Kizlar benim ikinci doğumdan sonra aşırı genişleme oldu bunu ilişki sırasında eşimde ben de çok farkındayız ben kendimi geçtim ama esimi çok takıyorum kafama bu bizim için büyük sorun haline geldi bildiğiniz devlet hastanesi var mı yapılan yer felan varsa direk giderim gerçekten silivriden gidicem burada yapmıyorlar
İstanbul u bilmiyorum ama ben konya da devlette oldum ama benim sağlık problemim de vardı canm rahim sarkamsi idrar kesesi sarkması vardı ve daraltma da yapıldı
Bugün olup olmadığını nasıl anlıyoruz peki bende olduğunu düşünüyorum birde sadece daraltma yapmıyorlar mı ki acaba
Estetic operasyona girerse yapılmaz kız özele girer sağlık problemi varsa anca yaparlar
Onun için ek ücret alıyor zaten hastane ama özellere göre çok daha makul fiyat
Ya ozellerdeki gibi olmasın da zaten belirli Bi ücret illaki verilir bildiğim biyer olsa gidip gorusucem :(
Zeynep kamil hastanesi İstanbul üskudar yalniz randevu adığın doktorun alanina dikkat et
Resimdeki gibi genital estetik problemler yazması lazim gebelere ayri tup bebek ayri bakiyor doktorlar
Canım burası devlet dimi ücretsiz
Evet devlet cnm
Mhrs de zaten ozel hastaneler cikmaz sadece devlet hastaneleri
Tamamdır canım çok teşekkür ederim önerebileceğiniz doktor var mı peki bu arada kesin olarak daraltma yapıyor dimi geçen bizim buraya sordum doktora yapmıyoruz derken de azarlar gibi oldu sanki utanilcak birsey soylemisim gibi hissettim
Ben buraya normal muayene için gitmiştim hamilelik muayenesi için doktorları genel olarak çok iyi yani o yüzden genital sarkmada özellikle önerebileceğim bir doktor yok ama hastane genel olarak ilgili yani doktordan ters bir hareket görmezsin zaten alanında da yazıyor genital sarkma falan diye yani direkt bölümü bu seçtiğin doktorun alanına dikkat et yoksa bakmazlar.
Tamam canım çok teşekkür ediyorum aklımda bulunsun mutlaka gideceğim bu arada para alınıyor mu ki acaba devlet de olsa alır herhalde ama özelden kadar pahalı olmaz umarım
Muayeneden para almazlar ama işlem icin birsey diyemiyorum belki almazlar ama alsalarda ucuk olmaz devlet hastanesi sonucta.
Doğru canım bende öyle düşünüyorum bu arada çok teşekkür ederim çok aradım böyle bir yer umarım hallolur :)
1,497,892 soru
24,469,019 cevap
355,040 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın