0 oy
970 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (57 puan) tarafından

Yiğenimin eli bu şekil oldu bu nedir sadece elinin içinde var iki elinde . Ağzında yara felan yok vucut temiz . İki gündür akşamları bahçede aşırı su oynadı sebeb olabilirmi bilemedik 

image

11 Cevaplar

+1 oy
(5,022 puan) tarafından

Bu ara çok domates yedi mi?

-Reklam-
0 oy
(4,572 puan) tarafından

Suya karşı bir hassasiyeti yoksa sudan değildir. Sonuçta duş da alıyor. Bahçede oynadığı için otlara falan dokunmuştur. Ya da başka bir şeydir, doktor görmeli. 

(57 puan) tarafından

Teşekkürler canım götürdü ablam  yarım götürecekti dayanamadık el ayak h. Başlangıcı gibi demiş sadece ellerinde olduğu için takip et şimdilik demiş başka yerlerinde çıkacarsa el ayak 

(4,572 puan) tarafından

Aa çok geçmiş olsun, en kısa zamanda geçer inşallah 🍀

0 oy
(1,499 puan) tarafından

Su soğuksa soğuk alerjisi olmuş olabilir. Aklıma o geldi bnm

0 oy
(7,220 puan) tarafından

Bahçede ısırgan otu falan olabilir mi veya dikenli bir bitki 

0 oy
(387 puan) tarafından

Aynısı kızıma oldu sadece avucunun içinde vardı alerji ilacı verdiler ama fayda etmedi sonra ellerinin içi parmakları soyulmaya kızarmaya başladı.elleyince kaşınıyor diyordu kızım zamanla geçti şimdi daha iyi

(57 puan) tarafından

El ayak hastalığına benzetmiş doktor canım sadece elde olduğu için şimdilik takip et demiş 

0 oy
(9,992 puan) tarafından

eli ıslak kaldığı için mantara açık hale geliyor. mantar bu, geçer 1-2 güne 

(57 puan) tarafından

İnşallah canım el ayak hs. Da olabilirmiş 

(9,992 puan) tarafından

el ayak kızamığa daha çok benziyor ve ateş oluyor 

0 oy
(408 puan) tarafından

Valla canım sebebini öğrenirseniz beni de bilgilendirin çünkü ben 26 yaşındayım ve varlığımdan beri ellerim alakasız anlarda böyle oluyor. Bir sıkıntısıni cekmedigim için hiç doktora da gitmedim. Kardeşlerimde de oluyor bu arada, belki yapısal birseydir. Bir de bizim ellerimiz çok terler ben ikisi bağlantılı herhalde diye düşünmüştüm. 

(5,022 puan) tarafından

Siz cok domates tüketiyor musunuz bu alerjiden benim de var domatesle cok haşır neşir olursam böyle cikiyor

(57 puan) tarafından

Yiğeniminde elleri çok terliyor ya . El ayak h. Başlangıcına benzetmiş doktor . Sadece elde olduğu için takip et şimdilik ilerlerse başka yerlerde olursa el ayak demiş 

(408 puan) tarafından

@sevvalice Ayy ilk başta Domestos okudum :D hiç takip etmedim domates ile ilişkisi var mı diye, bundan sonra dikkat edeceğim. 

(5,022 puan) tarafından

Kimse temizlik aşkımızı sorgulamasin :)) bizim ailede var ablamda teyzemde falan 3 4 gün arka arkaya domates yiyelim o zaman bile parmak aralarimizda cikar

(408 puan) tarafından

:))) Benim kardeşimin çocukken alerjisi vardı. Olabilir valla gozlemleyecegim. 

0 oy
(28,684 puan) tarafından

Bu alerji gibi bişeye benziyor canım

0 oy
tarafından

Toprak allerjisi olmasin bende olmus annemler hep soyle binada oturuyoduk bahceli eve gecince toprakla oynamaktan ellerin allerji olmustu derlerdi sudan olmaz bu 

0 oy
(3,417 puan) tarafından

Bence bu el ayak hastaligi baslangici. Benim oglumda boyle oldu. Kimisinde agzinda yaralar ve ates eşlik edermis bizde olmadi. Elinde basladi,dizinde ayaginda falan oldu birkac tane gecti.

0 oy
(18 puan) tarafından

Oğlum iki kez oldu el ayak ağız hastalığı malesef

(57 puan) tarafından

Sizinde mi elde başladı sonra ilerledimi peki 

(18 puan) tarafından

El içleri ayak altları parmak araları bacak araları oldu ayakları çok ağır geçti seni korkutmak istemiyorum oğlumun tırnakları filan düştü soyuşdu bütün derisi ağız içi yara oldu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
29 Ocak 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (784 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
+1 oy
13 cevap 327 göst.
3 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde eylul123 (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler