0 oy
122 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (355 puan) tarafından

Ek Besin ne önerirsiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(1,119 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bizde 5ayligiz ben tadimlara 4bucukda basladim amma zorlandigi icin once bisirdim sonra tel surtmecden gecirdim uzerine su kattim oyle yuta bildi.Simdi karistiripda veriyorum pureleri biraz gecsin corba baslayacam.Muz ve armud veriyorum

-Reklam-
0 oy
(10,397 puan) tarafından

mevsim sebze ve meyvelerinden tadım. 

yumurta sarısı önce, daha sonra beyazını deneme

labne, avakado

0 oy
(3,724 puan) tarafından

İlk önce tadımlardan başla ilk havuç haşla 3 gün kuralı diye bir şey var ben uymadıım buna ama sen uymak istersen uy 3 gün havuç buhar da haşla ez ver zeytinyağı da dök üstüne kabız olmasın ondan sonra kabak haşla ver aynı şekilde sonra patates haşla ver sonra meyvelere geç meyve püresi yap zaten alerji yapmayan meyveler belli ondan sonra çorba yap karışım mesela havuç patates kabak hatta bezelye bile koyabilirsin onları haşla blendırdan çek çok güzel oluyor ( et veya tavuk suyu da koyabilirsin ama ayına göre tabi ) benim ki artık 8 aylık minik minik salça ve domates de ekliyorum yemeklerine çorbalarına et ve tavuk suyu da kullanıyorum artık 6 veya 7 hafta da başlayabilirsin et ve tavuk suyuna az az buzluk kabına koy mesela her yemeğine çorbasına kat . Kahvaltı da yumurta sarısı avakado ve labne karıştır ver güzel oluyor YouTubeye de bakabilirsin çok tarif var 🫶

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 202 göst.
0 oy
0 cevap 143 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1310. (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 264 göst.

Kategoriler

1,501,406 soru

24,516,420 cevap

359,238 kullanıcı