Mesela ütü yapıyorum kaynanam habire gözlerini ayırmadan bana bakıyor geliyor illa bi düzeltecek bir şey yapacak sürekli göz hapsinde olmak beni rahatsız ediyor kayınbabam desem ağzımı gözümü devamlı inceliyor keyifsiz gibisin diyor ama keyifsiz olmasam bile keyfim kaçıyor yemek yiyoruz diyelim adam yemeği bırakıp bana bakıyor yemeğini bitir diye emir verir gibi konuşuyor ben 3 yaşında çocuk muyum toplu ortamda o yemek bitecek felan diyor bana eşime çok rahatsız oluyorum dedim nefes alamıyorum artık ya ne yapayım bilmiyorum yapmayın rahatsız oluyorum desem habire laf çakacaklar devamlı laf sokacaklar nasıl kurtulurum bunlardan bilmiyorum
sen laf sok hayirdir baba yuzumde gozumde biseymi var de . kaynanan utu yaparken bakiosa hayirdir anne cikmu canin utu cekdi ben dinleneyim istersen sen yap pek bi heveslice bakiosun de . nebilim yemek bitecek falan denince doyup doymadigimi anlayabikirim baba meraketme de
Böyle neden gerginsin aaa kompleksli misin felan diyecekler kesin çünkü ben onları tanıyorum sonra ben ağlamaya başlayacağım diye endişe ediyorum onlarla karşılaşınca kalbim o kadar hızlı atıyor ki böyle panik atak geçiriyor gibi hissediyorum böyle ağlayacakmışım gibi
Kaynanan duzelttiginde, ver utuyu eline baslamisken sen bitir ben yemege bakayim de. Yap bunu bikac kere bak karisiyor mu...
Kayinbabanda sana baktığında sende ona bak, o rahatsiz olsun. Sende solgun gozukuyorsun baba de.
Yemegine laf mı ediyor, doydugumda kalkarim de usulca boz. Birlik yasamak zor, bastan mesafeni belirlemen lazim.
Ya artık sinirim bozuldu beraber yaşamıyoruz sürekli yanıma geliyor hasta mısın yok keyfin yok gibi bilmem ne suratıma bön bön bakıp ikide bir iyi misin diye soruyorlar valla çığlık atacağım yeterrr diye az kaldı 😆😆😆 bugün kadına beni ne çok inceliyorsun hiç hoşlanmam dedim sevdiğimden yapıyorum dedi belli oluyor bende dedim
Mesafe koyacaksin o zaman. Evde degilim alisverise gidecem vs vs. Yapacak bisey yok. Ya da ayna etkisi, dedigim.gibi o napiyorsa sende aynisini yap
Allahtan ayrı şehirledeyiz yoksa kavga cıkartır evden oğullarıyla beraber kovardım ne yaşadıklarımı Allah biliyor 2 senede ömrümden ömür gitti
beraber mi oturuyorsun 🥲
Eşine söyle baba rahat bırak şu kızı çocuk değil desin
Pasifin önde gideni babam seni tanımak için bakıyordur sana dedi 😂😂😂😂
Ailesiyle yaşayan kocalar böyle pasif oluyor malesef
Yaşamıyor yaşasak ben kaçar giderdim herhalde
İyi bari. Lafını esirgeme madem 😀
odan yok mu senin al telefonu kilitle kapiyi bek keyfine
Tepkini koy ortaya çocuk değilim. Ben bidahada yemeğini bitir falan demeyin kaynanamda seninki gibi tepemde dikilirdi en son dedim aa bune böyle tepemde kaynana dirdiri çekemem ben çok biliyorsan sen yap ben böyle yapıyorum karışma benim işime dedim o gün bu gündür duzeldi şöyle sende de ben böyle yapıyorum böyle yapicam sen begenmiyosan kendin yap yemektede aynı şekilde diyorum laf yapacaksan ben yapmam bak
Canim utuyu duzeltecek yer mi ariyo ver eline sen daha guzel yapiyosun de. Bidaha da utu yapma.
Yemek olayinda da ozellikle toplu ortamda babacigim tesekkur ederim ama ben cocuk degilim doydugumu bilirim de.
Bir şeyleri göstermek iyiyi öğretmek adı altında yapılıyor ama çocuk değilim mutlaka bende bi şekilde sinirlenmeden cevap vermeye çalışırım artık teşekkür ederim
1,498,711 soru
24,481,249 cevap
356,837 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın