0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından

Şehir hastanesi tiroit biyopsi istedi ama eylul ayina gun verdi bende o kadar beklemek istemedigim icin ozel bir merkezde yaptimak icin fiyat aldim ama olurda sonuc.olumsuz olursa hastane ozeldeki sonucu kabul etmez tedavi icin yine eylulde hastanenin biyopsi yapmasini beklemem gerekicek bi akıl verin ne yapmaliyim

8 Cevaplar

0 oy
(941 puan) tarafından

Bu işleri bilen olarak şunu diyeyim bosuna acele etme kanser çıksa da anında ameliyat etmez doktor gün verir yine bekletir yani al ücretsiz eylüle korkma bu süreçte dereotu ye aç karnına her sabah 

(54 puan) tarafından

Tesekkur ederim ama boyle 2.5 ay bekleyecegim sonuc icunde ayrica bekleyecegim cok uzun geliyor kafam cok karisti ozelde yaptirsamda sadece sonucu bilmis olucam ama en azindan kafamdan atarim diyorum

-Reklam-
0 oy
tarafından

Araştırma hastanesini tercih etmelisin özel hastanelerin çoğu para tuzağı babamda bunu çok yaşadık Allah şifa versin anneme 9 ay sonraya gün verdi düşün yani beklemzsen özelde yapıp devlete gitsen tekrar tetkit istiycek senden gene beklersin 

(54 puan) tarafından

Devletgun verdi zaten eyluleama iste beklemek sıkıntı tesekkur ederim

tarafından

Alacağın cevap her ikisindede aynı olacak sonuçta beklemek istemezsen özele git doktora göster en azından için rahat eder tabiki 

(54 puan) tarafından

Evet ama Allah korusun sonuc olumsuz olursa ozelde tedavi olamam fiyatlar cok yuksek sadece biyopsi icin 8 bin istediler

tarafından

Parasını boşver gerçekten araştırma hastaneleri çok iyi oluyo onun için dedim babamı ambulans hemen özele goturuyordu dk bile dedi araştırmaya götürün burda para yetmez diye bekle yani 8 binde  az değil bol bol sadaka ver bekle rabbim korktugunu esirgesin 

(54 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun

0 oy
(4,211 puan) tarafından

Çok vermiş gün ya ben de 2 aya ancak biyopsi oldum sonucumu bekliyorum

(54 puan) tarafından

Kac gunde cikacak sonuc devlet hastanesi dimi

(4,211 puan) tarafından

20 gün dediler canım araştırma hastanesi 

0 oy
(6,531 puan) tarafından

Kabul ederler tabii ki, Allah korusun sonuç kötü ise hemen ameliyat günü verirler. En azından bizim hastane böyle. Ya da benim gittiğim hastaneler hep böyleydi. 

(54 puan) tarafından

Bana hastane kabul etmez biz sana gün verdik kendi labaratuar sonucumuza gore hareket ederiz derler gibi geliyor

(6,531 puan) tarafından

Hayır canım ne alaka olur mu öyle şey. Canım ben hemşireyim. Hiçbir Dr öyle demez 

(54 puan) tarafından

Sagol canım insallah hersey yolunda gider

0 oy
(7,498 puan) tarafından

Hastane kabul eder niye etmesin seni muayene eden doktorla görüş o kadar beklemek istemiyorum dışarıda yaptırıp size gelsem olurmu de

(54 puan) tarafından

Pazartesi gunu tahlil sonuclarim icin gidecegim soracagim bakalim

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Kim dedi hastane özel hastane raporunu kabul etmeyecek diye? Devlet kanser teşhisi  konulmuş hastaların tedavısını karşılıyor. Patoloji raporu öyle basıt bi rapor değil. Özel veya devlet fark etmiyor. SGK'ya işleniyor o rapor. 

(54 puan) tarafından

Dısarda özel bir cerrahi merkezde yqptirmayi.dusundum gen cerrahdoktoru yapacak ama sehir hastanesi kabul edermi şupheliyim pazartesi gunu gorusup ogrenecegim

(2,003 puan) tarafından

Bence gerek yok biraz dişinizi sıkıp bekleyin

0 oy
(1,902 puan) tarafından

Yine görüyorum ki gruptaki doktor sayısı ne çok. 

0 oy
(859 puan) tarafından

Ne kadar uzun atmış zamanını ya bende meme biyopsi yaptırdım eğitim araştırmada ilk gün muayene ertesi gün biyopsi yapıldı 12 gün sonra da çıkar dediler sonuçlar keşke sizinde süreç böyle hızlı ilerlese çok geçmiş olsun 

(54 puan) tarafından

Tesekkur ederim evet cok uzun suresi 1 ay olsa ona bile raziydim ama 2.5 ay.var 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,366 göst.
0 oy
6 cevap 131 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
10 cevap 1,207 göst.
22 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,594 soru

24,290,774 cevap

343,395 kullanıcı

...