0 oy
215 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (52 puan) tarafından

Kizlar merhaba 

Misafirim var menum uyumlu mu bakar misniz? 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(2,231 puan) tarafından

2 ana yemek fazla değil mi? 

biz et sote + pilav yaparsak yağlama yapmayız ya da tam tersi

yağlamanın yanına salata, çorba, meze, tatlı vs. olur tabi bence

(52 puan) tarafından

Aslında haklısınız arkadaşlarım  tek gece kalacaklar kayseriye özel bisey olsun diye düşündüm ama beğeniler mi emin olmadığımdan bir alternatif olsun diye düşündüm. Yoksa gecekten  biri et biri kıyma haklısınız 

(2,231 puan) tarafından

yağlamayı beğenmeyen kimseyi görmedim daha ama seçenek olsun istiyorsan bence yanına sebze graten, yeşil fasulye gibi bir sebze yemeği ekleyebilirsin. mezeleri çeşitli ve bol yaparsan onlar bile alternatif olabilir

-Reklam-
0 oy
tarafından

Yağlamaya gerek yok bence

0 oy
(2,216 puan) tarafından

Bence hem yağlama hem et sote pilav ağır olur yağlama zaten doyurucu birinden birini çıkartın 

0 oy
(12,841 puan) tarafından

Ay biz yağlama yapmıştık ramazandaydı sanırım, şehriye çorbasını bile zor içtik yanında. Yağlama zaten ağır ve doyurucu oluyor. Ya et sote pilavı ele ya da yağlamayı.

0 oy
(9 puan) tarafından

Yağlama et sote alakasiz.

0 oy
(8,346 puan) tarafından

Hava çok sıcak yağlama ağır olur bence bide iki tane yemek çorba  olabilir ortaya peynirli börek olabilir karpuz kavunda koyarsın çayın yanına tatlı olabilir kedi dili bisküvili muhallebi yapabilirsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 283 göst.
21 Eylül 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrv37 (3,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
+1 oy
4 cevap 1,180 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.

Kategoriler

1,502,121 soru

24,526,697 cevap

359,804 kullanıcı

...