0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından

Kizlar benim ikinci doğumdan sonra aşırı genişleme oldu bunu ilişki sırasında eşimde ben de çok farkındayız ben kendimi geçtim ama esimi çok takıyorum kafama bu bizim için büyük sorun haline geldi bildiğiniz devlet hastanesi var mı yapılan yer felan varsa direk giderim gerçekten silivriden gidicem burada yapmıyorlar 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

İstanbul u bilmiyorum ama ben konya da devlette oldum ama benim sağlık problemim de vardı canm rahim sarkamsi idrar kesesi sarkması vardı ve daraltma da yapıldı 

(317 puan) tarafından

Bugün olup olmadığını nasıl anlıyoruz peki bende olduğunu düşünüyorum birde sadece daraltma yapmıyorlar mı ki acaba

-Reklam-
0 oy
(164,230 puan) tarafından

Estetic operasyona girerse yapılmaz kız özele girer sağlık problemi varsa anca yaparlar

tarafından

Onun için ek ücret alıyor zaten hastane ama özellere göre çok daha makul fiyat 

(317 puan) tarafından

Ya ozellerdeki gibi olmasın da zaten belirli Bi ücret illaki verilir bildiğim biyer olsa gidip gorusucem :(

0 oy
(803 puan) tarafından

Zeynep kamil hastanesi İstanbul üskudar yalniz randevu adığın doktorun alanina dikkat et 

Resimdeki gibi genital estetik problemler yazması lazim gebelere ayri tup bebek ayri bakiyor doktorlar 

image

(317 puan) tarafından

Canım burası devlet dimi ücretsiz 

(803 puan) tarafından

Evet devlet cnm

(803 puan) tarafından

Mhrs de zaten ozel hastaneler cikmaz sadece devlet hastaneleri

(317 puan) tarafından

Tamamdır canım çok teşekkür ederim önerebileceğiniz doktor var mı peki bu arada kesin olarak daraltma yapıyor dimi geçen bizim buraya sordum doktora yapmıyoruz derken de azarlar gibi oldu sanki utanilcak birsey soylemisim gibi hissettim

(803 puan) tarafından

Ben buraya normal muayene için gitmiştim hamilelik muayenesi için doktorları genel olarak çok iyi yani o yüzden genital sarkmada özellikle önerebileceğim bir doktor yok ama hastane genel olarak ilgili yani doktordan ters bir hareket görmezsin zaten alanında da yazıyor genital sarkma falan diye yani direkt bölümü bu seçtiğin doktorun alanına dikkat et yoksa bakmazlar. 

(317 puan) tarafından

Tamam canım çok teşekkür ediyorum aklımda bulunsun mutlaka gideceğim bu arada para alınıyor mu ki acaba devlet de olsa alır herhalde ama özelden kadar pahalı olmaz umarım 

(803 puan) tarafından

Muayeneden para almazlar ama işlem icin birsey diyemiyorum belki almazlar ama alsalarda ucuk olmaz devlet hastanesi sonucta.

(317 puan) tarafından

Doğru canım bende öyle düşünüyorum bu arada çok teşekkür ederim çok aradım böyle bir yer umarım hallolur :)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 357 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 407 göst.
0 oy
11 cevap 948 göst.
1 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Nesliss193. (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 715 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 8181881 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,892 soru

24,469,019 cevap

355,040 kullanıcı

...