+3 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (10,548 puan) tarafından

gelin alma, kız istemenin de cılkı çıkmadı mı artık sizce de

önce sadece gelin almada davullu zurnalı şeyler olurdu. şimdi kız istemeye mi gidiyorlar sefere mi gidiyorlar belli değil. 

bir gün birinin başını iyi yakacaklar ama neyse 

siz ne düşünüyorsunuz

https://x.com/onediocom/status/1942629900214493631?t=QIe1pT84Ubm0rC7JS2z8zA&s=19

image

18 Cevaplar

+2 oy
(6,672 puan) tarafından

Gösteriş budalası bunların hepsi. Devlet bu konuda ciddi cezai yaptırımda bulunması gerekiyor. 

image

(10,548 puan) tarafından

trafiğe engel oluyor, ses ve görüntü kirliliği, geöen İzmirde bir yerde bu meşaleler ağaçlık alanı yakmış konvoydan atmışlar. kimseye saygıları yok. git edebinle düğün yap yani arkandan sövdürme 

(6,672 puan) tarafından

Geçen Ankara’ya gittim. Herkes hız sınırını aşmadan saygılı bir şekilde yol alıyordu. Şu radar cezasına herkes kızdı ama o kadar iyi oldu ki. Çevreye, doğaya kim zarar veriyorsa  acımayacak basacak cezayı. Ağacımı kesti bas cezayı, çiçek mi kopardı bas cezayı. Bahar zamanı ıhlamurların dallarını kırıp kırıp topladılar çiçeğini. Yahu sana kimse toplama demiyor, edebinle topla. Ben cadde üzerindeyim doğal olarak kapı pencere açık gece üçte son ses iğrenç bir müzikle geziyor ve ben üç hastane arasında oturuyorum. Biz bu edepsizliklere sustukça çocuklarımıza yaşayacak dünya kalmayacak gibi. 

Klima bizim binada yasak görüntüyü bozuyormuş 🙄

(10,548 puan) tarafından

trafik cezaları 10 misli olsun. radar cezası 100bin olsun,abartı egzoz yapanların arabasına devlet el koysun inan gram acımıyorum. 

dediğin gibi doğaya zarar mı veriyor, yangın mı çıkartıyor vatana haini ilan edeceksin. milliyetçilik, vatanseverlik lafta sözde değil doğanı koruyarak olur. 

evimin önünde bulvar var, 2.parseldeyim ben. bulvar da çevre yolu gibi mübarek. ama her yere eds taktılar buraya takmadılar. her gece 10 gibi yarış yapıyorlar, deli gibi sesleri geliyor, ama yakın mesafede karakol var 1 tane polis arabası beklemiyor yolda. 

al şimdi ben bunı yazarken biri silah gibi bir şey sıktı. 

-Reklam-
+1 oy
(11,671 puan) tarafından

Bir deli kuyuya taş atmış misali bir kişi yapmaya görsün millet peşinden gidiyor çok saçma şeyler bana göre şimdiki aklım olsa düğün bile yapmazdım valla  

(10,548 puan) tarafından

ben de yapma taraftarı değildim pek ama ailelerin gönlü olsun hesabı yaptık 😂

0 oy
tarafından

İnsanlar artık ne yapacağını şaşırdı vallahi Allah korusun  daha kötü şeyler de olabilirdi yok yani o havai fişek patlasa ne olacak patlamasa ne olacak sanki patlamasa kız kabul etmeyecek 🤷‍♀️

(10,548 puan) tarafından

sosyal medyada nasıl hava atacaktı ablası 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ yine ucuz atlatmışlar kimse yaralanmamış herhalde 

0 oy
tarafından

Herşeyin fazlası zarar

(10,548 puan) tarafından

sonradan görme olmak işte bu

0 oy
(1,380 puan) tarafından

Sonradan görmelerin Gösteriş Budalalığı👍daha ne kadar abartacaklar acaba?!

(10,548 puan) tarafından
+1

tam olarak aynı şeyi düşünüyorum 

0 oy
(2,214 puan) tarafından

Bencede fazla abartıldı bide şu düğünler de silah sıkma olayı çok saçma ve tehlikeli geliyor 

(10,548 puan) tarafından

söz de yasak silah sıkmak ama herkeste silah var. hadi şehir merkezleri bu açıdan daha güvenli ama köy gibi yerlerde nasıl engel olunacak ki

(2,214 puan) tarafından

Engel olunamıyor ki şikayet etsen bile polis gittikten sonra devam ediyorlar çok şikayet ettim birşey değişmedi çocuk korkuyor uyuyamiyor dedim yine de devam edildi bide cuma gününden başlıyorlar Pazar gününe kadar 3 gün silah sesi dinliyoruz 

(10,548 puan) tarafından

yaptırım şart. 

içeri tıkacaksın bir de para cezası vereceksin ama herkese. 1 senede temizlenir ama yapmıyorlar 

(2,214 puan) tarafından

Yok canım ne para cezası veriyorlarn başka birşey zaten bir kere para cezası verseler bir daha yapmazlar bide pompali filan sıkıyorlar onlar daha tehlikeli geliyor

