+1 oy
259 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (566 puan) tarafından

2.3 yas çocuklarınıza gunluk ne yemek yapıyorsunuz kahvalti olarak ne veriyorsunuz artık şaştım kaldım ne vereceğimi bilmiyorum iştah sifir.ayretenn nutrigen iştah surubunu veriyorum.ve argivit veriyorum.gelisumi icin.

11 Cevaplar

+1 oy
(1,902 puan) tarafından

Kaç kilo boyu kaç? Bir de yemeğini kendi mi yiyor sen mi yediriyorsun

(566 puan) tarafından

2 bucuk canim.boyu en son 27 aylıkken 88 di kendisi yer ama bazen ben zorluyorum 

Yemeyince ben zorla veriyorum

(1,902 puan) tarafından

Boyu normal gayet. Kilosu da normalse niye zorluyorsun ki kuzum kendine de eziyet ediyorsun 

(566 puan) tarafından

27 aylıkken 12 kiloydu bence düşmüş 10 kiloya yemiyor sadece sivi ile besleniyor.

-Reklam-
+1 oy
(668 puan) tarafından

Benim oğlumda 2 yaşında olacak pişmiş yumurta domates salatalık birde patates kızartması bende bıktım ne yapacağımı şaşırıyorum zar Zor peynir veriyorum pankek falan işte canım 

(566 puan) tarafından

Benim kız süt yogurt reçel bal tahin domat3s hiç yemez çok şey var yemedigi aklımda yok.peynir kızarması yer ama ekmek asla yemez tuzlu tuzlu peyniri  yer.

+1 oy
(83 puan) tarafından

Emiyor mu? Sadece sıvı demissiniz. Genelde kahvalti yemiyor cocuklar

(566 puan) tarafından

Yok canım 2 yaşına kadar sut verdim. Yemekle arası yok.oglen akşam 

+1 oy
tarafından

Ne seviyorsa zorlamiyorum valla kahvaltı için 

Peynir zaten yemez 

Kuymak bizde kaymakla yapılan vsr onu sever 

Patates haşlama 

Haşlanmış yumurta 

Menemen 

Domates biber 

Bazen zeytin 

Krep yumurta li ekmek 

Birde benim.oglan ne zaman açıksa ne yicen desem yumurta diyor 🤭 tavada 2 yumurta kırıyorum genelde 2 tane yiyor 

Yumurta yesinde  sonrasını gider öğünlerde tamamlıyorum benim.icin önemli olan yumurta :D

Bir ara sadece Patates yiyordu 

Ne yiyorsa onu yap ama meyvesuyu kakaolu süt vs cikst onlari

(566 puan) tarafından

Meyvesularinj kendim evde yapiyorum 

Asla sut içmez.patatrs eskiden yerdi şimdi yemez oldu.ekmek yemez arada peynir haslanmis yumurta sadece sarısı ni o kadar.

tarafından

Değişik şeyler dene 

Krep 

Yumurtalı ekmek 

Patatesli yumurta 

Yumurtayı böyle omlet gibi yapıyorum yani kalip giibj 

Kucuk kucuk kesip koy önüne 

(566 puan) tarafından

Denedim canim 1 ay önceydi. öyle yarın gene bi deniyim sagol canim.

+1 oy
(5,864 puan) tarafından

Ben ne çekiyorum her gün canım gorsen 

Benimki vitaminde icmiyor artik 

İştah sıfır yalvara yalvara veremiyorum 

Çözüm öneri varsa bende burda bekleyim 

(566 puan) tarafından

Çok zor ya artık vicdan azabı çekiyorum 

(5,864 puan) tarafından

Vicdan azabı çekeceğin bi durum yok canım 

Aksine biz elimizden geleni yapıyoruz 

Ama normal galiba benim koz 11.50 kiloda kaldı 

Boy 94 

(566 puan) tarafından

Kaç aylik canim.sanirim benim kızda boyu ortalarda.27 aylıkken 88 idi boyu.simdi 30 aylik .

(5,864 puan) tarafından

Agustosta 2 yaşına girecek canım 

Boyu uzamış benimkinin 

Hiç kilo almamış ama yemiyor çünkü 

(566 puan) tarafından

Maşallah canim 

+1 oy
(7,339 puan) tarafından

Pankek krep patates kizartmasi patatesli yumurta peynirli omlet kasarli omlet bazen tost yanina salatalik peynir yer domates sevmiyor cig olarak zeytinde yemiyor bu ara 

(566 puan) tarafından

Kizim sadece arada peynir kızartması ve ekmeksiz tuzlu tuzlu yer ne yapacağımı şaşırdım

+1 oy
(28,604 puan) tarafından

Ne yersek ondan genelde onların sevdiği şeyleer

(566 puan) tarafından

Anladım.canim eşim sabahları yok .yalnız benle kizim ben kendime ne hazırlasam o yemez.oyle bi dert var

+1 oy
(14,985 puan) tarafından

3 yaş kız 1.5 yaş erkek çocuk benim 

Oğlan kıymalı/sucuklu/tereyağlı/soğanlı/dereotlu /peynırlı yumurta yanında domates salatalık

Bazi günler çorba

Kız  krep /pankek/gözleme/haşlanmış yumurta/patates/ev yapımı çıkolatalı ekmek/fındık ezmesi sürülmüş ekmek/kaygana 

Yanında sadece salatalık

Oğlan ne versen ya rabbi şükur der yer 

Kıza pankeke süt yerine ispanak suyu pilava et suyu pankek içine un halinde kuruyemiş uğraşıyorum 

+1 oy
tarafından

Tarhanalı yumurta veriyorum avokadolu muz veriyorum pankek krep yapıyorum içine de züber sürüyorum bazen peynir kaşar falan felan yiyor arada salatalık bu şekilde d vitamini ve b12 veriyorum sabahları o iştahını açtı benim oğlumun 

+1 oy
(11,864 puan) tarafından

Ruh hallerine göre değişiyor ama asla peynir zeytin domates yemezler. Pankek patates haşlanmış yumurta sosis sucuk çikolata ekmek reçel ekmek helva bazen kahvaltı da makarna bile istiyorlar. Kahvaltı hazırlamaya usenip çorba yapıyom bazen pizza pisi böyle şeyler severek yiyorlar. 

+1 oy
(2,423 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Domates, salatalık, zeytin,peynir , yumurta ,  biber közlenmiş, minik ekmeklerle çikolata, ev yapımı limonata bazen pankek patates kızartmasi değişen şeyler oluyor 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 301 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 317 göst.
0 oy
3 cevap 243 göst.

Kategoriler

1,485,140 soru