Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız uyandımi bebeler
Ben sizlere birşey danışmak istiyorum
Bana göre ben yanlış bir şey yapmadım ama sizlerinde fikrini istiyorum
Pazar günü biz üst komşu caya çağırdı ordaydik onunda bir kızı var
Sohbet muhabbet arası konu hamur işlerinden açıldı arkadaşın kızıda teyze bana ne zaman pizza yapıyorsun dedi bende yarın akşam pizza partisi yapalım dedim
Bunu anlatma sebebim bir gün öncesinden planlı bir durum bilin ona göre düşünün diye neyse
Pazartesi günü toplandık pizzaları fırına aticaz yeğenim ablamın oğlu aradı teyze evdemisin napıyorsun çok açız diye bende evdeyim pizza yapıyorum gelin dedim ki normalde Sakarya da oturuyorlar İstanbula gelinlik bindallı kiralamaya gelmistiler teslim almaya gelmişler tamm yarım saate ordayız dediler
Üst komşu da bendeydi senin misafirin var ben yukarı çıkayım dedi bende saçmalama dedim çünkü o kızın da komşumun da kalbini kırmak asla istemem aile gibiyiz eşlerimiz de çocuklarımızda bizde çok iyi anlaşıyoruz
Neyse geldiler yedik içtik eğlendik artık gittiklerinde ne dediyseler dün diger ablam aradı abim aradı kendilerince bana insanlık dersi vermeye çalıştılar
Birde düğüne gidemiyecegim büyük ihtimalle ayın 18 i kolonoskopi endoskopi olucam afedersiniz özür dilerim hem popodan hem bugazimdan hemde karnımdam çıkartılan bağırsagimda girecekler parça alınacak eve geleceğim bile belli değil ki gelsem bile o Ağrı sancıyla 2 çocukla o yola gitmeye gözüm kesmiyor Allah korusun anı bir durumdan korkuyorum sonuçta bir işlem görücem ki normalde bile il dışına çıkmam yasak benim olası bir durum olur diye
Anlamda başka tarih bulamamış mi gibisinden konuşmuş ki benim doktorum yurt dışından 3 hastanın işlerimi için gelecek gidecek çünkü içerde yapışıklık çok işlem sırasında bağırsağım deline bilir tekrar her doktora yaptırmak istiyorlar beni
Şimdi ablam kendince telefonumu açmıyor 1.2 kere aradım kırgınlık olmasın diye
Şimdi benim suçum varmı hem habersiz son dakika haber veriyorlar hem laf ediyorlar
Cevap yazmazsam KUSURA BAKMAYIN dil eğitimi var hazırlık yapıyorum
Günaydın ☀️ hayırlı sabahlar Büşra 🌼
Önce SAĞLIK bunu senden önce ablanın düşünmesi lazım.yaptığı çok ayıp.kesinlikle önceliğin kendinsin.senlik birşey yok son dk haber ettilerse bunu göze alacaklar.
Teşekkür ederim canım 🩷
Rica ederim 💕
Yeğenin geldiğinde cagirmayacaktin misafirin var sonuçta ona ayıp olmuş. Ablan düşüncesiz bence kusura bakma. Senin durumunu bilmesine rağmen hastane randevusu olmasa dahi gidemeyeceğini biliyordur ve ona rağmen kırgınlık yapıyor. Böyle ablaya ben kırgınlık yaparım o değil. Bir daha da konuşmam.
Onunla aramızda böyle şeyler sorun olmuyor ona eminim ayıp olmadığına çünkü bizde oradayken ablası eniştesi gelir biz balkonda erkek ler içerde hep beraber otururuz ki yeğenim başka ilden gelmiş nasıl gelme diyebilirim
O da öyle yapıp normal görüyorsa sorun yok o zaman . Ama ablana senin bozulman lazim onun degil.
Canım ben burda senin suçun ne ablan neden kırılmış anlamadım düğün içinde haksız doktor kimsenin keyfine göre hareket edemez senin burada yapacak bir şeyin yok komşular la oturduğunamı kırılmış desem oda saçma diğer tarafla sözleşmişsiniz onlara son anda gelmeyin kardeşim ablam gelecek denmez ne var yani hep beraber yemiş içmişiz bu halinle uğraşmışsın o yüzden den de ablanın neden hangi konuya kırıldığını anlamadım zaten rahatsızsın durumun belli kırmamak lazım seni diye düşünüyorum
Ablamın kızma sebebi oğlu gelini bana gelmiş bende niye komşular varmış niye onları ertelememisim
Çok saçma canım önceden haberleşmişsin komşularla bide sen rahatsızsın orada komşundan başka yakının yok bir ihtiyacın olsa hemen onlar koşup geliyor ablan gereksiz alınganlık yapmış
Yooo büşracım senin davranışında kırıcı bir şey yok onlar kendilerince senin keyfini kaçırmak istemişler takılma sen sağlık problemlerni düşün.