(10,548 puan) tarafından

herkes de var silah. keşke olmasa 

0 oy
(1,994 puan) tarafından

İnsanlar ne yapacağını şaşırdı artık hep ozentilik hep gösteriş her gün yeni bı şey insanlar maddi manevi zorluk yaşıyor bu sefer yeni gelinler istiyor falanca yaptı biz de yapalım bizde alalım diye artık cezalı olacak sanırım hem mala hem cana zarar verecek duruma geldi çünkü 

(10,548 puan) tarafından

gösteriş işte instagramda paylaşacam diye milletin huzurunu kaçırıyorlar 

0 oy
tarafından

Evet devir değişti artık 

Nerde o eskiler 

(10,548 puan) tarafından

görgüsüzlük çok arttı ve bundan kimse utanmıyor. eskiler utanırdı 

tarafından

Aynen öyle bacım bu nesilde çocuk yetistirmek de zor gelin damat almakta cok zor 

Kavun degilki altını koklayıp alsak 

Şimdiki bebeler öyle 

Bakalım 2040 45 gorecezmi 

Ben 82 dogumluyum 

Bize ailemiz otur derdi 

Sıkıyorsa kalk bakalım yerden 

Dizlerinde uyur kalırdık 

Eve gidecekken uyandirirlardi

Simdiki nesile anlatsan gülerler 

Biz öyle olmucaz derler 

Aha o zaman ben görsem

Omurum olursa tabi 

(10,548 puan) tarafından

ya şimdi özgür çocuk yetiştiriyorum altında saygısız, şımarık çocuklar yetiştiriliyor. bize yapılan yanlışları yapmayalım diye abarttıkça abartılıyor. 

benden büyümüşsün, şaşırdım. sayfanın en büyüklerinden biriyim sanırıyordum. 90lıyım ben

0 oy
(3,494 puan) tarafından

Şu olay dünyanın en varoş olayı bence. Beni böyle istemeye gelseler kapıdan çevirirdim. 

(3,494 puan) tarafından

Arkadaşın veya eşi yengeç burcu mu? 😂😂😂 Ben doğallık seviyorum ya. Böylesi bana göre değil şahsen. Teklif edilirken organizasyon tutulup böyle planlı fotoğraf çekimi yapıldığını da ilk defa duydum. Ne kadar safım🤦 Ben o resimleri doğal sanıyordum😂😂😂😂😂😂

(10,548 puan) tarafından

arkadaşımın eşini bilmiyorum ama arkadaşım yengeç burcu😂😂

öyle öyle poz kesiyorlar doğal değil. hiç benlik değil. 

(3,494 puan) tarafından

Hah tamam işte tam yengeç burcuna göre bir hareket 😂😂😂 bu konudaki zevklerimiz aynı😂🤭

(10,548 puan) tarafından

ben açık açık demiştim böyle bir şey yaparsan ben kahkaha atarım orda diye 😂😂

ama böyle diye diye romantik eşimi de biraz odun yaptım galiba. ben tam bir odunum da

(3,494 puan) tarafından

Bende öyle bir ortamda gülerdim🤭🤭🤭 eşim de zaten odundu. Bazen fazla mı odun diyorum ama olsun ya yapmacık olmasından iyidir😂🤭

0 oy
(24,365 puan) tarafından

Yuh Mehter takimi bile var 

(10,548 puan) tarafından

dedim ya sefere gidiyorlar sanki

0 oy
tarafından

Saçmalık ötesi ya 

(10,548 puan) tarafından

görgüsüzlük ama bunu dediğinde seni kıskançlıkla suçluyorlar, varki yapıyoruz siz de yokmuş diyorlar 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

tarafından

İnan çok iyi anlıyorum kıskançlıkla itham ediyorlar evet çok itici görgüsüzce alalh akıl versin 

0 oy
(4,237 puan) tarafından

Bir diğerinden daha değerli, daha üstün, daha iyi şartlara sahip olduğunu gösterme çabası aslında bunların hepsi. İnsanlar farkedilmek istiyor. Şımarıklıktan başka birşey değil bence 

0 oy
(3,962 puan) tarafından

İnsanlar daha ne kadar salakkça davrana biliriz diye kafa yoruyor bu yüzden çok gerideyiz yaa,  gereksiz saçma sapan şeyler işte 

0 oy
tarafından

Zaten hemen bosaniyorlar ne gerek var satafata 😜😃😃suyunu çıkardılar iyice

0 oy
(1,649 puan) tarafından

Ayyy gerçekten çok saçma geliyor bana geçen ilk defa bizim kapıda aynısı yapıldı ne kadar cahilce davranışlar. Nerde o eski gelenekler insanlarda utanma var haya vardı 

0 oy
(54,561 puan) tarafından

arkadasima ve kiz kardesine de yaptilar.bana çoğu sey abarti.geliyor

0 oy
(6,512 puan) tarafından

Bi de evlendikten sonra görüyüm onları 

0 oy
(27,569 puan) tarafından

Bir şunlara bir de silah atanlara ciddi ceza verilmesi gerekiyor şu çağda hala böyle saçmalıkları engellemiyor olmamız çok saçma 

İlgili sorular

+4 oy
19 cevap 1,562 göst.
+3 oy
11 cevap 576 göst.
5 Ocak 2025 Moda kategorisinde Annesininmasali (1,549 puan) tarafından soruldu
+4 oy
30 cevap 2,504 göst.
0 oy
28 cevap 823 göst.

Kategoriler

1,502,075 soru