Kızlar aylardır belimden çekiyorum, 3 kere kitlenip yatalak kaldım. Serumlarla toparladım. En sonunda korkumu yenip doktora gittim ve fıtığım olduğunu söyledi. Ameliyat edilecek bir durum yok, dinlen ve dikkat et dedi. Çevremdeki bazı insanlar hacamat yaptır diyorlar. Yaptırıp rahatladım diyen var mı?
spor yapman lazım hacamatı bilmem de.
kilo varsa zayıflaman lazım
Hacamat sonrasında sülük
En çok korkan bendim inan yüzüme yaptırdım lekeler için hiç korkulacak birşey yok ektim beline yaptırdı belimin ağrısı gitti diyor
Peki lekelere iyi geldimi
lekelere seans halinde yapılınca iyi geliyor bir kaç kere yapmak lazım hatta önce yüz hacamatı sonra sülük daha çok açıyo yüzü
Ben hacamat sonrası sülük olarak ilerliyorum şu an ikinci yaptirisim yüzümde aydinlanma ve açılma oldu lekelerde
Benim hem sivilce lekelerim hemde hamileyken kalan leker var gitmiyor yapmayı düşünüyorum inşallah fayda eder
Boynum çok tutuluyordu hacamattan sonra geçti boyun tutulmam
Çok korkuyorum yaptırmaktan ama deniyecem inşallah
Hissetmiyorsun ki sureler okuyorsun onları okurken bitmiş oluyor
Evet canım ben hem hacamat hem sülük tedavisi yaptırdım bayağı iyi geldi elhamdülillah.
Sülüğü pek istemiyorum ama hacamat yaptırmayı düşünüyorum
Bende perişanım belimden ama korkuyorum hacamat ve sülük ten doktor fizik verdi bide zayifla dedi
Doktor zayıfla demedi 😆 ama istersen fiziğe gidebilirsin dedi
Fıtık değil ama normal bel ağrım vardı hacamat yaptırdim iyi geldi geçti yani ağrısı.
Bende istiyorum ama korkuyorum
Ben boynun için yaptırmıştım elhamdülillah bidaha agri bilmedim çok iyi belimde boynumda fitik var hala ama ağrı yok yani bı tepsi kaldıramaz hale gelmistim çok iyi geliyor ama muhakkak bilen birine yaptır Sülükte attır
3 kere belim kitlendi, serumlarla ayağa kalkıyorum her seferinde. İnşallah yaptıracam iyi gelir
İnş iyi gelir canım bende kolumu kaldiramiyordum valla dk dedi felç gibi hemen fiziğe git ama çok iyi geliyo ihmal etme bilene yaptır 😊
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben 13 yıldır hacamat yapıyorum hastalarıma, kendime. Patlamış bir fıtık değilse hemen hacamat olun, ve iki üç ayda bir üçe tamamlayın müthiş pıhtı ve ödem attırıyor.
Merhaba istanbul da mi yapiyorsunuz?
Yok patlamış değil, sadece taşma yapmış dedi doktor
1,488,166 soru
24,326,283 cevap
345,503 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın