5 aylık bir kızım var doğduğundan beri ne kucakta ne beşiğinde duruyor sürekli ağlamak lı doktora götürdük normal diyor doktora diyorum hiçbir şekilde durmuyor ne kucakta ne Bi yerde çıldırmak üzereyim yani sürekli gece gündüz kucağımda günlük işleri yapmayı bırakın tuvalete bile onunla gidiyorum
belli dönemlerde artıyor. bebeğim 23 aylık ben hala kızımla gidiyorum tuvalete.
Atak ve diş dönemlerinde artıyor, geçici süreçler. Yorucu ama yürümeye başladıktan sonra baya rahatlıyor işler tabi bu sefer de sürekli peşinde dolanmak gerekiyor ama en azından kucak olayı azalıyor.
Ah canım ne desem keşke seni rahatlatacak bili diyebilsem ilk oğlum o kadar sessiz ve usluydu ki anlatamam ama ikinci olan senin dediğin gibi doğduğu an itibariyle ağlamaya başladı ne çareler aradık neler doktorlar hocalar türbeler hamak beşikler salıncaklar neler neler ne yaptıysak olmadı memlekete ailemin yanında kaldım aylarca çünkü saniye durmuyor asla susmuyordu ben ben olmaktan çıkmıştım hangi kapıyı çalsak herşey normal diyorlardı en sonunda destek aldım ailemden kayınvalidemden herkes üstüne düşeni yaptı hepsinden Allah razı olsun 1 yaş 2 ay çektim ben bu durumu şuan hiç mi ağlamıyor ağlıyor ama çok şükür eskisi gibi değil enazından 2 aydır kimsenin desteği olmadan iki çocuğuma yetebiliyorum böyle durumda destek almaktan başka çare gözükmüyor bazı bebekler ağlamadan uyur kendi de ebeveyn de rahat olur bazı bebeklerde çok ağlak olur anneyi de kendiyle süründürür çok şükür yine sadece bunların geçici olduğunu unutma eninde sonunda o ağlamalar bitecek yerine anne diyen gülücükler saçan bir bebek olacak
Sormayın kimseden destek yok eşim deseniz o da sürekli şehir dışına gidiyor çalışmak için ben iki çocukla tek başıma öyle zorlanıyorum ki
Çok çok haklısın yapabileceğin tek şey var gün içinde dışarı çıkarın temiz hava alsın belki iyi gelir bebek arabasına koy dışarı çıkar sana da iyi gelir belki canım çok üzüldüm keşke elimden bişi gelse
İşin kötüsü bebek arabasında bile durmuyor dışarda bile kucağımda taşımak zorunda kalıyorum keçileri kaçırmak üzereyim artık
Allah kolaylık versin demekten başka bişi gelmiyor elimden canım ben çocuğum 1 yaşını geçtikten sonra kucağıma alıp sevebildim 1 sene 2 ay hiç unutmam tüm günümüz gece ve gündüz sadece susturmakla geçiyordu çok sinir krizleri geçirdim ama hepsi geçti onunda bşr suçu yok masum bir bebek herkes bana yazık nasılda güzel bir çocuk baksana gözler mavi sapsarı saçları var diyorlardı ve inan bana onlar bana diyene kadar ben belki o güzelliği farkedememiştim. Keşke diyorum 5 dakika ya 5 dakika şöyle abisinden olduğu gibi bağrıma bassam sevsem onunla oyunlar oynasaydım diyorum ama o zamanlar içşn mümkün değildi şimdi şimdi tadını çıkarıyorum topu çok sever mesela top sevmeyen ben onunla güle güle oynuyorum kucaklıyorum bazen öyle seviyorum ki canını acıta acıta öpüyorum vuruyor hemen :) sende o günlere geleceksin güzel anne sabır ve zaman rabbşm yardımcın olsun
Çok tşk ederim cnm Allah razı olsun umarım en kısa zamanda düzelir sakinleşir diye umut ediyorum
3 yaşında oğlum uykudan uyanır uyanmaz 3 saat boğazı yırtılana kadar ağlar gece gündüz yani hiç bir şekilde susturamiyorum bazen çıldırmak keçileri kaçırmak üzereyim valla Allah bizlere sabır kolaylık versin bide bu aralar yumrukluyor tokatlıyor ısırıyor anlamadım gitti
Misafirliğe bile gidemiyorum gitsem de çocuğu kucağımda sallamaktan oturup sohbet edilmiyor
Allah sana yardım etsin canim valla cok zor benim başımda olsa napardim bilmiyorum hep dua ederken allahim dağına göre kar ver derdim çünkü o kadar uzun süre tutamam kucagimda
1,498,884 soru
24,483,823 cevap
357,213 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın