Artık tepki göruyom gören çok kilolusun diyo veremiyom kendimi dur diyemiyom çok az verdim ama tabi oda beli olmuyo napsan şuan kilom 91 le 92 arası değisiyo ben nasıl verim sanırim borçlar bitirdi uzun süredir sinir stres çok etkiliyo yemeğe içmeye daha çok yöneliyom sanırım doğum yaptım 1 sene oldu
Co k mu borç varki
Vardı canım şuan şukur halimize ama çok çektik buda beni bitirdi ya
Verirsin kilo merak etme
Verim de canım küçük şeyde borcta hala daha takıntı oluyo napcam bilmiyom
İyi geceler kolay gelsin
Sanada canım
Benimde zayiflamam gerekiyor çok fazla stres altındayım ve bu aralar kesinlikle diyet yapamam gel sarılalım
Olur canım aslında yavaş düzelmelere başladik ama etkisinden cıkamiyom küçük borc olsun beynime takıyom ya
Şu cok kilolusin diyenler bi susar mi artik ya sana ne de geç altta kalma cevabını ver. Ekmegi kesmekle başla hamur isini kes sonra karbonhidrat kes bak nasi zayifliyorsun…
Bende gizli şeker var hep kendimi bir tık daha aç hisediyom istahimı kesecek bişey lazım
Boğazdan kısıp hareketi arttıracaksın başka yolu yok az yemek değil amaç doğru şeyleri yemek
İşallah verim
Sağlık ocağına git canım orda boy kilo ölçüyorlar kilolu olanları sağlıklı yaşam merkezine yolluyorlar bedava diyetisyenle diyet yapıyorsun.. Sağlık bakanlığı başlatmıştı ya kiloluları tespit etme şeyi o işte 😀 Bende zayıflamak istiyorum 10 kilom var ama malesef kilom ılımlı çıktı boyuma göre..🤭 Aşırı kilolu çıkınca yolluyorlar ne güzel bedava gidecektim
Hmm anladım neler yapiyolarmiş ki orda
1,499,034 soru
24,485,800 cevap
357,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın