ❤️
Ceylin Erva kzimin ismi.
Cemre
Derin
Duru
Fikir olsun kızımın ismi eliz efnan düşünürseniz efnan rahman suresinde Kuran'da geçiyor hem hemde cennet gözlü kız demek anlamı güzel elizi eşim istedi bende severim zaten o ismi internette Emir veren prenses diye de çıkıyor elizi diye de 2 3 anlamı var yani ama bana kalsa başka bir isim koymak istesem mucize dua istiyodum hem bizim mucizemiz hem duamız anlamında
Kızımın ismi Nazende 🌸
Ay ne hoş isimmiş bayildim
Evet herkes çok beğeniyor anlamı Nazlı hoş edalı demek kız çocuklarına da nazlı olmak yakışır ☺️
Kızımın ismi
MENESA - anlamı derdi unutturan Umut veren
Mavişim o kadar Güler yüzlü bi cocuk ki
Bende hala bulamadım
açelya
Ve İKLİM
arasında kaldım ama 2 sinide pek beğenmiyorum
Ben CEMRE koyacağım 3 ay var doğuma
İçimde yaradır hep Asmin ismi.nasip olmadı koymak.
Şüheda ismini çok beğeniyorum
Benim minik kuşumun ismi Dicle 🥰
1,485,135 soru
24,284,674 cevap
342,963 kullanıcı