Ben kendimce 2 tarafıda kırmak istemedim ona gelme diyemezdim yeğenim oda git diyemezdim komşum tirnagimiz kırılsa birbirimize gidiyoruz
Sen doğru olanı yapmışsın canım
Allah kardeşinde hayırlısını versin.tam tersi insan dqha ılımlı konuşur.benim ufak kardeşim var.geçen sene bu zamanlar hastanedeydi 5 ay yattı.o da bağırsak ameliyatı oldu.neyse teyzemin oğlununda sonbahara doğru düğünü vardı.bi akrabamızda teyzeme demiş.ömer yaşamaz ölür.düğününüzü erkene alın.o dönem teyzemgil yazın düğün yaptılar.eğlendiler oynadılar.yani bir insan bu kadarmı vicdansız olurda yeğenin durumu kötüyken biz perişanken düğün yapar. tam tersi erteleyebilirdi.
Ben ertelenmesini istemem ama bana saygı duymalarını beklerim
Ya çok üzüldüm Allah şifa versin onlar da son dakika haber vermesinler
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Hem son dakika haber veriyorlar hem niye komşulari ertelemedin oluyor
Keskmlikle sende suc görmüyorum. Komsunun gonlunu etlemissin, son dakika gelen kardeslerinide kirmamissin. Gayet gonlu bol bir davranis. Doktorun her zaman musait olan birisi olsaydi bende derdim baska tarihe randevu alsaydi keske diye ama doktorunda durumu belliymis. Sen ustune dusen herseyi yapmissin, hastanin halinden anlamiyorlarsa kendileri dusunsunler. Gonlunu ferah tut senlik bir hata yok
Saygısızlık yapmamışsın zaten misafirin varmış kabul edemem dememişsin gene de güzel ağırlamışsın teşekkür etmesi lazım evladını ve gelinini ağırladığın için.. Diğer meseleye gelince sağlık herşeyden önce gelir kimse de kusura bakmasın bu sebepten küsecekse de küssün nedir yani
Benim ablam olsa ve böyle birşey için bana tavır yapsa onla bir daha asla konuşmam. Herşeyden önce senin sağlığın ne düğünü
Ablanın bozulmak için en ufak bir haklı sebebi bile yok.
Günaydın
Hayır senin hiç bir suçun günahın yok
Cok haklısın
Haksız olan onlar
Hiç olurmu öyle şey sağlık bu ya ihmale gelmez
Hayırlısı ile iyileş inşallah
Dualarım seninle her zaman
Valla yeri geliyo komşu aileden akrabadan daha yakın geliyor bana
Ne yalan konuşayım
Başın sıkışsa komsundan yardım istiyorsun yeri geldiğinde. Ablan biraz abartmış gibi geldi bana.
Okumaya başlarken komşuyla alakalı bişey sandım sonu ne çıktı ahahaha doktor milletin düğününe göremi ayarlicak kendini saçmalığa bak emrivaki aradıkları gibi gel demişsin misafir etmişsin misafirim varda diyebilirdin ayrıca o kadar ağrılı bi işlemden sonra kalkıp düğünemi gel diyolar insan utanır kardeşine bunu demeye sağlık bu senin göbek atlardan daha değerli bişey asıl abla olarak hayır gelme sakın bişey olur Allah korusun demen gerek bana çok saçma geldi ablanın davranışı
Misafirin ve planlı bir partin olmasına rağmen gelmeyin dememişsin gelmişler yemişler içmişler ayıp eden onlar bence ve senin sağlık problemlerin var çok anlayışsızlar.
Komşunla birlikte onları kabul ettin diye mi böyle yapıyorlar o kısmı anlayamadım tam
Yani kusura bakmasinlar da sen milletin karninin acligina kadar dusunup misafirin varken kabul ediyorsun ama onlar senin bu kadar ciddi saglik problemlerini gormezden gelip tarihini onu bunu arastiriyorlarsa bence kirilmasi gereken telefon acmamasi gereken kisi sensin
Sen sağlığına bak canm. Sen gitsen de gidemesende herşey olur. Ama doktorun sürekli yok diyorsun birde keyfi bir durum değil. Onların seni düşünmesi gerekiyor.
Takma 8
1,499,160 soru
24,487,800 cevap
357,408 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın