gelin alma, kız istemenin de cılkı çıkmadı mı artık sizce de
önce sadece gelin almada davullu zurnalı şeyler olurdu. şimdi kız istemeye mi gidiyorlar sefere mi gidiyorlar belli değil.
bir gün birinin başını iyi yakacaklar ama neyse
siz ne düşünüyorsunuz
https://x.com/onediocom/status/1942629900214493631?t=QIe1pT84Ubm0rC7JS2z8zA&s=19
Gösteriş budalası bunların hepsi. Devlet bu konuda ciddi cezai yaptırımda bulunması gerekiyor.
trafiğe engel oluyor, ses ve görüntü kirliliği, geöen İzmirde bir yerde bu meşaleler ağaçlık alanı yakmış konvoydan atmışlar. kimseye saygıları yok. git edebinle düğün yap yani arkandan sövdürme
Geçen Ankara’ya gittim. Herkes hız sınırını aşmadan saygılı bir şekilde yol alıyordu. Şu radar cezasına herkes kızdı ama o kadar iyi oldu ki. Çevreye, doğaya kim zarar veriyorsa acımayacak basacak cezayı. Ağacımı kesti bas cezayı, çiçek mi kopardı bas cezayı. Bahar zamanı ıhlamurların dallarını kırıp kırıp topladılar çiçeğini. Yahu sana kimse toplama demiyor, edebinle topla. Ben cadde üzerindeyim doğal olarak kapı pencere açık gece üçte son ses iğrenç bir müzikle geziyor ve ben üç hastane arasında oturuyorum. Biz bu edepsizliklere sustukça çocuklarımıza yaşayacak dünya kalmayacak gibi.
Klima bizim binada yasak görüntüyü bozuyormuş 🙄
trafik cezaları 10 misli olsun. radar cezası 100bin olsun,abartı egzoz yapanların arabasına devlet el koysun inan gram acımıyorum.
dediğin gibi doğaya zarar mı veriyor, yangın mı çıkartıyor vatana haini ilan edeceksin. milliyetçilik, vatanseverlik lafta sözde değil doğanı koruyarak olur.
evimin önünde bulvar var, 2.parseldeyim ben. bulvar da çevre yolu gibi mübarek. ama her yere eds taktılar buraya takmadılar. her gece 10 gibi yarış yapıyorlar, deli gibi sesleri geliyor, ama yakın mesafede karakol var 1 tane polis arabası beklemiyor yolda.
al şimdi ben bunı yazarken biri silah gibi bir şey sıktı.
Bir deli kuyuya taş atmış misali bir kişi yapmaya görsün millet peşinden gidiyor çok saçma şeyler bana göre şimdiki aklım olsa düğün bile yapmazdım valla
ben de yapma taraftarı değildim pek ama ailelerin gönlü olsun hesabı yaptık 😂
İnsanlar artık ne yapacağını şaşırdı vallahi Allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi yok yani o havai fişek patlasa ne olacak patlamasa ne olacak sanki patlamasa kız kabul etmeyecek 🤷♀️
sosyal medyada nasıl hava atacaktı ablası 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ yine ucuz atlatmışlar kimse yaralanmamış herhalde
Herşeyin fazlası zarar
sonradan görme olmak işte bu
Sonradan görmelerin Gösteriş Budalalığı👍daha ne kadar abartacaklar acaba?!
tam olarak aynı şeyi düşünüyorum
Bencede fazla abartıldı bide şu düğünler de silah sıkma olayı çok saçma ve tehlikeli geliyor
söz de yasak silah sıkmak ama herkeste silah var. hadi şehir merkezleri bu açıdan daha güvenli ama köy gibi yerlerde nasıl engel olunacak ki
Engel olunamıyor ki şikayet etsen bile polis gittikten sonra devam ediyorlar çok şikayet ettim birşey değişmedi çocuk korkuyor uyuyamiyor dedim yine de devam edildi bide cuma gününden başlıyorlar Pazar gününe kadar 3 gün silah sesi dinliyoruz
yaptırım şart.
içeri tıkacaksın bir de para cezası vereceksin ama herkese. 1 senede temizlenir ama yapmıyorlar
Yok canım ne para cezası veriyorlarn başka birşey zaten bir kere para cezası verseler bir daha yapmazlar bide pompali filan sıkıyorlar onlar daha tehlikeli geliyor
herkes de var silah. keşke olmasa
İnsanlar ne yapacağını şaşırdı artık hep ozentilik hep gösteriş her gün yeni bı şey insanlar maddi manevi zorluk yaşıyor bu sefer yeni gelinler istiyor falanca yaptı biz de yapalım bizde alalım diye artık cezalı olacak sanırım hem mala hem cana zarar verecek duruma geldi çünkü
gösteriş işte instagramda paylaşacam diye milletin huzurunu kaçırıyorlar
Evet devir değişti artık
Nerde o eskiler
görgüsüzlük çok arttı ve bundan kimse utanmıyor. eskiler utanırdı
Aynen öyle bacım bu nesilde çocuk yetistirmek de zor gelin damat almakta cok zor
Kavun degilki altını koklayıp alsak
Şimdiki bebeler öyle
Bakalım 2040 45 gorecezmi
Ben 82 dogumluyum
Bize ailemiz otur derdi
Sıkıyorsa kalk bakalım yerden
Dizlerinde uyur kalırdık
Eve gidecekken uyandirirlardi
Simdiki nesile anlatsan gülerler
Biz öyle olmucaz derler
Aha o zaman ben görsem
Omurum olursa tabi
ya şimdi özgür çocuk yetiştiriyorum altında saygısız, şımarık çocuklar yetiştiriliyor. bize yapılan yanlışları yapmayalım diye abarttıkça abartılıyor.
benden büyümüşsün, şaşırdım. sayfanın en büyüklerinden biriyim sanırıyordum. 90lıyım ben
Şu olay dünyanın en varoş olayı bence. Beni böyle istemeye gelseler kapıdan çevirirdim.
Arkadaşın veya eşi yengeç burcu mu? 😂😂😂 Ben doğallık seviyorum ya. Böylesi bana göre değil şahsen. Teklif edilirken organizasyon tutulup böyle planlı fotoğraf çekimi yapıldığını da ilk defa duydum. Ne kadar safım🤦 Ben o resimleri doğal sanıyordum😂😂😂😂😂😂
arkadaşımın eşini bilmiyorum ama arkadaşım yengeç burcu😂😂
öyle öyle poz kesiyorlar doğal değil. hiç benlik değil.
Hah tamam işte tam yengeç burcuna göre bir hareket 😂😂😂 bu konudaki zevklerimiz aynı😂🤭
ben açık açık demiştim böyle bir şey yaparsan ben kahkaha atarım orda diye 😂😂
ama böyle diye diye romantik eşimi de biraz odun yaptım galiba. ben tam bir odunum da
Bende öyle bir ortamda gülerdim🤭🤭🤭 eşim de zaten odundu. Bazen fazla mı odun diyorum ama olsun ya yapmacık olmasından iyidir😂🤭
Yuh Mehter takimi bile var
dedim ya sefere gidiyorlar sanki
Saçmalık ötesi ya
görgüsüzlük ama bunu dediğinde seni kıskançlıkla suçluyorlar, varki yapıyoruz siz de yokmuş diyorlar 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
İnan çok iyi anlıyorum kıskançlıkla itham ediyorlar evet çok itici görgüsüzce alalh akıl versin
Bir diğerinden daha değerli, daha üstün, daha iyi şartlara sahip olduğunu gösterme çabası aslında bunların hepsi. İnsanlar farkedilmek istiyor. Şımarıklıktan başka birşey değil bence
İnsanlar daha ne kadar salakkça davrana biliriz diye kafa yoruyor bu yüzden çok gerideyiz yaa, gereksiz saçma sapan şeyler işte
Zaten hemen bosaniyorlar ne gerek var satafata 😜😃😃suyunu çıkardılar iyice
Ayyy gerçekten çok saçma geliyor bana geçen ilk defa bizim kapıda aynısı yapıldı ne kadar cahilce davranışlar. Nerde o eski gelenekler insanlarda utanma var haya vardı
arkadasima ve kiz kardesine de yaptilar.bana çoğu sey abarti.geliyor
Bi de evlendikten sonra görüyüm onları
Bir şunlara bir de silah atanlara ciddi ceza verilmesi gerekiyor şu çağda hala böyle saçmalıkları engellemiyor olmamız çok saçma
1,502,075 soru
24,526,156 cevap
359,771 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın