kizlar tam olarak anlayamadım emin olamıyorum da ama 2kizim var daha önce böyle genellikle hep hızı net biri silik çıkıyordu bunda da sanki görür gibiyim silik çizgiyi sizin de fikrinize ihtiyacım var aslında bu testi hiç ihtimal vermeyerek yaptım ama 3gun sonra rahimdeki yara yakilacakti kafamda ukte kalmasın diye her ihtimale karşı testi yapmak istedim böyle de silik gibi görünce tuhaf oldum siz ne görüyorsunuz acaba? Bu arada afedersiniz ama eşimle normalde korunuyorduk 1kere böyle kazayla oldu 1kere de olur mu bilemiyorum sizce olur mu ? 2kizim var biri 5yasinda biri 7aylik bu arada
Göremedimmmmmmm
???????????????????
Eğer tıbbi bı işlem göreceksen kan vermen en iyisi tek diyebileceğim bu. Bide bende iki pozitif çıktı ama kan verdim negatif. Yani güvenmiyorum testlere
Bu testlerin çoğunda dıger kaset testlere göre kuruma çizgisi çok çıkıyor hafıf bı cızgı var ama testı yapar yapmaz mı çıktı sonradan mı çıktı kuruma çizgisi olma ihtimali olabilir bi kan ver garantiye al bence canım
Vallahi ilk belirgin çizgi çıktı sonra diğeri silik çıktı hemen kan vereceğim mutlaka ama buraya ds Bi sorma istedim kan verene kadar
İlk de çıktıysa ihtimal yüksek canım ben oğluma tek te kaldım baya geç hamile kalmıştım ilk bebegıme kızıma 6 aydan sonra oğluma da dedim şimdi düşünsem olması bır yılı bulur dedim 9 ayda hamilelik kafadan ıkı yıl dedim tekte hamile kaldım o ay
Ben görüyorum var
Cvp??????........?.?.?.?.?..???????????
İkinci çizgi çok hafif var gibi ama burada bir sürü test atıyorlar pozitif çikiyor sonra kan verince negatif oluyor
1,497,822 soru
24,467,594 cevap
354,973 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın