Oğlum kalktı sabah daha erkendi sonra bende dedim daha erken uyu diye tek gözümle sürekli ona bakiyordum tam dalmamistim daha sonra birde gözümün önüne siyah bişey gitti geldi ama bunlar uyurken oldu sanırım bilmiyorum sonra ablamın yüzü, saçları simsiyah yüzü kırmızı kırmızı sivilceler bana gülüyor boğazımı sıkmaya calisiyor bende onu tutmaya calisiyorum vuruyorum içimden euzu besmele çekiyorum bir kaç defa ama bunlari uyurken mi yapiyorum uyanikmiyim bilmiyorum sonra euzu besmele çektikten sonra böyle kendini kasıyor kasıyor sonra gidiyor. Ama sonra yine geldi bu sefer onu yatırıp vurdugumu gördüm sonra arkadan babamın sesi geldi sonra uyandım. Bu neydi bilmiyorum karabasan olsa ağırlık çöker sadece diye biliyorum insan suretinde mı olur ve bunları olurken oğlumu yatakta görüyordum yani tek gözüm sürekli açıktı sizce bunlar neden oldu hamileyimde korktum ilk defa başıma böyle bişey geldi
Rüya görmüşsün bence o karabasan da olabilir bol bol dua et Ayetel kürsi'yi oku Allah'ım hayra çıkar de hatta rüyana bir suyu anlat besmele çek ondan sonra üfle dök suyu böyle derler ona kadar şeydir bilmiyorum ama Ayetel kürsi'yi oku bol bol Ayetel Kürsi oku Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz Bir anlık Rüya şeytan uğrasmistr bir şey olmuştur korktuysan Ayetel kürsi'yi oku İnşirah suresini de oku içine ferahlaması için
Karabasan yada uyku felci böyle bişey değil bol bol dua oku
Rüya görmüş olabilirsiniz , evde temizliğe dikkat edin, çöp bırakmamaya bulaşık bırakmamaya dikkat edin çocuk varsa evde görmediğiniz yerlerde kırıntılar olabilir , kendinizi korlutmayın dua edin bol bol
Bende hamileyim dün yaşadım eşim 2 de geliyor uyuyordum sonra uyandim ama tam uyanık değilim 1. 42 saat görmedim ama üzerimdeki pike cekistiriliyir gibi hissettim ama cekistiriliyor karışık bişe yaşadım ayilamadim baya. Besmele çekmeye çalıştım bı anda teli aldım elime açtım kalem suresi denk geldi dinledim. Başka nasıl geçer bilmiyorum
1,485,584 soru
24,290,631 cevap
343,380 kullanıcı