Kızlar galina şu boyacı hamile engellendi. Sanırım bende engellendim bilmiyorum açabilecek miyim postu. Ama engellendiyse rahatlayabiliriz
Küfürler edip insanları tahrik ettikten sonra birde masummuş gibi post açmanız yok mu !!!
Ama diğer bayan da baydı yordu artık bizi resmen aklımızla oynuyor dalga geçiyor
Onu burda şımartan yine kullanıcıların yorumları. Yorum yaptıkça ekmeğine yag sürdüler oda okudukça eğlendi. Burda sürekli yapıyorlar bunu. halbuki yorum almasa kimse takmasa oda açmaz bidaha.
Ve kullaniciya gereken işlem yapılmıştır.
Fato ben ciddi ciddi cevap veriyordum başta ona ya. Sonra alay ettiğini fark ettim haliyle tepki verdim. İki gün önce de benim eski postlara salça olmuştu. Bugün sanırım küfürleşmeye gitmiş mevzu. Burayı günlük gibi kullanmak da sıkıntı sürekli aynı kişilerin lüzumsuz postları ana ekranda oluyor bu kez. Bu tarz engellenen kişiler yeniden hesap açabiliyor mu peki
Bu konuda katılıyorum, açtığı postlara kimse cevap vermese (alaycı şekilde olanlar için diyorum), zaten karşılık bulamadığı için kendi kendine çekilirdi.
Ben postlarına normal cevap verip geçiyordum.
Bu platformda bir süre sessizlik olunca, ilk göze batana ayrı bir linç/tahammülsüzlük oluyor.
Çok şükür gına geldi ya yorum yapmıyorum ama bıktırdı artık dalga geciyordu
Sen neden engelledin post açmışsın demek ki buradasın.
Ben dayanamadım artik bir iki defa sovdum. O yüzden engel yemiş olabilirim diye düşündüm ama yememeisim
Uyarı alırsın ama ileri gitme engel de yersin sanırım uzaklaştırma veriyorlar birkaç günlük
Galina ne bilmediğim için soruyorum
Galiba demek istedim yaoay zeka neden öyle yapmış bilmiyorum:)
Milletle resmen dalga geçiyordu ya dinirlerim zıpladı gunlrrdir. Keyfine göre bazı sorulara akıllı akıllı crvap veriyor kendi postlarina cevap bile vermiyor dadece dalga geçiyordu. Bide hamile olacak utanmaz arsız kadın. Kimse kismenin oyuncağı değil inşallah engellenmistir hrsabi kapatılmıştır. Gerçi böyle yüzsüz indanlar yeni hedap açar ama. Hamile olacak bide indan duygusal olur üzülür ağlar. Kalkmış benim eski postlatima arsiz arsız yazıyor hala. Rezil
Rvet boyacıya yemek vermeyen ağır vaka hamile
Az önce yorum yaptım ben eve kadın alacak para var ama mangal yapacak para yok aşırı çelişkili 🤣🤣🤣
Yaaa hepsiiiii dümen oturup kendi temizliyordur ne temizlikçisi 😁😁
Yalancı deli kadın ya. Onla evli olan adama da , komşusuna da akrabasina da tanıdığı matketcisine de allah yardım etsin
Aminnn 🙏😁😁
Sen nerden biliyorsun engellendiğini canım ? Ben çok fazla uyarı verdim ondan engel yemiş olabilir 😊
Valla benim yorumlarım falan gözükmüyor öyle düşündüm velki engellenmistir diye
Postu kaldırmış canım ondan görmedin sen
senin eski bir postuna bir şey yazmıştı sanki
Evet çok sinir oldum valla sovdum bende onun yazdıklarına. Aklınca dalga geçiyor milletle
ya milletle dalga geçiyor ya işsiz ya da gerçekten sorunlu.
hesabı açık bu arada.
Engellenmesi lazım işte böyle insanların ama niyeyse engellemiyolarr 🤔🤔
@Gamzeliwampir merak etmeyin engelleniyorlar.
Hayır duruyor eğer sevgi dediğin kişiyse
En son ne oldu kaçırmışım yinemi post actida
Nedenki kötü birimiydi
Ya kendini çok akıllı sanıyor milletle dalga geçiyor ya da ruh hastası. Postlarına cevap vermiyor ama başka postlara cevap verıyor. En son ne oldu ki biri bana da anlatsıııınnn 🫤
Bende merak ettim
Ben yeni geldim anlamadım valla kim ne dedi ne yaptı
Cok postlar çoğalmış
Çoğu eski.
1,499,034 soru
24,485,799 cevap
357,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın