5 aylık bebek kaç saat uyanık olur en fazla kaç saatte bir uyuması gerekiyor
Kızım 6 aylık ne uyku ne bişey var elinde çok çekiyorum :(
Sormayın bizde günde 3 4 kez uyuyoruz ama bazen gün içinde yarım saat bazen 20 dk çok kısa uyuyor bu yüzden çok huysuz
Maalesef aynı dertteyiz canm uyku olmasa zaten huysuzlaşırlar 20 30 dk uyuyor oda sallayarak uyuyor çok zor bir durum gececi bir durum inşallah en kısa zaman da atlatırız
google da uyku tablolari var ben saatli dakikali o tablolara uyarak uyuttum hep kurulu robot hibidie iki cocugumda . saati geldimi uyur saati geldimi uyanir. 2 uc hafta isi gucu beakip o tablolara uyacaksin. cok uyuyosa uyandiracaksin cocugu saati gelince. az uyuyosa saati gelmeden uyaniosa dunya ikiye yarilsa bile devam
ettittiricen bi sekilde. tablodaki saate kadar uyumasi gerek. 20 dk uyuyunca mesela uyandginda devam ettiriceksin bisekilde. 40 dk altindaki uykulara felaket uykusu denir cocugu daha da beter huzursuz eder en az 40 dk lik dönguye tamamlanmasi lasim uykunun
Canm inan artık ümidim hiç yok bırakmışım herşeyi böyle devam edecek galiba bakalım ne zaman düzelecek oğlum da böyleydi 12 aylıkken düzeldi inşallah kızım da öyle olur
bazı şeyler gerçekten unutuluyormuş😂 ablama sorduğumda unuttum diyordu kızıyordum, nasıl unutabilir insan diye 😂
sadece şunu hatırlıyorum kızım hep erken yattı, 7 civarı gece uykusuna yatıyordu, sabah 6-7 ye kadar. işte arada 2-3 saatte bir gece emmesi oluyordu.
gün içinde de 2-3 uyku olabilir diye düşünüyorum
Evet bizimki de gün içinde en az 3 uyku yapıyor ama kısa aralıklarla uyuma süresi kısa yarımşar saat uyuyor her uyuduğunda
bir süre öyleydi ya, bu çocuk ne zaman 2-3 saat uyuyacak diye sorduğumu hatırlıyorum 2 uykuya düştüğünde 1 saat uyusa iyi uyudu diyordum. 15-16 aylıkken tek uykuya geçti o zaman bile 1 saat uyuyordu, 7 de yatıyordu gece.
şimdi 2-3 saat uyuyor gece uykusu 8.30-9a kaydı.
Valla bizimki gece uykusuna 10 en geç yatar sabah 6.5 7.5 8.5 keyfine göre kalkar sonra 1 2 saat en fazla uyanık kalır yine uyu 1 saat en fazla uyur gene 2 saat uyanık kalır yine uyur aksama doğru yine uyur saat 5 6 gibi uyanınca o ara 3 saat bazen 4 saat uyanik kalır gece uykusuna gecer
Kizim 5bucuk aylik gunuz 3uyku yapiyor ama kisa kisa 30-40dakika.sonra 2bucuk saat oyanik kaliyor
1,498,751 soru
24,481,934 cevap
356,952 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın