0 oy
853 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (355 puan) tarafından

?bebek olunca seks. Bitiyormu?

22 Cevaplar

0 oy
(37,133 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bitmese de cocuksuz hayattaki gibi olmuyor 

-Reklam-
+4 oy
(262 puan) tarafından

Bebek olunca ilk zamanlar yeni düzene alışma evresi oluyor uykusuz geceler gazlı bebek o zamanlar cinsellik pek düşünemiyorsun ama eşinin desteği seni çok mutlu ediyor. Bu süre bende 3 ay sürdü 3 ay sonra cinsellik normal dengesine döndü evlilikte cinsellik çok önemli o da sevdiğin adamla güzel olur diye düşünüyorum şahsen ben eşimle çok severek evlendim sevmediğim birisinn teni tenime değse midem bulanır. Hepsi aynı oranda önemli 

(355 puan) tarafından

Teşekkürler yorum için canim

+2 oy
(8,467 puan) tarafından

Bebek olunca sekteye uğruyor

+2 oy
tarafından

Yorumlara göre bitmeye biliyor. Ama bizde bitti ye yakın. Ayda bir diyelim bazen iki. Keşke bitmese. Bende bitmedi de eşimde bitti yani. Yorgunluk diyip duruyor. Biten çok duyduk ama burda iimseninki bitmemiş gibi. Keşke ee

tarafından

Masaja falan götür bare adamı dinlendir bacm bı taş olsa çatlar 17 ay senelik izni de mi yok bu adamın yoksa anadan doğma mi yorgun 

(2,518 puan) tarafından

Bence artık olmaya olmaya kendide istemiyor.istek kalmadı. 

(374 puan) tarafından

Bizde de hep istekli bnken adetimden beri bnde hic işten yok ikidir o istiyor ama isteksizim çok zor oluyor smdi yeniden adet Olcam erkekler çok değişik varliklar

(2,518 puan) tarafından

Tam ortasi ideal. Ne çok istekli nede benimki gibi isteksiz 

(374 puan) tarafından

Kadın ve erkek uyumlu olsa güzel olcak :)

+2 oy
(2,015 puan) tarafından

Yani şeyi duymuştum erkekler eşleri anne olunca onları eş olarak değil anne olarak görüyorlar mış o yüzden bazı erkeklerde cinsellikten eşlerden soğuma oluyor

Bence tamamen insana bağlı birşey genel konuşmak çok yanlış bu durumda

tarafından

Bencede insana bağlı 

Yani kadın anne olduktan sonra eş görevini kenara alıp sadece anne olursa olur ama bence seks biterse evlilik biter

+1 oy
tarafından

Niye bitsin ki ne alakası var 😏

+1 oy
(2,818 puan) tarafından

Neden bitsin, bu evliligin bence %80 i. Temas yoksa evlilik olamaz ne yazık ki. Tam tersi seks bitince evlilikler bitiyor malesef. 

tarafından
+1

Kesinlikle katılıyorum 

(374 puan) tarafından

Yurkarda birisi de  demiş bizde bn daha istekliydim coxumtan sonra bnde saldm on gun fln oluyor bazen ama eşim sürekli temasda olmak ister sarılmak fln değil orama burama dokunmak ama cinselliğe geçiş her zaman olmaz

+1 oy
tarafından

Bebeği leylekler getirip gidiyorsa bitebilir🤗

+1 oy
tarafından

Fırsat bulamıyoruz bebekten dolayı 😅😂😂

+1 oy
(57 puan) tarafından

Bebekten sonra biten evlilikler de var sebebi benek değil ilgisizlik canım . Bazı erkeklerin gerçek yüzü ozaman ortaya çıkıyor . Yardım etmenin anlamını bilmiyorlar ama sex isterler kavgalar başlar ve sonuç bum 

+1 oy
(10,397 puan) tarafından

bitmez. bitmemesi gerekiyor. 

+1 oy
tarafından

Bebek çocuk bizde hiç birşey degistirmedi bu arada 4 yavru var 

+1 oy
(2,238 puan) tarafından

Canım çocuk agliyor uyumuyor eşim uykusuz kalmasın diye yatak ayrıma olayı girince biter sigukluk olur azalır illaki temaz azaldıkça zaten bitiyor Cogu sey

+1 oy
(15,539 puan) tarafından

2 bebek var ilişki alsnımızı zaman zaman sarssalar da tekrar yoluna koyduk hep 

Pek etkilenmedi olay aynı devam 😅

+1 oy
(2,799 puan) tarafından

Genelde çocuk 6 aylık olunca hayat eskisi gibi oluyor. Bazen birkaç hafta geçebilir, normal. Bazen günaşırı olur, bu da normal.

Zaman, mekan, hormonlar vb pek çok dinamik ilişkide etkili oluyor.

Yani kısaca size bağlı. Sana, eşine, ikinizin arasında olan aşka bağlı. Progesteron hormonu cinsel isteği biraz baskılayabiliyor aslında bunların etkisi büyük ama geçer.

Cinsellik, evlilik için en büyük iletişim kaynaklarından biri. Dilin konuşmadığı yerde beden konuşuyor.

Sırf bebek var diye iletişim dilini bire indirmek mantıklı değil, mutlaka aranızda ufak da olsa bir kopukluk olur.

İnsan bazen konuşarak, bazen sevişerek, bazen bakışarak, bazen susarak, bazen yalnızca varlığını hissettirerek bile sevdiğiyle iletişim kurabiliyor, birini ve en güçlü olanını neden atalım?

Sen mümkün mertebe eşinle birleşmeye bak. Başta isteksiz bile olsan açık konuş, ön sevişmeyi arttırın, çözüm bulun. Ama vazgeçmeyin.

Evlilikler hep iletişim eksikliği yüzünden bitiyor, bebek yüzünden değil.

+1 oy
(28,686 puan) tarafından

Bebek olunca sex neden bitsinki tabi ara vermek uygun olmayan  zamanlar olabilir ama sonrasında olur 

+1 oy
(3,148 puan) tarafından

Benm düşüncem bitiyor ilk zmn alışma tadına varırken gebelik oluyor sonra doğum lohusa derken baya uzaklasiyorsun tam çocuk biraz yeme diş tuvalet eğitimi herşey bitti artık rahata eriyorsun tam düzene giriyor cinsellik başlıyor hop ikinci çocuk bu sefer kompile bitiyor 😂😂

Şuan bizde bitti ben ancak akşam olur ikisi yattimi uykuya dalıyorum bazen bebeği uyuturum onunla yatmış oluyorum kalkıyorum kızım yanımda yatmış öyle 

+1 oy
(6,434 puan) tarafından

Çocuk ilk doğduğunda baya bir erteliyorsun. Hele bir de bebek kolikse tamam bitti gibi bir şey oluyor. Ama çocuk yavaş yavaş rutinini oluşturunca eskiye dönüyor. Cinsellik evlilikte niye bitsin ki zaten . Cinsellik bitmişse evlilikte bitmiş demektir .

+1 oy
tarafından

Bitmiyor ya her firsati degerlendirenlerdeniz biz😂😂

+1 oy
(6,676 puan) tarafından

Bebek ilk dogdugunda ilk aylar alisma evresi oldugu icin sekteye ugruyo tabi ama sonra eski duzene giriyo. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
8 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nefessss123 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
0 oy
5 cevap 277 göst.
+1 oy
2 cevap 274 göst.
9 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler